McAfee Total Protection 2022 за 1 устройство и 1 година използване

McAfee Total Protection 2022 за 1 устройство и 1 година използванеКод: 48791726

Премиум антивирусна защита, сигурно уеб сърфиране и програма за оптимизация на компютъра.

Вижте пълното описание
14,76
Доставкапон, 30 сеп. - ср, 02 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 14,76 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Total Protection 2022 за 1 устройство и 1 година използване

    Продукти на магазина
    14,76 €

Описание

Това не е просто антивирусен софтуер — Спокойствие и сигурност

Защитете себе си и цялото си семейство от най-новите атаки на шпионски софтуер, зловреден софтуер и рансъмуер, като същевременно запазите своята поверителност и идентичност защитени

Цялостна интернет сигурност

McAfee Total Protection надхвърля нашия награждаван антивирус, за да предостави широка гама от защити, които ще помогнат за опазването на вашите устройства, поверителност и идентичност. Идеален за семейства с множество устройства, McAfee Total Protection предлага защита от вируси на Windows, Mac и мобилни устройства, възможности за филтриране на спам, възможност за сигурно криптиране на чувствителни файлове и много други. Свържете пет или десет устройства и защитете това, което е най-важно за вас от хакери и киберпрестъпници.

Цялостна защита на личните данни

Поддържайте предимство срещу крадците на цифрова идентичност, като защитавате или унищожавате чувствителни файлове, изтривате бисквитки и други. Тъй като голяма част от вашата идентичност съществува в различни видове файлове, много от които са предимно невидими за вас, ние ще ви помогнем да изтриете цифровите следи, които биха могли да бъдат използвани за подкопаване на вашата идентичност или нахлуване в личното ви пространство.

Сигурност, която ви помага да се движите по-бързо

Дните, когато антивирусните програми забавяха вашия компютър, са вече в миналото. McAfee Total Protection включва разнообразие от инструменти, които могат да оптимизират производителността на вашия компютър, да го поддържат чист от бисквитки и временни файлове и дори да спират автоматичното пускане на досадни видеоклипове, за да можете да се насладите на по-гладко изживяване на вашия компютър, независимо дали работите или гледате любимите си сериали.

Спецификации

Тип
Пълна сигурност
Антивирусни и Сигурностни Програми
1
Антивирус & Сигурност
1
Година на издаване
2022
Ключ
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта