Asus Vivobook Go 15 E1504FA-BQ502CW 15.6" FHD (Ryzen 5-7520U/8GB/256GB SSD/W11 Home) (GR Keyboard)
Laptops

Asus Vivobook Go 15 E1504FA-BQ502CW 15.6" FHD (Ryzen 5-7520U/8GB/256GB SSD/W11 Home) (GR Keyboard)Κωδικός: 48028492

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080
  • 4 Πυρήνες 2.8 - 4.3Ghz/Zen 2
  • HDMI/USB 2.0/USB 3.2/USB-C
  • Βάρος 1.6kg
Δες όλη την περιγραφή
479,00
ΠαράδοσηΠέμ, 12 Σεπ - Δευ, 16 Σεπ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Asus

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Αναφορά προϊόντος

από 479,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 479,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής

    Vivobook Go 15 E1504FA-BQ502CW 15.6" FHD (Ryzen 5-7520U/8GB/256GB SSD/W11 Home) (GR Keyboard)

    Προϊόντα καταστήματος
    398,99 €

  3. Vivobook Go 15 E1504FA-BQ502CW 15.6" FHD (Ryzen 5-7520U/8GB/256GB SSD/W11 Home) (GR Keyboard)

    Πληροφορίες καταστήματος
    485,00 €

Περιγραφή

Το Asus Vivobook Go 15 E1504FA-BQ502CW απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, και γενικούς χρήστες που αναζητούν ένα φορητό υπολογιστή για καθημερινή χρήση, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, γραφειοκρατικές εργασίες, αναπαραγωγή πολυμέσων και ελαφριά επεξεργασία φωτογραφιών ή βίντεο. 

Η επεξεργαστική ισχύς του Ryzen 5-7520U και το μέγεθος της μνήμης RAM 8GB το καθιστούν κατάλληλο για τις περισσότερες καθημερινές εργασίες, ενώ ο σκληρός δίσκος SSD 256GB παρέχει γρήγορους χρόνους φόρτωσης και αποθήκευσης δεδομένων. Η οθόνη FHD 15,6 ιντσών προσφέρει καλή εμπειρία θέασης για πολυμέσα και εργασία, ενώ το λειτουργικό σύστημα Windows 11 Home προσφέρει την τελευταία λειτουργική εμπειρία από τη Microsoft.

Πεντακάθαρη, κορυφαία οθόνη

Το Vivobook Go 15 προσφέρει κρυστάλλινη και λεπτομερή εικόνα χωρίς να επιβαρύνει τα μάτια έπειτα από πολύωρη χρήση χάρη στο πιστοποιημένο από την TÜV Rheinland. Ο σχεδιασμός NanoEdge λεπτού πλαισίου εξασφαλίζει ακόμα περισσότερο χώρο για άνετο multitasking και επιβλητικές εμπειρίες θέασης.

Αποστολή εξετελέσθη!

Το Vivobook Go 15 έρχεται με επεξεργαστή AMD Ryzen™ 5, 8 GB ταχύτατης μνήμης LDDR5 και 256 GB αποθηκευτικού χώρου για να ολοκληρώσετε με επιτυχία κάθε σας αποστολή.

Ταχεία φόρτιση

Το Vivobook Go 15 υποστηρίζει ταχεία φόρτιση με τη μπαταρία του να φτάνει στο 60% σε μόλις 49 λεπτά. Τέρμα στην αχρείαστη αναμονή!

Ακούστε τα πάντα με απόλυτη ευκρίνεια

Το Vivobook Go 15 προσφέρει απίστευτα ισχυρό, κρυστάλλινο ήχο χάρη στις τεχνολογίες ASUS SonicMaster και DTS Audio Processing. Ο συνδυασμός υλικού και λογισμικού ενισχύουν την ένταση και αφαιρούν τον θόρυβο, ενισχύοντας έτσι την ευκρίνεια του ήχου για πραγματικά επιβλητικές εμπειρίες.

Επιλέξτε χρώμα

Το Vivobook Go 15 έρχεται σε τρία χρώματα: τα πάντα στη μόδα Mixed Black και Cool Silver καθώς και το ολοκαίνουριο Grey Green. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το Vivobook Go 15 κομμάτι της καθημερινότητάς σας: είναι τόσο λεπτό που χωρά άνετα στην τσάντα σας και ελαφρύ ώστε να το μεταφέρετε με το ένα χέρι.

Ευρύ άνοιγμα για συνεργασία

Το Vivobook Go 15 διαθέτει μηχανισμό περιστροφής ακριβείας 180° για άνετη κοινή χρήση και συνεργασία με τρίτους.

Πληκτρολόγιο ASUS ErgoSense για άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης

Η άνεσή σας αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που το πληκτρολόγιο ErgoSense προσφέρει μία απίστευτα απολαυστική αίσθηση με την αναπήδηση και την απόσταση διαδρομής των πλήκτρων να έχουν υπολογιστεί με απόλυτη ακρίβεια. Δοκιμάστε την εμπειρία του πληκτρολογίου ErgoSense για παραγωγικότητα άνευ προηγουμένου.

Πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους 19,05 χιλ.

Η απόσταση πλήκτρων των 19,05 χιλ. είναι όση και σε ένα πληκτρολόγιο desktop, για να ολοκληρώσετε τις εργασίες άμεσα, άνετα και με απόλυτη ακρίβεια.

Κυρτή επιφάνεια πλήκτρων 0,2 χιλ.

Η κυρτή επιφάνεια πλήκτρων 0,2 χιλ. είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει στο σχήμα των ακροδαχτύλων σας έτσι ώστε αυτά να έρχονται σε επαφή με τα πλήκτρα στο βέλτιστο σημείο.

Μεγάλη απόσταση διαδρομής 1,4 χιλ.

Η επαρκής απτική ανάδραση είναι απαραίτητη καθώς επιβεβαιώνει το πάτημα του κάθε πλήκτρου. Η μεγάλη απόσταση διαδρομής 1,4 χιλ. σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Κάτω από κάθε πλήκτρο υπάρχει ένας θόλος από καουτσούκ που δημιουργήσαν οι ειδικοί των πληκτρολογίων της ASUS και εγγυάται πώς κάθε σας πάτημα θα ακολουθείται από την κατάλληλη απτική ανάδραση για μία απολαυστική εμπειρία.

Απόσταση ασφαλείας πλήκτρων 0,1 χιλ.

Τα πλήκτρα του πληκτρολογίου ErgoSense δεν βουλιάζουν κάτω από το επίπεδο της επιφάνειάς του μετά την επαναφορά τους. Θα εξακολουθήσουν να παραμένουν τουλάχιστον 0,1 χιλ. πάνω από την επιφάνεια του σώματος για μία άνετη και εργονομική εμπειρία πληκτρολόγησης.

Εύκολη εισαγωγή αριθμών

Ολοκληρώστε στη στιγμή την καταγραφή δεδομένων χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη διάταξη πληκτρολογίου που περιλαμβάνει hotkeys για αριθμομηχανή, CE και λειτουργίες +/- καθώς και μεγαλύτερη απόσταση πλήκτρων που παραπέμπει σε πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους για ακόμα πιο ομαλή εισαγωγή αριθμών.

Βέλτιστη αναλογία κλικ: Η απόλυτη τελειότητα

Η αίσθηση ενός πληκτρολογίου εξαρτάται από τον ρυθμό μεταξύ της μέγιστης δύναμης (γνωστή και ως δύναμη ενεργοποίησης) και της δύναμης επαφής. Η μέγιστη δύναμη εφαρμόζεται καθώς πατάτε το πλήκτρο με τη μέγιστη δύναμη που μπορεί να αντέξει ο θόλος από κάτω του χωρίς παρέκκλιση. 

Η δύναμη επαφής προκύπτει όταν το κάτω τμήμα του πλήκτρου αγγίζει το κύκλωμα στέλνοντας ένα ηλεκτρονικό σήμα που με τη σειρά του πραγματοποιεί την ενέργεια που αντιστοιχεί στο πλήκτρο. Για την επίτευξη της πλέον φυσικής αίσθησης σε ένα πληκτρολόγιο, οι ειδικοί της ASUS απέδειξαν επιστημονικά ότι η βέλτιστη αναλογία κλικ ανά πλήκτρο είναι μεταξύ 45-60%. Οι δυνάμεις αυτές προσδιορίζονται και ρυθμίζονται χρησιμοποιώντας τους θόλους από καουτσούκ της ASUS που βρίσκονται κάτω από τα πλήκτρα.

Φυσικό κάλυμμα webcam

Το Vivobook Go 15 δεν παίζει με την ασφάλεια και την ιδιωτικότητά σας. Διαθέτει ενσωματωμένο φυσικό κάλυμμα επάνω στη webcam για άμεση ιδιωτικότητα, κρατώντας σας μακριά από περίεργους και ενοχλητικούς.

Τέλειο σε κάθε λεπτομέρεια

Το Vivobook Go 15 σας επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι με την πλήρη γκάμα θυρών Ι/Ο του. Θα βρείτε μία USB-C® 3.2 1ης γενιάς, μία USB 3.2 1ης γενιάς Type-A, μία USB 2.0, έξοδο HDMI® και σύνθετη θύρα ήχου ώστε να συνδέσετε άνετα περιφερειακά, οθόνες και προβολείς.

Κορυφαίες συνδέσεις με την τεχνολογία ASUS WiFi Master

To Vivobook Go 15 προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών ασύρματης συνδεσιμότητας. Το WiFi 6E (802.11ax) θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε online περιεχόμενο στη στιγμή.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 5
Μοντέλο
7520U
Συχνότητα
2,8 GHz
Γενιά
Zen 2

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD
Ρυθμός ανανέωσης
60 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
AMD
Μοντέλο
Radeon 610M

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
256 GB

Δευτερεύων Σκληρός Δίσκος

Τύπος Δευτερεύοντα Δίσκου
SSD

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,6 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
Asus Vivobook

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.