Растения

Agrosmart Παχύφυτο Езикът на свекървата Εσωτερικού Χώρου Ύψους 25брКод: 36946234

Змийското растение е едно от най-впечатляващите и устойчиви стайни растения, с които можем да украсим нашата всекидневна и офис. 

Вижте пълното описание

Змийското растение е едно от най-впечатляващите и устойчиви стайни растения, с които можем да украсим нашата всекидневна и офис. 

Вижте пълното описание

7,00
Бърза доставкавторник, 10 Septemberако го поръчате в следващите 16 часа и 9 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 2 броя

Доклад за продукта

Подобни продукти

от 7,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 7,00 €

  2. 7,00 €

Описание

Змийското растение е едно от най-впечатляващите и устойчиви стайни растения, с които можем да украсим нашата всекидневна и офис. 

Произхождащо от Африка, змийското растение е многогодишно растение с бърз растеж, което обикновено достига височина от един метър, с дълги, заострени листа, които имат месеста текстура и способност да съхраняват вода. Поради характерните си листа, в чужбина го наричат "snake plant", докато в Гърция е известно с остроумното име "езикът на свекървата". Трябва да се отбележи, че понякога произвежда малки бели цветя, които обаче нямат значителна декоративна стойност.

Какви условия са необходими на змийското растение, за да процъфтява?

Светлината дава живот на змийското растение! Затова го поставяме на светло място в дома, за да му помогнем да расте по-бързо! То може да се адаптира и към по-тъмни места, но там ще расте много по-бавно. Въпреки това, не обича пряка слънчева светлина, тъй като тя причинява изгаряния на листата му. Както всички стайни растения, избягваме да поставяме змийското растение близо до източници на топлина, камини и радиатори, и също така трябва да го защитим от студени течения и климатици. За пресаждане на змийското растение използваме специална почва за стайни растения, обогатена с хранителни вещества, които осигуряват добър дренаж.

Какви са нуждите от поливане, торене и друга грижа за змийското растение?

Змийското растение има способността да задържа вода в листата си и също така има много силна коренова система, така че нуждите му от поливане са много ограничени. Добавяме вода в саксията на змийското растение около веднъж месечно и само ако почвата му е изсъхнала. Ако видим, че листата на змийското растение се огъват надолу, вероятно сме прекалили с поливането и трябва незабавно да го намалим. Ако не действаме навреме, змийското растение ще изгние и ще трябва да се сбогуваме с него. И нека не забравяме през пролетта и есента, поне веднъж, да осигурим на змийското растение течен тор за стайни растения. Това определено ще стимулира растежа му и ще направи листата му по-блестящи. Въпреки това, змийското растение не се нуждае от друга грижа, освен да премахваме сухите листа от основата на листата му, когато е необходимо. Змийското растение обикновено се размножава чрез коренищата си или чрез разделяне на цялото растение.



Производител

Agrosmart (Растения)

Спецификации

Номер на продукта
ΑΝΘ022

Спецификации

Монтаж
Вътрешен
Бонсай
Не

Допълнителни спецификации

Нужда от Осветление
Малък
Нужда от поливане
Нисък
Cold Resistance
Малък
Листопадни растения
Evergreen
Терариум
Не
Ароматично
Не

Размери

Височина
25 бр
Диаметър
-

Аксесоари за Raspberry Pi

Суккулент
Sansevieria

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт