Samsung Пералня 9кг с пара 1400 оборота Инокс
Перални

Samsung Пералня 9кг с пара 1400 оборота ИноксКод: 30716853

Основни характеристики:

  • Капацитет (кг): 9
  • Скорост на центрофугиране: 1400
  • Брой програми: 22
  • Размери: 85 x 60 x 55 см

Пералня Samsung с капацитет на барабана 9 кг, подходяща за нуждите на петчленно семейство.

Вижте пълното описание
Продуктът не е наличен за доставка извън Гърция.

от 419,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Пералня 9кг с Пара 1400 Обороти Инокс WW90T504DAX/S7

    Продукти на магазина
    432,00 €

  2. Пералня 9кг с Пара 1400 Обороти Инокс WW90T504DAX/S7

    Продукти на магазина
    424,99 €

  3. 423,90 €

  4. Пералня 9кг с Пара 1400 Обороти Инокс WW90T504DAX/S7

    Информация за магазина
    499,00 €

  5. 499,00 €

  6. Пералня 9кг с Пара 1400 Обороти Инокс WW90T504DAX/S7

    Продукти на магазина
    449,00 €

  7. 471,48 €

  8. Пералня 9кг с Пара 1400 Обороти Инокс WW90T504DAX/S7

    Продукти на магазина
    433,80 €

  9. Пералня 9кг с Пара 1400 Обороти Инокс WW90T504DAX/S7

    Продукти на магазина
    445,00 €

  10. 459,00 €

  11. 446,81 €

  12. Пералня 9кг с Пара 1400 Обороти Инокс WW90T504DAX/S7

    Информация за магазина
    448,00 €

  13. 459,00 €

  14. Пералня 9кг с Пара 1400 Обороти Инокс WW90T504DAX/S7

    Информация за магазина
    433,90 €

  15. Пералня 9кг с Пара 1400 Обороти Инокс WW90T504DAX/S7

    Продукти на магазина
    459,00 €

  16. Пералня 9кг с Пара 1400 Обороти Инокс WW90T504DAX/S7

    Информация за магазина
    419,00 €

  17. 499,00 €

Описание

Мощни мехурчета

Еко Балон

Насладете се на отлично почистване, дори при ниски температури с технологията Eco Bubble. Технологията Ecobubble ™ впръсква въздух и вода, за да разтвори перилния препарат по-ефективно и да създаде високопроизводителна пяна, която прониква по-бързо в тъканите. Пералните машини на Samsung могат да перат в студена вода (15° C) със същата ефективност, както при пране на 40° C, спестявайки енергия и запазвайки качеството и цветовете на тъканите.

Смарт пералня

AI Контрол (Изкуствен интелект)

Перете дрехите си лесно и ефективно с AI Control (Изкуствен интелект). Той адаптира прането според вашите нужди, като запомня вашите навици, предлага цикли и своевременно показва информация. Приложението SmartThings предоставя съвети за цикли, планиране и отстраняване на проблеми. Така избира подходящата последователност на сушене за даден цикъл.

Хигиенично почистване

Програма за хигиенична пара

Дайте на дрехите си наистина дълбоко и хигиенично почистване с пара. Програмата Hygiene Steam подобрява качеството на почистване на вашето пране без предварителна обработка. Тя освобождава пара от дъното на барабана, така че всяка дреха да бъде напълно наситена. Това премахва мръсотията и 99.9% от бактериите и алергените.

Издръжлива производителност

Цифрова инверторна технология

Технологията Digital Inverter използва силни магнити за по-тиха и по-мощна работа, като консумира по-малко енергия в сравнение с универсален мотор, който не разполага с технологията Digital Inverter.

Хигиенично чисто

Почистване на барабана

Поддържайте вътрешността на пералната си машина чиста. Drum Clean премахва 99.9% от бактериите, причиняващи неприятни миризми, от барабана. Не се нуждаете от силни препарати, тъй като използва комбинация от накисване, пулсиране и високоскоростно въртене. И автоматично ви уведомява, когато има нужда от почистване.

Почиства остатъците от перилни препарати

Чекмедже StayClean

Намалете разхищението на перилен препарат и избегнете досадната задача по почистване на чекмеджето за перилен препарат. Чекмеджето StayClean гарантира, че по-голямата част от перилния препарат се изплаква със специално проектирана система за промиване с вода. Така вече няма да има неприятни остатъци от сапун и чекмеджето остава чисто и хигиенично.

Премахване на упорити петна

Програма Bubble Soak

Вижте дрехите си наистина чисти и без петна, дори ако са много мръсни. Функцията Bubble Soak помага за премахването на много видове упорити петна като кръв, чай, вино, грим и трева. Дрехите са напълно накиснати в активни мехурчета, така че всяка мръсотия и петно се омекотяват и могат да бъдат премахнати много по-ефективно.

Производител

Samsung

Спецификации

Ръководства за продукти

Потребителско ръководство
Ръководство за инсталиране
Номер на продукта
WW90T504DAX/S7

Характеристики

Тип
Зареждане отпред
Монтаж
Свободно стоящ
Обороти
1400 /минута
Брой програми
22
Типове програми
-
Цвят
Инокс

Нов енергиен етикет

Енергиен клас
Спецификация на електронен търговски сайт
Енергийна консумация
49 кВтч/100 цикъла
Капацитет на пране
9 кг
Продължителност на програмата (Eco 40-60)
3:48 часове
Консумация на вода
50 лт/цикъл
Производителност на компресията
Електронна търговия
Ниво на шума при центрофугиране
72 дБ
Енергиен клас на шума
Спецификация на електронен търговски сайт

Характеристики и функции

Цифров дисплей
Да
Забавяне на стартирането
Не
Технология на пара
Да
Заглавие: Запазване на тегло на дрехи
Не
Тънка линия
Не
За малки пространства
Не

Размери

Височина
85 см
Ширина
60 см
Дълбочина
55 см

Умни свойства

Умни функции
Да
Свързаност
Wi-Fi - безжична връзка

Комерсиална гаранция

Гаранция на производителя
5 години функция, 10 години за двигателя

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Отзиви снимки

Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
+12Изображения

Ревюта от наши членове

kor_kal
5
{positives} от 47 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Висок капацитет, тих и с множество програми, които можете да регулирате според температурата и скоростта. Има програма от 15 минути за детските дрехи, чаршафи и други. Също така има програма за дъждовни дни, която оставя дрехите почти сухи! Много хубав външен вид. Не е бил използван два месеца, така че не мога да кажа повече, ще се върна.

Преведено от Гръцки ·
  • Качество на пране
  • Безшумни ли са клавишите?
  • Брой програми
  • Капацитет
  • Издръжливост
  • Съотношение цена-качество
  • Изцеждане на дрехи
Намирате ли това ревю за полезно?

christos3297
1
{positives} от 78 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

След като прочетох 155 отзива, реших да закупя тази пералня. Покупката беше направена преди месец. Досега, след около 20 пранета, тя е разкъсала 6 от нашите дрехи - 3 чифта долници, 2 чорапа и една блуза. Освен това, не успяваме да усетим мекото на препарата за омекотяване на тъканите. По някаква причина, тя го поглъща.

Техник дойде и го провери, потвърждавайки, че действително има проблем. Изчакваме отговор от Samsung. Те ми информираха, че вероятно ще го поправят, вместо да го заменят, което е стандартната процедура в такива случаи според политиката на компанията.

Въпреки това, не съм сигурен дали искам да поема риска отново и да загубя повече дрехи в процеса, затова ще действам съобразно отговора на компанията.

Жалко е, защото тя замени пералнята AEG, която ни служеше добре в продължение на 10 години, като имаме предвид, че живеем в район с твърда вода поради минералите.

Би било по-добре да направим отзив след използването на продукта и формирането на мнение. Защо да оставя отзив за продукт, който съм използвал само един месец? Говоря за повечето отзиви, които имаше този продукт.

Жалко за Samsung, трябва да се занимават с производството на телевизори.

Актуализация:
Барабанът, гуменото уплътнение и дозаторът за препарат бяха заменени. Проблемът с разкъсването на дрехите е решен, но не и проблемът с препарата за омекотяване и миризмата. За съжаление, все още го поглъща по някаква причина, независимо от препарата за омекотяване, който използваме. Уморен съм от това, няма да се занимавам повече с него, ще перемиваме дрехите си без препарат за омекотяване отсега нататък.

Ще се придържам към първоначалния си коментар, че всяка компания трябва да произвежда определен продукт, ако го прави добре, така че следващият път, Samsung, занимавайте се с производството на телевизори.

