Garmin Ceas Solar cu Brown
Ceasuri inteligente

Garmin Ceas Solar cu BrownCodul: 46702223

Caracteristici cheie:

  • Model 2023
  • Ecran MIP
  • Durata de viață a bateriei până la 40 de zile
  • GPS, Bluetooth
  • Potrivit pentru înot
Vezi descrierea completă
490,00
Livrare rapidăMâine, 20 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 9 ore și 38 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 1 bucăți

Raport produs

de la 490,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Instinct 2X Solar Tactical 50mm Rezistent la apă Ceas inteligent cu pulsometru (Coyote Tan)

    Produse magazin
    490,00 €

  2. 566,63 €

Descriere

Acest ceas inteligent puternic și rezistent cu GPS este suficient de dur pentru a te însoți oriunde și este echipat cu caracteristici tactice, lanternă LED încorporată și încărcare solară.

  • Rămâi pe misiune până la sfârșit cu o durată nelimitată a bateriei în modul smartwatch cu încărcare solară.
  • Caracteristici speciale pentru utilizare tactică includ compatibilitatea cu vedere pe timp de noapte și multe altele pentru operațiuni de teren.
  • Durabilitate de grad militar
  • Când se întunecă, lanterna LED încorporată te ajută să continui.
  • Antrenează-te cu aplicații sport încorporate.
  • Înțelege-ți corpul mai bine cu monitorizarea sănătății non-stop 24/7.

Proiectat să reziste

Acest ceas extrem de durabil are un afișaj cu încărcare solară și o carcasă solidă din polimer de 50 mm. Este rezistent la apă până la 10 ATM și a fost testat conform standardului militar american 810 pentru rezistența termică, rezistența la șocuri și rezistența la apă.

Mai multă baterie

Mergeți mai departe ca niciodată cu încărcare solară și o durată nelimitată a bateriei în modul smartwatch. În plus, managerul de energie vă permite să extindeți durata de viață a bateriei prin controlul setărilor și senzorilor care consumă energie.

Energie solară

Lentila Power Glass™ cu încărcare solară prelungește durata de viață a bateriei, generând cu 50% mai multă energie decât ceasul Instinct® 2 Solar. Petrece mai mult timp cu funcția de durată nelimitată a bateriei cu încărcare solară în modul smartwatch.

Lentilă integrată

Pentru a vă ghida în condiții de lumină scăzută, o lanternă cu LED-uri multiple integrate oferă intensitate reglabilă și lumină stroboscopică - precum și o funcție de lumină roșie de siguranță pentru monitorizarea mediului dumneavoastră nocturn.

Compatibilitate cu vedere pe timp de noapte

Comutați între modul zi și noapte cu un ecran conceput pentru a fi citit cu ochelari de vedere pe timp de noapte.

Modul furtiv

Dezactivați urmărirea GPS și conectivitatea wireless prin activarea modului stealth pentru a preveni stocarea și partajarea datelor de localizare.

Formatul de poziționare duală

Sincronizează ușor locația ta cu alții, vizualizând atât sistemul de referință mondial Mercator, cât și sistemul de referință pe grilă militară pe același ecran.

Ceasuri inteligente

Deblocați calculatorul Applied Ballistics® prin intermediul aplicației AB Synapse™ - Garmin (se percepe o taxă de deblocare) pentru a accesa soluții de tragere pe distanțe lungi în teren.

Comutator de oprire

Dacă securitatea este o preocupare, comutatorul de dezactivare șterge toate datele utilizatorului de pe dispozitiv.

Funcția Jumpmaster

Calculați punctele de lansare la altitudini mari conform regulilor militare în timp ce navigați către ținta dvs. imediat ce săriți.

Smartwatch Activitate

Vedeți ora, ritmul, ora zilei, altitudinea și locația dvs. în ambele tipuri de coordonate.

Suport pentru frecvențe în mai multe zone

Descărcați și utilizați mai multe frecvențe transmise de sateliții de navigație, ceea ce permite o precizie mai mare a poziției utilizatorului.

Tracback® Rutare

Utilizați această funcție pentru a naviga înapoi la punctul de pornire pe același traseu.

Punct de referință

Urmăriți un punct familiar - cum ar fi mașina sau punctul de pornire al traseului - în raport cu locația dvs. și găsiți cu ușurință drumul înapoi la el.

Notificări inteligente

Primiți emailuri, mesaje și notificări direct pe ceasul dvs. atunci când este conectat la smartphone-ul compatibil.

Magazinul Connect IQ™

Descărcați fețe de ceas personalizate, adăugați câmpuri de date și obțineți aplicații și widget-uri din aplicația Magazin Connect IQ de pe smartphone-ul compatibil.

Plăți contactless Garmin Pay™

Treci cu ușurință prin linii de plată și sisteme de trecere selectate cu plăți Garmin Pay fără contact prin intermediul furnizorilor participanți.

Funcții de securitate și monitorizare

Când ceasul tău și telefonul sunt conectate, locația ta în timp real poate fi trimisă manual către contactele tale sau - în timpul anumitor activități în aer liber - în mod automat, cu ajutorul funcției de detectare a incidentelor încorporată.

Vizualizare calendar

Vizualizați cu ușurință programările zilnice cu ajutorul unui afișaj special de calendar atunci când este conectat la smartphone-ul compatibil.

Sincronizare cu aplicația Garmin Connect™

Vizualizați informațiile despre sănătatea și fitness-ul dumneavoastră într-un singur loc. Aplicația Garmin Connect de pe smartphone-ul compatibil este o comunitate online înfloritoare în care persoanele aflate în mișcare se pot conecta, concura și partaja.

Aplicații sport încorporate

Antrenează-te cu profile de activitate preinstalate pentru alergare, ciclism, înot, antrenament de forță, escaladă interioară, schi, snowboarding, golf, yoga, pilates și multe altele.

Cursuri de obstacole

Monitorizați performanța în timpul curselor cu obstacole - înregistrând timpii de separare între secțiunile de alergare și obstacole în timpul cursei. După înregistrarea manuală a separărilor în timpul primului tur, vă puteți concentra exclusiv pe cursă de acolo înainte, deoarece separările vor fi înregistrate automat. Apoi, revizuiți statisticile după cursă.

Antrenamente HIIT

Acest profil de activitate urmărește antrenamentele HIIT, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata și antrenamente personalizate. Setează numărul de runde, intervalele de muncă/odihnă și multe altele.

VO2 Max

Antrenează-te mai inteligent cu VO2 max, un indicator al performanței tale. Calculează chiar și schimbările de performanță care pot fi cauzate de căldură sau altitudine.

Sugestii zilnice de antrenament

Vizualizați întreaga săptămână cu antrenamente recomandate zilnic, care se ajustează după fiecare alergare sau plimbare pentru a se potrivi performanței și recuperării dumneavoastră, precum și cursele viitoare în aplicația Garmin Connect pentru smartphone-uri.

Timp de recuperare

După fiecare antrenament, timpul de recuperare vă informează când veți fi pregătit pentru o altă sesiune intensă de antrenament. Acesta ia în considerare intensitatea antrenamentului și factori precum stresul, activitatea zilnică și somnul.

Dinamica MTB

Urmăriți detaliile fiecărei rute cu măsurători pentru ciclism montan și măsurători specializate Grit® și Flow™ care evaluează dificultatea rutei și cât de lin coborâți, oferindu-vă un scor de învins data viitoare.

Ritmul cardiac bazat pe încheietura mâinii

Primiți date despre ritmul cardiac împreună cu notificări în cazul în care ritmul cardiac rămâne prea ridicat sau prea scăzut în timpul repausului. Măsurați cât de intens lucrează inima în timpul activităților.

Evaluare și monitorizare avansată a somnului

Obțineți o analiză completă a etapelor de somn ușor, profund și REM. Vedeți totul într-un widget dedicat care include scorul de somn și informațiile dvs.

Raport de dimineață

Obțineți o imagine de ansamblu a somnului, recuperării și antrenamentului imediat ce vă treziți - împreună cu starea HRV și condițiile meteo. Puteți chiar personaliza raportul pentru a vă arăta câmpurile preferate.

Monitorizarea energiei Body Battery™

Optimizați rezervele de energie ale corpului dumneavoastră utilizând variabilitatea ritmului cardiac, stresul, somnul și alte date pentru a estima când sunteți pregătit să fiți activ sau când ar putea fi nevoie să vă odihniți.

Pulsometru

Pentru adaptarea la altitudine sau monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox utilizează razele de lumină pe încheietura mâinii pentru a estima cât de bine corpul tău absoarbe oxigenul.

