Apple AirPods Max (2024) Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Midnight MWW43ZM/A
Căști

Apple AirPods Max (2024) Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Midnight MWW43ZM/ACodul: 55820507

Caracteristici cheie:

  • Timp de funcționare 20 de ore
  • Anulare activă a zgomotului
  • Mod transparență
  • Bluetooth
  • Nouă microfoane
Vezi descrierea completă
Livraremie, 02 oct - mar, 08 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Raport produs

de la 588,96 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Revânzător oficial

    AirPods Max (2024) Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Midnight MWW43ZM/A

    Produse magazin
    589,00 €

  2. AirPods Max (2024) Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Midnight MWW43ZM/A

    Produse magazin
    589,00 €

  3. AirPods Max (2024) Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Midnight MWW43ZM/A

    Informații despre magazin
    608,78 €

  4. 688,56 €

  5. 588,96 €

  6. 742,32 €

Descriere

Căștile AirPods Max Over-Ear de la Apple revoluționează căștile over-ear. Cu un driver dinamic proiectat de Apple, acestea oferă sunet de înaltă fidelitate.

Fiecare detaliu, de la baldachin la pernele pentru urechi, a fost conceput pentru a oferi o potrivire excepțională. Anularea activă a zgomotului, fără egal, anulează tot zgomotul extern, în timp ce Modul de Transparență îți permite să auzi tot ce se întâmplă în jurul tău. Tehnologia audio spațială cu urmărirea dinamică a capului oferă sunet surround, ca și cum ai fi într-un cinematograf.

Acustică Computațională

Cu drivere dinamice proiectate de Apple, AirPods Max oferă sunet de înaltă fidelitate. Computational Audio combină designul acustic personalizat cu cipul Apple H1 și software-ul pentru o experiență de ascultare fără egal.

Anulare activă a zgomotului

Anularea activă a zgomotului care anulează zgomotele externe, permițându-vă să vă "scufundați" în muzica dvs. În același timp, folosind Modul de Transparență, AirPods Max vă permit să auziți ce se întâmplă în jurul dvs.!

20 de ore de ascultare

Proiectate cu o cupolă tricotată și perne din spumă pentru o potrivire excepțională, AirPods Max oferă 20 de ore de ascultare, vizionare de filme sau timp de convorbire cu Anularea Activă a Zgomotului (ANC) și tehnologia audio spațială activate (funcționează cu filme, TV și aplicații care suportă redarea video).

Experiență magică

AirPods Max oferă o experiență de ascultare magică, cu configurare ușoară, urmărire dinamică a capului și comutare fără întreruperi între dispozitive (necesită iCloud și macOS 11.1, iOS 14.3, iPadOS 14.3, watchOS 7.2 sau tvOS 14.3 sau mai recent). Sunetul este ușor de partajat între două seturi de AirPods pe iPhone, iPad, iPod touch sau Apple TV.

Producător

Apple

Specificații

Detalii produs

Tip
Peste ureche
Autonomie
20 ore
Interval de frecvență
-
Impedanță
-
Sensibilitate
-
Diametru difuzorilor
-
Utilizat pentru
Utilizare ocazională
Culoare
Albastru

Conectivitate

Conexiuni wireless
Bluetooth
Conexiune
Wireless

Caracteristici și funcții

Microfon
Da
Controlul volumului
Da
Cablu detasabil
Nu
Șoferi pliabili
Nu
Capsule rotative
Da
Cititor de carduri
Nu
Radio
Nu
Încărcare rapidă
Nu
Anulare de zgomot
Activ

Atribute inteligente

Asistent inteligent (încorporat)
Siri

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Produse similare

Apple AirPods Max (2024) Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Midnight MWW43ZM/AApple AirPods Max (2024) Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Midnight MWW43ZM/AApple AirPods Max Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Albastru deschis MGYL3ZM/AApple AirPods Max Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Albastru deschis MGYL3ZM/AApple AirPods Max Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Space Gray MGYH3ZM/AApple AirPods Max Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Space Gray MGYH3ZM/AApple AirPods Max Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Argint MGYJ3ZM/AApple AirPods Max Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Argint MGYJ3ZM/AApple AirPods Max Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Verda MGYN3ZM/AApple AirPods Max Fără fir Bluetooth Peste ureche Căști cu 20 ore de funcționare Verda MGYN3ZM/A
de la 588,96 €de la 514,56 €de la 549,99 €de la 552,99 €de la 549,00 €
ProducătorAppleAppleAppleAppleApple
Disponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul Skroutz
Conexiuni wirelessBluetoothBluetoothBluetoothBluetoothBluetooth
Mai multe specificații