Актуализация 2:
След ремонта, в рамките на две седмици, отново започна да разкъсва дрехи. Предимно чорапи и долници. Освен това прави много шум при програмите с високи обороти, като че ли барабанът иска да излезе от машината.

Свързах се отново със сервиза на компанията и ги информирах, че искам замяна. Политиката на компанията е да не извършва замени, само ремонти. Те ми казаха, че ако искам замяна, трябва да се свържа с магазина, от който съм я купил. Свързах се с магазина и след много налагане, те ми информираха, че ще извършат замяна, като изпратят нова пералня и вземат старата. Въпреки това, трябва да направя съответната заявка чрез Scroutz.

Направих заявката и също се свързах с обслужването на клиенти на Scroutz. Те ми информираха, че ще дойдат да вземат пералнята, но няма да донесат нова. Вместо това, ще я проверят със своите специалисти. Аз съм в Пелопонес, а пералнята трябва да бъде изпратена до Солун. Междувременно ги попитах как ще пера дрехите си и че комуникацията с магазина беше различна. В крайна сметка, отказах да позволя на някой да вземе пералнята, освен ако не донесат нова.

Досега, поради празниците, ситуацията остава стагналa. Жалко е за такава утвърдена компания да има такава политика. Никога няма да закупя подобен продукт, дори и телевизор.

Актуализация 3:
Магазинът, от който я купих (Thesgadget), не ми помогна никак в този въпрос. Бяха груби и провокативни, без да разбирам причината първоначално, но я разбрах по-късно след като прочетох съответния отзив. Те бяха груби и не ми помогнаха относно замяната, защото този конкретен модел не е предназначен за гръцкия пазар и компанията не го покрива в случай на постоянни щети само със замяна, а само с постоянни ремонти. Това ми беше информирано от официалното обслужване на компанията вчера по имейл. Единствените, които се опитват да ми помогнат в този случай, са екипът на Скрутз, които наистина се опитват да намерят решение с ежедневна комуникация. Все още не е намерено решение и продължавам да губя или разкъсвам нещо на всеки 2-ри или 3-ти пране, тъй като нямам друго устройство за работа. Срам за компанията и магазина, това е. По-добре е да купувате от големи вериги, поне там сте покрити.

Преведено от Гръцки ·
  • Брой програми
  • Капацитет
  • Изцеждане на дрехи
  • Качество на пране
  • Съотношение цена-качество
  • Шумни
  • Издръжливост
Намирате ли това ревю за полезно?
  • Dedes Tasos

    Потвърдена покупка

    Работя за семейство от четирима в момента. Имам го от 16 месеца и не е спирало да пере. Изглежда добре и стабилно. Парата много помага с всякакви петна, които не излизат. Всички бутони са сензорни.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • RhOX
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Много си заслужава, стилен е и можете да го свържете с телефона си, за да имате прането готово, когато пожелаете, например, сутрин, веднага щом се събудите

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    • Изцеждане на дрехи
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • alexgkoumas
    4
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Удивително пране, дрехите излизат с чудесен мирис и сравнително сухи, бих казал. През последните 2 месеца започна да издава сравнително силен шум в определено време по време на програмата. Техник ще го провери, за да ни каже какво е, и ще се свържа с вас. Пералнята е на 8 месеца

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Съотношение цена-качество
    • Шумни
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Nikos_Gerontis
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Наистина е красива пералня с много програми, която пере дрехите добре и не е особено скъпа, но коментарите, че е безшумна, не са верни. Тя е доста шумна, така че е добре да я пуснете, докато сте будни.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Yannis_Mouzakis
    1
    {positives} от 14 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Оценката не се отнася за пералнята (която е напълно наред), а за доставната услуга...
    1) Чаках 3 дни да я донесат ден след ден, докато уведомлението беше за 1-ви, който очаквах... след собственото си търсене всеки ден имах същото обновление... резултати... загубих 3 дни отпуск! НЕПРИЕМЛИВА ДОСТАВНА УСЛУГА
    2) Заедно с новата пералня, те трябваше да вземат старата с услугата за РЕЦИКЛИРАНЕ. Когато доставиха новата, не взеха старата... щели да дойдат друг ден... но след моето (ОТНОВО) търсене и комуникация... след 3 дни ми обявиха... съжалявам, но услугата вече не важи... останах през АВГУСТ с стара пералня в хола...
    Въпреки че съм редовен клиент на SKROUTZ, няма начин да купя друг голям уред през тях... услугата е просто НЕПРИЕМЛИВА.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • giannis_nikolaou
    4
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Давам 4 звезди, защото инструкциите бяха на български, а също така малкият екран на пералнята е изцяло на английски

