Manfrotto 504x Fluid Video Head with Flat Base Наклонена глава - Видео
Триподи и аксесоари

Manfrotto 504x Fluid Video Head with Flat Base Наклонена глава - ВидеоКод: 33348291

Основни характеристики:

  • Категория: Видео
  • Тип глава: Видео / Хидравлична
  • Материал: Алуминий
  • Товароносимост: 12 кг
Вижте пълното описание
455,00
Доставкаср, 30 окт. - вт, 19 ноем.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 455,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор

    504x Fluid Video Head with Flat Base MVH504XAH Наклонена глава - Видео

    Продукти на магазина
    455,00 €

  2. 669,40 €

  3. 504x Fluid Video Head with Flat Base MVH504XAH Наклонена глава - Видео

    Продукти на магазина
    598,13 €

  4. 504x Fluid Video Head with Flat Base MVH504XAH Наклонена глава - Видео

    Продукти на магазина
    598,13 €

Описание

Видео главата с плоска основа Manfrotto 504X включва отворен мостов дизайн, който осигурява стабилна и гладка работа, като същевременно намалява теглото. Патентованата мостова технология на главата предлага по-широка повърхност и по-голяма плъзгаща плоча за увеличена стабилност и баланс. Главата разполага с плоска основа с женска монтажна резба 3/8"-16, която позволява съвместимост с широка гама от триподи, моноподи, слайдери, жиби и колички, както и различни ригове.

Със способността си да поддържа товар до 12 кг, 504X може да се използва с различни видеокамери, фотографски камери и ригове. Системата за панорамно и наклонено противотежест има четири предварителни настройки 0 – 2.1 – 4.5 – 6.5 кг, осигурявайки правилния баланс независимо от размера или теглото на камерата.

В същото време, компонентите с променливо триене с ясно калибрирани скали и движение без вибрации предлагат нови нива на подобрение за вашите наклони и панорамни снимки. Вграденото нивелирно мехурче помага за подравняване на хоризонта, дори в тъмното, докато независимите дискови спирачки осигуряват сигурност на главата, когато е неподвижна.

Независимо дали използвате професионална видеокамера или DSLR с аксесоари, 504X предоставя бързоосвобождаващата се плъзгаща плоча 504PLONGR-1 с резби 1/4"-20 и 3/8"-16 за правилно балансиране на камерата на вашия риг. Главата е изработена от здрав алуминий и включва панорамна лента, която може да се прикрепи с розетки от дясната или лявата страна, за да подпомогне създаването на гладки панорамни движения и наклони.

Производител

Manfrotto

Спецификации

Номер на продукта
MVH504XAH
Вид
Наклонена глава - Видео

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.