Stare HRV

Obține o înțelegere mai profundă a sănătății tale generale, a fitnessului și a recuperării prin variabilitatea ritmului cardiac în timpul somnului, bazată pe tehnologia dezvoltată de echipa Firstbeat Analytics.

Conținutul pachetului:

  • Instinct 2X Solar - Ediția Tacticală
  • Cablu de încărcare/date USB-C
  • Manual de utilizare

Producător

Garmin

Specificații

Specificatii Tehnice

Culoare
Maro
Data de lansare
2023
Dimensiunea ecranului
1,1 "
Rezoluție ecran
176x176 pixeli
Tipul de ecran
MIP
Sistem de operare
Android, iOS
Ecran tactil
Nu
Conexiune
Bluetooth, NFC
Smartwatch-uri
Silicon
Materialul carcasei
Plastic
Model
-

Caracteristici și funcții

Caracteristici
Vibrații
Funcționalități
Notificarea cererii, Încărcare solară
Potrivit pentru
Diverse sporturi / sală de gimnastică, Înot, Drumeție, Ciclism, Alergare

Uleiuri Multifuncționale

Senzori
GPS, Contor de pași, Calorimetru, Termometru, Bătăilor cardiace, Oximetru, Monitorizare a somnului, Busolă, Altimetru, Barometru
Protecție
Rezistent la stropire, Rezistent la praf
Impermeabil
Înot în largul mării

Baterie

Timp de lucru
40 zile

Dimensiuni

Diametru carcasa
50 mm
Greutate
67 gr

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

Recenzii de către membrii noștri

  • George_Chatz2683
    5
    1 din 3 membri au considerat această recenzie utilă

    Băieți, foarte bun, merită banii

    Tradus din Greacă ·
    • Acuratețea măsurătorilor
    • Calitatea construcției
    • Ecran
    • Durabilitate
    • Durata bateriei
    • Raport calitate-preț
    • Confort
    • Sincronizare ușoară
    Ai găsit util acest review?
  • Achiziție verificată

    Această recenzie este despre culoare: Negru, materialul carcasei: -

    • Sincronizare ușoară
    • Număr suficient de funcții
    • Acuratețea măsurătorilor
    • Calitatea construcției
    • Ecran
    • Durabilitate
    • Durata bateriei
    • Raport calitate-preț
    • Confort

Produse similare

Garmin Ceas Solar cu BrownGarmin Ceas Solar cu BrownGarmin Fenix 7X Solar Oțel inoxidabil 51mm Rezistent la apă Ceas inteligent cu pulsometru (Ardezie gri cu bandă neagră)Garmin Fenix 7X Solar Oțel inoxidabil 51mm Rezistent la apă Ceas inteligent cu pulsometru (Ardezie gri cu bandă neagră)Garmin Instinct 2X Solar 50mm Rezistent la apă Ceas inteligent cu pulsometru (Graphite)Garmin Instinct 2X Solar 50mm Rezistent la apă Ceas inteligent cu pulsometru (Graphite)Garmin Instinct 2X Solar 50mm Ceas inteligent (Flame Red)Garmin Instinct 2X Solar 50mm Ceas inteligent (Flame Red)Garmin Instinct 2 Solar 45mm Rezistent la apă Ceas inteligent cu pulsometru (Graphite)Garmin Instinct 2 Solar 45mm Rezistent la apă Ceas inteligent cu pulsometru (Graphite)
de la 490,00 €de la 491,41 €de la 483,67 €de la 412,52 €de la 321,38 €
ProducătorGarminGarminGarminGarminGarmin
Disponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul Skroutz
SenzoriAltimetru, Barometru, Busolă, Bătăilor cardiace, Calorimetru, Contor de pași, GPS, Monitorizare a somnului, Oximetru, TermometruAccelerometru, Barometru, Busolă, Bătăilor cardiace, Calorimetru, Contor de pași, GPS, Giroscop, Monitorizare a somnului, Oximetru, TermometruAccelerometru, Altimetru, Barometru, Busolă, Bătăilor cardiace, Calorimetru, Contor de pași, GPS, Oximetru, TermometruAccelerometru, Altimetru, Barometru, Busolă, Bătăilor cardiace, Calorimetru, Contor de pași, GPS, Oximetru, Termometru-, Accelerometru, Altimetru, Barometru, Busolă, Bătăilor cardiace, Calorimetru, Contor de pași, GPS, Oximetru, Termometru
Mai multe specificații