Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 15.6" IPS 165Hz (Ryzen 7-7735HS/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Onyx Grey (GR Keyboard)
Laptops

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 15.6" IPS 165Hz (Ryzen 7-7735HS/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Onyx Grey (GR Keyboard)Κωδικός: 45290525

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 15.6" 2560x1440 165Hz
  • 8 Πυρήνες 3.2 - 4.75Ghz/Zen 3+
  • Ethernet/HDMI/USB 3.2/USB-C
  • Βάρος 2.32kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου 2 μήνες πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Περιγραφή

Το Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 απευθύνεται σε ατομικούς και επαγγελματικούς χρήστες που αναζητούν ένα φορητό υπολογιστή για gaming και γενική χρήση. Με την υψηλή ανανέωση οθόνης 165Hz και τα επιδόσεις που προσφέρουν ο επεξεργαστής Ryzen 7-7735HS, η κάρτα γραφικών GeForce RTX 4050 και ο μεγάλος χώρος αποθήκευσης SSD, αυτό το laptop καλύπτει τις ανάγκες των gamers και ατόμων που χρειάζονται υψηλές επιδόσεις για εργασία και ψυχαγωγία.

Επιπλέον, το σύστημα λειτουργικού Windows 11 Home το καθιστά κατάλληλο για καθημερινή χρήση, ενώ η IPS οθόνη των 15,6 ιντσών προσφέρει καλή ποιότητα εικόνας. Ο υψηλός αριθμός Hertz στην ανανέωση της οθόνης το καθιστά κατάλληλο για gaming, video editing και άλλες εφαρμογές που απαιτούν υψηλή απόκριση εικόνας.

Μια ανάσα φρέσκου αέρα

Αποκτήστε έως και 20% καλύτερη ψύξη για να διατηρήσετε τον φορητό σας υπολογιστή πιο δροσερό, αλλά κυρίως τα frames σας ομαλά. Οι φορητοί υπολογιστές IdeaPad Gaming διαθέτουν τετραπλό αεραγωγό για βελτιωμένη θερμική διαχείριση - διατηρώντας σας στη δράση ή στην εργασία, χωρίς το φόβο επιβράδυνσης.

Στυλ για δουλειά, παιχνίδι και οπουδήποτε

Οι φορητοί υπολογιστές IdeaPad Gaming διαθέτουν πιο κομψή και λεπτή σχεδίαση από ποτέ. Από τη σπηλιά του παιχνιδιού μέχρι την αίθουσα συσκέψεων, είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να ταιριάζουν σε κάθε περιβάλλον.

Επεξεργαστής

Ryzen 7-7735HS

Διαθέτει επεξεργαστή Ryzen 7-7735HS που παράγεται από την AMD για την υποδοχή FP6 και διαθέτει 8 πυρήνες και 16 threads. Η βασική συχνότητα ρολογιού της CPU είναι 3200 MHz, αλλά λόγω της τεχνολογίας Turbo Core, μπορεί να αποδώσει έως και 4750 MHz. Σημειώστε ότι αυτό το τσιπ διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά Radeon Graphics (Ryzen 7000).

Μνήμη RAM

Διαθέτει 16GB με συχνότητα λειτουργίας 4800MHz και τεχνολογία DDR5. Η μνήμη DDR5 είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία μνήμης RAM και προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και χωρητικότητες από την προηγούμενη τεχνολογία DDR4. Η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή χωρητικότητα, επιτρέπει στο σύστημα να εκτελεί πιο απαιτητικές εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις από το σύστημά τους, όπως gamers, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας.

Πλήρως τροφοδοτούμενες κάρτες γραφικών NVIDIA ® GeForce RTX™.

Οι GPU φορητών υπολογιστών NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series τροφοδοτούν τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο για παίκτες και δημιουργούς. Κατασκευασμένες με την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική NVIDIA Ada Lovelace, φέρνουν ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση με το DLSS 3 που τροφοδοτείται με AI και επιτρέπουν ζωντανούς εικονικούς κόσμους με ανίχνευση Ray Tracing.

Επιπλέον, η σουίτα τεχνολογιών NVIDIA βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος, την ισχύ, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ακουστική για μέγιστη απόδοση.

Σκληρός Δίσκος

Διαθέτει εγκατεστημένο σκληρό δίσκο 512GB SSD. Οι σκληροί δίσκοι SSD παρέχουν ταχύτητες που μπορεί να αγγίξουν και τα 6GB/s. Είναι 30% πιο γρήγοροι από τους HDD, έτσι το σύστημα σου θα ανοίγει και θα φορτώνει τα πάντα αστραπιαία, από τα Windows και ένα πρόγραμμα έως ένα παιχνίδι.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 7
Μοντέλο
7735HS
Συχνότητα
3,2 GHz
Γενιά
Zen 3+

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
2560x1440
Ρυθμός ανανέωσης
165 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4050
Μνήμη γραφικών
6 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
2,32 kg
Τύπος
Gaming
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
Lenovo Ideapad 3

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Giannis_Papatzanakis
    4
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    η αγορα του συγκεκιμενου λαπτοπ εγινε απο γνωστη αλυσιδα καταστηματων. Ας σταθω στο γεγονος οτι το λαπτοπ αυτο ειναι πυραυλος για τη δουλεια την οποια θελω (gaming,photo/video edit,podcast). Αν και η μπαταρια του κραταει 2μιση με 3 ωρες μετριας χρησης,μπορω με σιγουρια να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα,αν οχι το καλυτερο μηχανημα που κυκλοφορει με αυτα τα χρηματα στην αγορα. Η οθονη χορταστικη με πολυ καλα χρωματα. Ας μην ξεχναμε οτι ειναι 2Κ με 100% sRGB ,οποτε παιζει κι αυτο μεγαλο ρολο. Η lenovo εκανε επισης πολυ καλη δουλεια και με την ποιοτητα κατασκευης . Αν τυχει και το δοκιμασετε απο κοντα και πειραματιστειτε μαζι του,θα το καταλαβετε. Ελπιζω να βοηθησα! Καλες αγορες!

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος

Είδες πρόσφατα