MSI Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" OLED 120Hz (Основен Ултра 7-155H/32ГБ/1000ГБ SSD/GeForce RTX 4060/W11 Home) Star Blue (Американска клавиатура)
Лаптопи

MSI Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" OLED 120Hz (Основен Ултра 7-155H/32ГБ/1000ГБ SSD/GeForce RTX 4060/W11 Home) Star Blue (Американска клавиатура)Код: 56270864

Основни характеристики:

  • Модел 2024
  • 14" OLED Дисплей 2880x1800 120Hz
  • 32 GB RAM DDR5-5600 MHz
  • 1TB M.2 SSD NVMe PCIe Gen4
  • Wi-Fi 7 + Bluetooth v5.4
  • SteelSeries RGB Клавиатура
Вижте пълното описание
2.673,43
Доставкапет, 27 сеп. - чет, 03 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Проверете реновирани MSI продукти

Спестете пари, като изберете реновирано устройство

Доклад за продукта

от 2.669,87 €

Описание

MSI Stealth 14 AI Studio A1V е универсален и мощен лаптоп, който може да отговори на нуждите на широк кръг потребители.

Той разполага с мощен процесор Intel Core Ultra 9 185H и графична карта NVIDIA GeForce RTX 4060 за гладко гейминг изживяване при 1080p и 1440p.

14-инчовият дисплей с честота на опресняване до 144Hz предлага плавни и ясни визуализации в екшън игрите.

Клавиатурата с RGB подсветка е идеална за гейминг при слаба светлина.

Системата за течно охлаждане поддържа лаптопа хладен дори при интензивна употреба.

Очарователен цвят. Елегантен дизайн.

Stealth 14 AI Studio A1V идва с ултра-леко тяло, тежащо 1.7 кг и особено тънко тяло от 19 мм, с издръжливо шаси от магнезиево-алуминиева сплав в цвят Star Blue. Този ексклузивен цвят се отнася до цвета на звездното небе в тъмна нощ, идеално представяйки духа на епичното приключение. Новото тънко и леко тяло, елегантно и аеродинамично за космически пътувания, се издига в небето, изследвайки отвъд границите.

Процесор

Най-новият процесор Intel® Ultra 7 155H представлява революционно постижение в производителността на обработка, включващ първия интегриран NPU на Intel за по-добра енергийно ефективна AI ускорение и локално заключение за лаптопи. Със своята иновативна архитектура и по-голям брой ядра, той осигурява безпрецедентна производителност за по-широк кръг от приложения, от игри до изчисляване на данни.

Напълно мощни графични карти NVIDIA GeForce RTX.

Лаптопите с графични процесори NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series захранват най-бързите лаптопи в света за геймъри и създатели на съдържание. Изградени с ултраефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, те предлагат квантов скок в производителността с AI-задвижван DLSS 3 и позволяват създаването на живи виртуални светове с Ray Tracing.

Освен това, наборът от технологии на NVIDIA оптимизира производителността на системата, мощността, живота на батерията и акустиката за максимална ефективност.

32GB RAM DDR5

Характеризира се с 32GB с работна честота от 4800MHz и технология DDR5. Паметта DDR5 е най-новата RAM технология и предлага по-високи скорости и капацитети в сравнение с предишната технология DDR4.

Работната честота на паметта, съчетана с високия капацитет, позволява на системата да изпълнява по-взискателни задачи с по-голяма лекота и скорост. Подходяща е за потребители, които търсят висока производителност от своята система, като геймъри, както и професионалисти, занимаващи се с взискателни приложения като редактиране на видео и изображения.

Място за съхранение

Той разполага с PCIe SSD твърд диск NVMe с капацитет от 1TB. Това му позволява да има много бързи скорости на четене и запис на данни, което може да подобри производителността на системата при различни задачи, като стартиране на компютъра, зареждане на приложения и копиране на файлове.

NVMe (Non-Volatile Memory Express) е комуникационен протокол между компютър и SSD устройство.

NVMe се възползва от предимствата на флаш технологията за съхранение на данни, като издръжливост и надеждност, като същевременно позволява на потребителите да се наслаждават на високите скорости, необходими за различни приложения, като игри и мултимедийно редактиране.

Светкавично бърз и плавен дисплей

Stealth 14 AI Studio A1V използва екран с пропорция 16:10, за да демонстрира напълно привлекателността на Златното сечение: 1.618 и е проектиран да предостави на потребителите най-удобното визуално изживяване за дългосрочна употреба. OLED панелът, комбиниран с висока честота на опресняване, предлага плавен и жив дисплей, позволявайки ви да изпитате следващото ниво на игри и работа.

Охладител с парна камера

Stealth 14 AI Studio A1V е проектиран със специален охладител с парна камера на процесора и графичния процесор, който може да управлява топлинния поток и да максимизира производителността. Увеличеният топлинен капацитет намалява шума и температурата, като поддържа стабилна производителност при използване на софтуер с високи изисквания.

Производител

MSI

Спецификации

Лаптопи

Производител
Intel
Настолен компютър
Основен Ултра 7
Настолен компютър
155H
Наличност
1,4 GHz
Поколение
Метеорно езеро (14-то поколение)
Картов четец
Не

Екран

IPS панел
Не
OLED
Да
Електронен магазин за компютърни монитори
14 "
Резолюция
2880x1800
Честота на опресняване
120 Hz

Работна памет

Капацитет на паметта
32 ГБ
Лаптопи
DDR5

Графична карта

Споделена памет
Не
Производител
Nvidia
Настолен компютър
GeForce RTX 4060
Лаптопи
8 ГБ

Настолен компютър

Преносими компютри
SSD
Лаптопи
1000 ГБ
Операционна система
Windows 11 Home

Свързаност

Навигационни връзки
HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Да
Сензор за пръстов отпечатък
Не

Вентилатори

Тегло
1,7 кг
Тип
Бележник
Цвят
Син
Лаптопи
Английски (САЩ)
Година на издаване
2024

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.