Pure Nutrition Pure Whey cu Aromă de Înghețată de vanilie 908gr
Proteine

Pure Nutrition Pure Whey cu Aromă de Înghețată de vanilie 908grCodul: 8301776

Pure Whey este un amestec echilibrat de izolate de proteine din zer, concentrate de proteine din zer și hidrolizate de proteine din zer.

Sursa principală de proteine din Pure Whey este concentratul de...

Vezi descrierea completă

Pure Whey este un amestec echilibrat de izolate de proteine din zer, concentrate de proteine din zer și hidrolizate de proteine din zer.

Sursa principală de proteine din Pure Whey este concentratul de proteine din zer pur și nedenaturat. A doua sursă de proteine este izolatul de proteine din zer superior, care are un procentaj de proteine și mai mare și...

Vezi descrierea completă
34,90
Livrare rapidăMâine, 25 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 7 ore și 37 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 4 bucăți

Raport produs

de la 34,90 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Pure Whey cu Aromă de Înghețată de vanilie 908gr

    Produse magazin
    34,90 €

Descriere

Pure Whey este un amestec echilibrat de izolate de proteine din zer, concentrate de proteine din zer și hidrolizate de proteine din zer.

Sursa principală de proteine din Pure Whey este concentratul de proteine din zer pur și nedenaturat. A doua sursă de proteine este izolatul de proteine din zer superior, care are un procentaj de proteine și mai mare și produce mai mulți aminoacizi.

Pentru a face produsul și mai bun, am adăugat zer hidrolizat cu acțiune rapidă sau peptide din zer. Acestea pot recupera și construi imediat țesutul muscular. Proteina din zer este extrem de bogată în aminoacizi cu lanț ramificat (leucină, izoleucină, valină) și glutamină, aminoacizi importanți care te ajută să construiești țesut muscular și să protejezi mușchii în timpul antrenamentelor intense.

Proteina din zer are o valoare biologică foarte mare și este o sursă excelentă de elemente de construcție pentru toți sportivii. Mușchii sunt făcuți din proteine și apă, așa că dacă nu ai suficientă proteină în corp, nu poți crea țesut muscular.

Proteina este cel mai esențial supliment, este excelentă nu doar pentru recuperare după exerciții fizice, ci și după boală sau intervenții chirurgicale. Proteina reglează procesele corpului, cum ar fi echilibrul apei, transportul nutrienților și contracția musculară.

Fiecare porție de Pure Whey oferă doar proteine din zer de înaltă calitate și cantități minime de grăsimi și carbohidrați inutili.

Pure Whey este instant, ceea ce înseamnă că îl poți amesteca ușor cu un shaker sau doar cu o lingură și un pahar de apă.

Specificații

Detalii produs

Proteină
din zer
Aromă
Înghețată de vanilie
Formulă
Pierdere in greutate
Concentrat
Nu
Hidrolizat
Nu
Izolat
Da

Uleiuri Multifuncționale

Fără gluten
Nu
Fara lactoza
Nu
Produs finit
Nu
Organic
Nu
Vegan
Nu
Pachet Personalizat
Nu

Cantitate

Greutate
908 gr

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii