Спортни обувки

Nike Ja Fly 4 Спортни обувки Шипове ЧерноКод: 46564660

Отрежете нишката на финалната линия с Nike Ja Fly 4, обувка за състезателно бягане на писта, проектирана да ви помогне да постигнете личните си рекорди във всяка надпревара, от 60 до 400 метра.

Вижте пълното описание

Отрежете нишката на финалната линия с Nike Ja Fly 4, обувка за състезателно бягане на писта, проектирана да ви помогне да постигнете личните си рекорди във всяка надпревара, от 60 до 400 метра.

Вижте пълното описание

Номер на размер:

Намерете своя размер
139,90
Доставкапет, 04 окт. - вт, 08 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Променихте ли мнението си? Това е всичко наред!

Можете да върнете поръчката си безплатно, лесно и бързо.

Научете повече

Доклад за продукта

от 139,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 139,90 €

Описание

Отрежете нишката на финалната линия с Nike Ja Fly 4, обувка за състезателно бягане на писта, проектирана да ви помогне да постигнете личните си рекорди във всяка надпревара, от 60 до 400 метра. Най-леката обувка за състезателно бягане на писта на Nike разполага с преработена повърхност за по-голяма гъвкавост и освежена горна част за по-добра циркулация на въздуха, така че да можете да се фокусирате върху най-доброто си представяне.

По-лека и по-бърза

Актуализираната плетена горна част осигурява сигурност и поддръжка със значително по-леко тегло от Ja Fly 3, но с подобрена циркулация на въздуха.

Експлозивен старт

Напълно новата повърхност с хексагонални модели, проектирани с помощта на компютърен дизайн, предлага гъвкавост на правилните места, позволявайки ви да бягате динамично от стартовата линия и да поддържате скоростта си през цялата надпревара.

Вържете връзките си

Леките връзки за състезателно бягане на Nike разполагат със срязан дизайн и леко еластично съставяне, осигурявайки здраво прилягане, което няма да се развърже при всякакви метеорологични условия.

Производител

Nike

Спецификации

Номер на продукта
DR2741-001
Тип
Шипове
Мъжки
Унисекс
Цвят
Черно
Термос
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.