ABRSM Discovering Music Theory, The ABRSM Grade 5 Workbook Βιβλίο Θεωρίας
Παρτιτούρες

ABRSM Discovering Music Theory, The ABRSM Grade 5 Workbook Βιβλίο ΘεωρίαςΚωδικός: 28854415

Το Discovering Music Theory είναι μια σουίτα από βιβλία εργασίας και αντίστοιχων βιβλίων απαντήσεων που προσφέρει ολοκληρωμένη προετοιμασία για τις ενημερωμένες εξετάσεις ABRSM Music Theory από το...

Δες όλη την περιγραφή

Το Discovering Music Theory είναι μια σουίτα από βιβλία εργασίας και αντίστοιχων βιβλίων απαντήσεων που προσφέρει ολοκληρωμένη προετοιμασία για τις ενημερωμένες εξετάσεις ABRSM Music Theory από το 2020, συμπεριλαμβανομένων των νέων διαδικτυακών εργασιών. Αυτό το έγχρωμο βιβλίο εργασίας θα εξοπλίσει τους μαθητές όλων των ηλικιών με τις δεξιότητες, τις γνώσεις...

Δες όλη την περιγραφή
18,14
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Αναφορά προϊόντος

από 14,22 €

Περιγραφή

Το Discovering Music Theory είναι μια σουίτα από βιβλία εργασίας και αντίστοιχων βιβλίων απαντήσεων που προσφέρει ολοκληρωμένη προετοιμασία για τις ενημερωμένες εξετάσεις ABRSM Music Theory από το 2020, συμπεριλαμβανομένων των νέων διαδικτυακών εργασιών. Αυτό το έγχρωμο βιβλίο εργασίας θα εξοπλίσει τους μαθητές όλων των ηλικιών με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την κατανόηση που απαιτούνται για την εξέταση Θεωρίας της Μουσικής ABRSM Grade 5. Γράφτηκε για να κάνει τη θεωρία ελκυστική και σχετική με αναπτυσσόμενους μουσικούς όλων των ηλικιών. 

Εκτός από την πλήρη υποστήριξη του αναλυτικού προγράμματος της θεωρίας ABRSM, το Discovering Music Theory παρέχει μια εξαιρετική πηγή για όποιον επιθυμεί να αναπτύξει τις δεξιότητές του στη μουσική παιδεία, συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων GCSE και A-Level, και ενηλίκων.

Κατασκευαστής

ABRSM (Παρτιτούρες)

Χαρακτηριστικά

Είδος
Βιβλία Θεωρίας
Παιδικά
Όχι
CD
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.