Εγχειρίδιο Εξετάσεων Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας
Учебници и педагогически книги

Εγχειρίδιο Εξετάσεων Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας Код: 40832179

Основни характеристики:

  • Образование
  • Професионално обучение
Вижте пълното описание
  • Издател: Ekdoseis Papazisi
  • Μορφή: Мека корица
  • Έτος έκδοσης: 2023
  • Αριθμός σελίδων: 312
  • Κωδικός ISBN-13: 9789600239843
  • Διαστάσεις: 17×24
12,40
Доставкапон, 05 авг. - пет, 09 авг.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

от 12,40 €

Описание

Това ръководство възникна от инициативата на Центъра за изследвания по сигурността (KEMEA). То е епитом на книгата "За частната сигурност. Опит за холистичен подход...", която беше създадена от група изследователи и сътрудници, които се опитаха да уловят, доколкото е възможно, сложната, динамична и постоянно променяща се професионална среда на сектора на частните охранителни услуги и частния охранителен персонал.

Ръководството съдържа образователен материал, насочен към подпомагане на процеса на обучение за всеки, който желае да работи като професионалист в областта на частната сигурност чрез професионално образование, обучение и сертификационни процеси, предвидени от действащото законодателство. Освен това, то е адресирано към всички професионалисти в сектора на частната сигурност, като се стреми да бъде ценен инструмент за тяхното образование, непрекъснато професионално обучение, продължаващо образование и изпълнение на техните задължения.

Включва серия от единадесет (11) глави, които се опитват накратко да обхванат областта на дейност на частните охранителни услуги в Гърция, като същевременно може да служи като полезен наръчник в изпълнението на техните основни задължения.

Спецификации

Вид
Кариерно консултиране
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
312
Година на издаване
2023
Димензии
17x24 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории