Спортни обувки

Nike Ja Fly 4 Спортни обувки Шипове БялКод: 47328484

Пресечете финалната линия с Nike Ja Fly 4, състезателна обувка за писта, създадена да ви помогне да постигнете личните си рекорди във всяко състезание, от 60 до 400 метра. Nike-овата най-лека...

Вижте пълното описание

Пресечете финалната линия с Nike Ja Fly 4, състезателна обувка за писта, създадена да ви помогне да постигнете личните си рекорди във всяко състезание, от 60 до 400 метра. Nike-овата най-лека състезателна обувка за писта разполага с преработена повърхност за по-голяма твърдост и обновен горен слой за по-добър въздушен поток, така че да можете да се...

Вижте пълното описание

Номер на размер:

Намерете своя размер
139,90
Доставкапет, 04 окт. - вт, 08 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Променихте ли мнението си? Това е всичко наред!

Можете да върнете поръчката си безплатно, лесно и бързо.

Научете повече

Доклад за продукта

Подобни продукти

от 139,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 139,90 €

Описание

Пресечете финалната линия с Nike Ja Fly 4, състезателна обувка за писта, създадена да ви помогне да постигнете личните си рекорди във всяко състезание, от 60 до 400 метра. Nike-овата най-лека състезателна обувка за писта разполага с преработена повърхност за по-голяма твърдост и обновен горен слой за по-добър въздушен поток, така че да можете да се съсредоточите върху постигането на най-доброто си представяне.

По-лека и по-бърза

Обновеният, тъкан горен слой предлага сигурност и поддръжка на крака с значително по-малко тегло от Ja Fly 3, но с по-добър въздушен поток.

Експлозивен старт

Новата повърхност с шестоъгълни шарки, проектирана с помощта на компютърен дизайн, предлага твърдост на правилните места, позволявайки ви да бягате динамично от стартовата линия и да поддържате скоростта си през цялото състезание.

Завържете връзките си

Леките връзки Nike Racing разполагат с назъбен дизайн и леко еластичен състав, осигурявайки сигурно прилягане без да се развързват, при всякакви метеорологични условия.

Производител

Nike

Спецификации

Номер на продукта
DR2741-100
Тип
Шипове
Мъжки
Унисекс
Цвят
Бял
Термос
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.