Star Wars Jedi: Survivor Делукс Издание Xbox Series X Игра
Игри за XBOX Series X

Star Wars Jedi: Survivor Делукс Издание Xbox Series X ИграКод: 40151121

Историята на Кал Кестис продължава в Star Wars Jedi: Survivor, екшън-приключенска игра от трето лице, обхващаща галактики от Respawn Entertainment, разработена в сътрудничество с Lucasfilm Games.

Тази...

Вижте пълното описание

Историята на Кал Кестис продължава в Star Wars Jedi: Survivor, екшън-приключенска игра от трето лице, обхващаща галактики от Respawn Entertainment, разработена в сътрудничество с Lucasfilm Games.

Тази игра за един играч, водена от разказ, се развива пет години след събитията от Star Wars Jedi: Fallen Order и следва все по-отчаяната борба на Кал, докато...

Вижте пълното описание
111,02
Доставкавт, 01 окт. - пон, 07 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 99,99 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Star Wars Jedi: Survivor Делукс Издание Xbox Series X Игра

    Продукти на магазина
    49,90 €

  2. Star Wars Jedi: Survivor Делукс Издание Xbox Series X Игра

    Продукти на магазина
    59,90 €

  3. Star Wars Jedi: Survivor Делукс Издание Xbox Series X Игра

    Информация за магазина
    114,99 €

  4. Star Wars Jedi: Survivor Делукс Издание Xbox Series X Игра

    Информация за магазина
    121,50 €

  5. 126,46 €

  6. Star Wars Jedi: Survivor Делукс Издание Xbox Series X Игра

    Продукти на магазина
    99,99 €

  7. 111,02 €

  8. 132,56 €

  9. 79,99 €

  10. 73,00 €

  11. 99,99 €

Описание

Историята на Кал Кестис продължава в Star Wars Jedi: Survivor, екшън-приключенска игра от трето лице, обхващаща галактики от Respawn Entertainment, разработена в сътрудничество с Lucasfilm Games.

Тази игра за един играч, водена от разказ, се развива пет години след събитията от Star Wars Jedi: Fallen Order и следва все по-отчаяната борба на Кал, докато галактиката потъва все повече в тъмнина. Изтласкан до краищата на галактиката от Империята, Кал ще се окаже заобиколен от нови и познати заплахи.

Като един от последните оцелели джедайски рицари, Кал е принуден да застане в най-тъмните моменти на галактиката - но докъде е готов да стигне, за да защити себе си, екипажа си и наследството на Ордена на джедаите? За да оцелее, играчите ще разчитат на обучението на Кал с разширен списък от емблематични способности на Силата, бойни стойки и персонализации на светлинния меч, които могат да се комбинират по нови и различни начини, за да се бият като джедаи.

Докато Силата е мощен съюзник, тя може да не е достатъчна. Кал ще трябва да бъде креативен и да овладее нови способности, тактики и дори да използва обкръжението си, за да преодолее предстоящите препятствия. Феновете на Star Wars™ ще пътуват до нови планети и познати граници, докато Кал се опитва да събере отново екипажа на Stinger Mantis.

Нови способности на Силата, оборудване и надстройки ще позволят на играчите да търсят, изследват и преминават отново по нови начини през множество планети, всяка със свои уникални предизвикателства. Галактиката е пълна с истории, тайни и съкровища за откриване за тези, които са готови да се изправят пред опасностите, които се крият извън утъпканите пътеки.

Кал вече не е падауан, той е станал могъщ джедай рицар. Носейки със себе си спомените и очакванията на джедайския орден, неговият кръстоносен поход срещу Империята става все по-опасен. Тъмните времена наближават - с нови и познати врагове около него, Кал ще трябва да реши докъде е готов да стигне, за да спаси най-близките си.

Кинематографичната бойна система се завръща с допълнителни способности на Силата и нови стилове на бой с лазерен меч. Творчески използвайте всички тези способности и оръжия, за да се справите стратегически с разширената гама от врагове, идентифицирайки техните силни и слаби страни, като умело използвате вашето обучение, за да преодолеете противниците си и да решите мистериите, които стоят на пътя ви.

Открийте нови планети и познати граници в галактиката на Star Wars, всяка с уникални биоми, предизвикателства и врагове. Усъвършенствайте нови умения, оборудване и способности, които ще подобрят начините, по които изследвате, борите се и се движите. С по-големи области за изследване и повече за откриване извън утъпканите пътеки, играчите, които се осмелят да преминат отвъд хоризонта, ще намерят скрити награди.

Делукс изданието включва:

  • STAR WARS Jedi: Survivor PS5
  • Козметика „Scoundrel“
  • Козметика „Rugged“ BD-1
  • Комплект бластер „DL-44“
  • Козметика „Rebel Hero“
  • Козметика „BD-Astro“ BD-1
  • Комплект светлинен меч „Rebel Hero“

Спецификации

Вид
Действие, Приключение
Дата на излизане
2023
Дата на излизане
28/04/2023
Възрастово ограничение (PEGI)
16
Издание
Делукс
Ново издание
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 1
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • Това ревю е за издание: Стандарт

    Положително: Графика, звук
    Отрицателно: Повтарящи се неща, които се случват в почти всички игри в наши дни и те натякват!!

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • alani508
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за издание: Стандарт

    Преди да започна, нека уточня, че не съм фен на Междузвездни войни.. Купих го поради голямото намаление в Xbox магазина и добрите отзиви, които прочетох.
    Каква страхотна игра е това!!
    Невероятна графика, страхотна музика, перфектна история и геймплей, невероятен звук и изключително завладяваща, която те кара да не искаш да спираш.. и дори ми хареса Междузвездни войни!
    --Актуализация:
    След няколко месеца игра на играта, мога с увереност да кажа, че тя е сред най-добрите за моя вкус..
    Ако решите да се занимавате с нея дори след като я завършите, наистина има много неща за правене, като намиране на кутии и еха, както и много тайни пътеки, които постепенно се отключват по време на играта.
    Откривам нещо ново почти всеки ден..
    Да се надяваме, че Star Wars на Ubisoft ще бъде достоен за такъв ниво като това бижу тук!

    Преведено от Гръцки ·
    • Графика
    • Геймплей
    • Дълготрайност
    • Единичен играч
    • Звук
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?