Napoleon Двойна Inox Скара за Печене за Риба 34брx36брсм.
Грилове за готвене

Napoleon Двойна Inox Скара за Печене за Риба 34брx36брсм.Код: 23815742

Идеална иноксова скара за гриловане на деликатни храни като риба, зеленчуци или сандвичи. Дизайнът ѝ нежно обгръща съставките, предлагайки удобно гриловане и голяма лекота при обръщане. Гъвкавата...

Вижте пълното описание

Идеална иноксова скара за гриловане на деликатни храни като риба, зеленчуци или сандвичи. Дизайнът ѝ нежно обгръща съставките, предлагайки удобно гриловане и голяма лекота при обръщане. Гъвкавата скара, благодарение на конструкцията си от неръждаема стомана, нагрява храната равномерно. Подходяща за съдомиялна машина.

Вижте пълното описание
44,90
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 3 часа и 53 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 44,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор
    44,90 €

  2. Официален дистрибутор
    44,90 €

  3. 45,00 €

  4. Официален дистрибутор
    44,90 €

Описание

Идеална иноксова скара за гриловане на деликатни храни като риба, зеленчуци или сандвичи. Дизайнът ѝ нежно обгръща съставките, предлагайки удобно гриловане и голяма лекота при обръщане. Гъвкавата скара, благодарение на конструкцията си от неръждаема стомана, нагрява храната равномерно. Подходяща за съдомиялна машина.

Характеристики

  • Гъвкава скара с интегрирани дръжки за лесно преместване.
  • Идеална за гриловане на деликатни храни като риба, зеленчуци, сандвичи и др.
  • Изработена от неръждаема стомана.
  • Размери: 34см x 36см

Производител

Napoleon

Спецификации

Номер на продукта
57012

Спецификации

Клавиатура
Риба
Материал
Inox
със Стойка
Не
Non-stick
Не
Кръгла
Не
Двойна
Да
с дръжка
Не

Размери

Дължина
34 бр
Ширина
36 бр

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Ревюта от наши членове

  • Christos_T8727

    Потвърдена покупка от BBQ.gr

    Първо, наистина ми харесва, че рибата не залепва - точно както е обещано. Изпекох 2 големи баракуди, които се побираха удобно - но после опитах с 2 килограмови пагруси и с малко внимание излязоха цели с хрупкавата им кожа, която много обичам. Разбира се, закопчалката може да не функционира правилно, когато сложите 2 дебели и малко по-големи риби - затова внимавайте да не натискате прекалено силно грила и да не счупите някои от гъвкавите жици. По-добре е да използвате собствен метод, за да задържите рибата здраво между неръждаемите жици, без да рискувате да счупите или отворите грила по време на обръщане. Аз използвах карабинер, като тези, които използват алпинистите. Той задържаше рибата на място. Жиците може да не са правилно закрепени по ръбовете - имах една откачена, но BBQ.gr веднага замени грила без никакъв проблем, така че им благодаря за това. Затова запазете касовата бележка за всякакъв случай. Накрая, трябва да кажа, че е много трудно да се почисти и съдомиялната машина не може да го направи отново сребрист и блестящ, но това е до границите на съвременната технология - няма по-добро решение в тази област.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Scotch
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от BBQ.gr

    След 8 месеца употреба, трябва да кажа, че съм много доволен от тази покупка. Лесно се почиства, ако гъбата се движи с посоката на жиците. Няма нужда да се притеснявате, че ще се изкриви. Храната също не се залепва за него. Когато сложих сардини на него през лятото, не очаквах те да се отделят лесно. И независимо какво слагам на него. Просто му трябва ръкавица, за да се обърне. Разбира се, за голяма риба не е подходящ поради големината си. Там използвам нещо по-евтино, което е за риба със същите свойства като горепосочените (не се залепва и се почиства относително лесно), но не с тази качества. В заключение, хубаво качество (неръждаема стомана, която не ръждясва, видях други изделия от неръждаема стомана да ръждят), лесно се почиства, храната не се залепва. Много съм доволен от покупката и бих му дал 6 звезди, ако имаше силиконови дръжки на дръжките. Честита Нова година на всички!
    Актуализация 26/05/24:
    Скарата се почиства лесно, когато се пече над обикновен огън. Ако храната се запали или ако имате висока пламък, тогава... трудността е много висока. Бях сложил ребрата и те се запалиха... За съжаление, четох в продължение на час и все още се нуждае от повече. И дори използвах силен почистващ препарат. Затова го дадох на брат ми с миялна машина, за да се спася...

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна за използване
    • Размер на готварската повърхност
    • Качество на изработката
    • Храната не залепва
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    • Почистване
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • katerina1596
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Много полезно за обръщане на риба на газовия грил. Обикновено слагам лаврак или голяма пъстърва. Изцяло е от неръждаема стомана и се почиства много лесно!

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • imv
    5
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Най-доброто нещо, което съм купил за гриловане на риба, без да мисля за нищо и да запазя кожата добре изпечена и върху рибата!

    В перфектния размер, за да се побере дори в моя преносим грил Napoleon TravelQ, почиствам го много лесно, тъй като е напълно от неръждаема стомана, удобно побира дори 2 големи ципури, и има много добър затварящ механизъм, за да осигури рибата! Много добре проектиран!

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?