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • bill_giannarhs
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Направих покупката на 30/08/2023 г. и до момента, до 29/07/2024 г., нямам никакви оплаквания. Той ме помоли два пъти да почистя кошницата

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Marasilina
    5
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Перфектна пералня, красива и с много програми. Единственото забележимо нещо е, че не можете да стартирате пране от телефона си, въпреки че има приложение.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Nancy_Spanou
    2
    {positives} от 12 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Въпреки че разполага с WiFi, нямате възможността да стартирате или спрете прането от мобилното си устройство.... можете само да изберете програмата и да следите на кой етап е.... следователно, WiFi е малко безсмислен. Освен това пристигна изграбен.

    Преведено от Гръцки ·
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Качество на пране
    • Умерен шум
    • Изцеждане на дрехи
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • risk0
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Страхотен е, закупихме го за свекърва ми, само бих искал да можеш да го стартираш за пране чрез приложение, само ти дава възможност да изпратиш програмата, която искаш, но трябва да отидеш до пералнята, за да натиснеш бутона за стартиране на прането. Много красив дизайн обаче

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Christina_Kalogianni91
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    През последните 10 години съм сменил 5 перални машини, търсейки такава, която пере много добре! Тази не само пере добре, но също така е най-издръжливата, която някога сме имали! Горещо препоръчвам!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Anna_Karafylli
    5
    {positives} от 17 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Използвам пералнята от около две седмици. Съдейки от първите приложения, съм много доволен. Първоначално промени целия вид на банята ми с красивия и елегантен външен вид! Тя е тиха, има много програми и дрехите излизат с приятен аромат! Мобилното приложение прави използването на пералнята много лесно, тъй като обяснява програмите и ви позволява да я управлявате дистанционно, дори извън дома. Просто обърнете внимание на две неща! Първо, уверете се, че сте премахнали транспортните болтове отзад, и второ, уверете се, че сте затегнали добре краката на пералнята на правилната височина и наклон на пода, в противен случай тя ще се тресе много и ще прави шум. Когато ги настроих и затегнах добре, проблемът беше решен!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Mary_Koulaouzidou
    3
    {positives} от 36 члена намериха това ревю за полезно

    Добър вечер, току-що направих първото измиване и сложих килимче за баня на програма от 15 минути за тест. Вместо 15 минути отне 50. Мислех, че ще го изсуши и затова отнема повече време (показваше, че остават 1 минута за 40 минути - в инструкциите се споменава, че времената могат да варират, но не толкова!) но когато приключи, все още не беше сухо и определено можеше да бъде по-добре настроено. Просто натиснах програмата от 15 минути и я оставих да работи. Трябваше ли да направя нещо друго? Ще обновя ревюто, ако открия нещо по-добро - което се надявам!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Издръжливост
    • Умерен шум
    • Изцеждане на дрехи
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • disotiriou
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Добре, моят предишен перален машина беше на 15 години, така че е нормално да видя голяма разлика, но наистина досега (почти 1 месец) съм много доволен! Тих, красив, много сухи дрехи, които миришат страхотно. Също направих тест с риск, сложих мръсни работни дрехи (техник), които обикновено изпирах на 60 градуса на програма от 30 градуса!!! И честно казано, те излязоха по-чисти от всякога!!! Досега мисля, че това е най-добрата покупка на битови уреди, която съм направил през последните години

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Pan_Pier
    5
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    След доста изследване и тъй като има най-много положителни отзиви, реших да го закупя.

    Имаме го от седмица и съм направил шест пранета.

    Ако използвате правилното количество препарат за пране и омекотител, дрехите излизат безупречно чисти и с приятен аромат.

    Изсушаването е леко. Тих.

    След година или така ще добавя допълнителни коментари.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    • Изцеждане на дрехи
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Maria_Rafailia_Gogou7579
    1
    {positives} от 23 члена намериха това ревю за полезно

    Купих пералнята преди около три месеца, тъй като видях много добри отзиви. Проблемът, с който се сблъсквам обаче, е че дрехите не миришат на свежо и омекотител. Изключително разочарован... Прочетох коментар направен вчера, че някой друг се сблъсква със същия проблем с омекотителя. Случвало ли се на някой друг?

    Преведено от Гръцки ·
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Качество на пране
    • Умерен шум
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Kostas_Stathakis92
    5
    {positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Поради липсата на гръцки в ръководството за употреба, изтеглете приложението на мобилния телефон, който имате. Можете да създадете всяка програма, която искате за секунди! Невероятно лесно е. Тихо е! Не поставям твърде много завои, защото ги набива много, дори и да ги изсушите! Много добър избор. Кода за свързване към мобилния телефон се казва в предходния стъпка 1111122222, мисля! Добро измиване

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • m_kon1951
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Чудесна пералня, бързо пере с множество опции и възможности за програмна настройка, горещо я препоръчвам!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Dora_THeodosi
    5
    {positives} от 12 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от DiogeniStore

    Това е красиво, тихо и бързо. Благодаря на всички предишни потребители, които, благодарение на техните коментари, го получих и аз. Обожавам го!!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Eleni.L.
    5
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Наскоро го закупихме, но вече имам най-добрите впечатления. Дрехите излизат почти сухи, е почти безшумен и има много програмни опции! Стойността за парите е 100%

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Antonis_Vlasiotis
    5
    {positives} от 18 члена намериха това ревю за полезно

    Когато жена ми избира, нейният избор винаги се оказва отличен! Какво да напиша първо за тази инвестиция? Първият път дрехите миришат на препарат за пране и омекотител? Че почти излизат сухи? Че е тиха при високи обороти? Лесна за използване? Елегантна? Това не е просто бяла уредба, това е бижу в пространството!
    Така, най-добрата пералня, която някога сме имали спрямо цена и качество. Горещо я препоръчваме без резервации!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Techoholic
    5
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Имам го вече 3 седмици и досега всичко работи много добре. Много програми, икономични пранета (виждам консумацията в приложението) и тихо през цялото време. Не очаквайте да не го чувате изобщо по време на сушене, ако е в съседната стая, няма такава пералня, но дори и така не пречи. Добра цена и качество, препоръчвам го досега.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • ioannis_apergis
    5
    {positives} от 16 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Пералня със стойност за парите (жена съм), наистина прави всичко, което казва и още повече, но всички говорят за звука, който прави в края, но лесно можете да го изключите. Аз съм изключително доволна... най-добрата покупка някога

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    • Умерен шум
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Lefteris_Dagkalakis
    5
    {positives} от 15 члена намериха това ревю за полезно

    Нямам думи. Пералнята почти изсушава дрехите. Всеки програма е напълно настроима в разумни граници (не можете, например, да зададете програмата за деликатни дрехи да се върти на 1400 оборота). Не е шумна, пак в разумни граници, разбира се, може да се усети при 1400 оборота, но е във възможните граници, това е пералня. Ако издържи, ще струва всеки пенс. Обърнете внимание, че дрехите не излизат със смущения

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Mariosts
    5
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Добър избор и за цената си си заслужава, ако издържи 15 години, предишният издържа 10 години много добре

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • panos_koumpas
    5
    {positives} от 16 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Нямам думи, просто.... С предишната пералня мислех, че пера дрехите, сега осъзнах, че просто ги завърта в барабана.
    С тази пералня, още от първото пране, най-накрая усещам аромата на препарата, който използвам от толкова дълго време, прави цялата къща да мирише невероятно!!! Дрехите стават толкова меки, сякаш ги бях купила току-що. Само леко ги оставя влажни, така че изсъхват бързо! Също така свалих приложението на телефона си, избирам дрехите, които съм сложила и то ми предлага подходящата програма.. Надявам се да издържи и да не ме разочарова

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • John_Florakis
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Много добра пералня, голям капацитет, тиха при работа, дори по време на центрофугиране. Когато завърши работата си, я обявява с мелодия... ако е възможно!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    • Изцеждане на дрехи
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • marina_chioti1654
    5
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Дойде дефектен. Малката тръбичка на филтъра протича.

    Актуализация: Техник от Samsung дойде веднага, много добро обслужване и полезен. В крайна сметка, гумената част на филтъра просто се нуждаеше от малко затегване, защото капеше.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на пране
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Брой програми
    • Капацитет
    • Изцеждане на дрехи
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?