Olympus Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM-D E-M1 Mark III Micro Four Thirds (4/3") Body Black
Mirrorless Φωτογραφικές Μηχανές

Olympus Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM-D E-M1 Mark III Micro Four Thirds (4/3") Body BlackΚωδικός: 22047516

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος Αισθητήρα: MFT
  • Ανάλυση: 20.4MP,
  • Ανάλυση Video: 4K DCI
  • WiFi, Bluetooth
Δες όλη την περιγραφή
1.299,00
Express παράδοσηΑύριο, 02 Οκτωβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 3 ώρες και 33 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 1.299,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής

    Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM-D E-M1 Mark III Micro Four Thirds (4/3") Body Black

    Προϊόντα καταστήματος
    1.299,00 €

Περιγραφή

Φορητότητα φτιαγμένη για επαγγελματίες

Συναρπαστικές φωτογραφίες χωρίς περιττά βάρη

Η φωτογραφική μηχανή OM-D E-M1 Mark III είναι ένα επαγγελματικό μοντέλο που αποτυπώνει εικόνες υψηλής ποιότητας από ένα compact και ελαφρύ σύστημα φωτογραφικής μηχανής, παρέχοντας κορυφαίες φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες.

Απόλυτη ελευθερία κατά τη λήψη

Για να καλύψει τις ανάγκες των φωτογράφων που φωτογραφίζουν σε διάφορες συνθήκες στην ύπαιθρο, η E-M1 Mark III έχει σχεδιαστεί με ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου, προστασία από τις καιρικές συνθήκες και αναγνωρισμένο σύστημα μείωσης της σκόνης.

Γρήγορη παροχή ισχύος USB

Αν για τη φωτογραφική αποστολή σας πρέπει να μετακινείστε ή να ταξιδέψετε σε απομακρυσμένες ή ψυχρές τοποθεσίες, απλώς συνδέστε ένα power bank με τεχνολογία Power Delivery στην E-M1 Mark III. Χρησιμοποιήστε το για να φορτίσετε την μπαταρία σε μόλις δύο ώρες χάρη στη μέγιστη παροχή ισχύος 45W ή ως πηγή τροφοδοσίας για να συνεχίσετε τη φωτογράφιση.

Εικόνες χωρίς σκόνη

Αλλάξτε φακούς χωρίς να ανησυχείτε. Χάρη στο φίλτρο SSWF της E-M1 Mark III μπορείτε να αποφεύγετε τις κηλίδες στις εικόνες εξαιτίας της πιθανής συγκέντρωσης ακαθαρσιών ή σκόνης στον αισθητήρα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο αισθητήρας πάλλεται εξαιρετικά γρήγορα για την άμεση απομάκρυνση των λεπτών σωματιδίων. Η Olympus εγκαινίασε αυτό το σύστημα μείωσης της σκόνης και τώρα ενσωματώνει την ειδική επίστρωση για τη μείωση της σκόνης από την E-M1X στην E-M1 Mark III.

Μενού οθόνης επαγγελματικού επιπέδου

Το μενού μου

Η προσαρμογή και η γρήγορη πρόσβαση στις επιθυμητές ρυθμίσεις σας καθιστούν την E-M1 Mark III το απόλυτο εργαλείο για τις φωτογραφίσεις σας. Αποθηκεύστε έως και 35 από τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνότερα από την επιλογή «Το μενού μου». Απλώς πατήστε το κουμπί Video για να καταχωρήσετε, να αφαιρέσετε ή να ταξινομήσετε ένα στοιχείο από «Το μενού μου».

Διαχείριση εικόνων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Γρήγορη επιλογή εικόνων

Για να επιλέξετε γρήγορα πολλαπλές εικόνες με μία κίνηση, απλώς περιστρέψτε τον επιλογέα ενώ πατάτε το κουμπί Video. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κοινοποιείτε, να οργανώνετε και να διαγράφετε εικόνες πιο αποτελεσματικά.

Αυτόματη εστίαση επαγγελματικού επιπέδου

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

Το σύστημα αυτόματης εστίασης της E-M1 Mark III έχει απογειωθεί χάρη στον προηγμένο αλγόριθμο AF, ο οποίος καταγράφει τη σωστή λήψη την κατάλληλη στιγμή ακόμη και για κινούμενα θέματα.

121 σημεία εστίασης

Χάρη στην περιοχή αυτόματης εστίασης που καλύπτει το 75% της κάθετης επιφάνειας και το 80% της οριζόντιας επιφάνειας, η E-M1 Mark III μπορεί να παρακολουθεί με ακρίβεια κινούμενα θέματα σε μεγάλο εύρος. Η ειδική διάταξη τύπου σταυρονήματος σάς επιτρέπει να εστιάζετε με ακρίβεια στο θέμα ή στη σκηνή σας και να τα αποτυπώνετε με ευκρίνεια από το κέντρο μέχρι τα άκρα της εικόνας.

Εξαιρετικά γρήγορες διαδοχικές λήψεις

Διαδοχικές λήψεις με παρακολούθηση AF/AE 18fps το μέγιστο

Απαθανατίστε την κατάλληλη στιγμή με AF εξαιρετικής ακρίβειας που ακολουθεί άψογα το θέμα κατά τις διαδοχικές λήψεις υψηλής ταχύτητας. Τραβήξτε φωτογραφίες με 20,37 εκ. ενεργά pixel και καταγράψτε έως και 76* συνεχείς λήψεις RAW στα 18fps ή αποθηκεύστε στην ενδιάμεση μνήμη έως και 286* συνεχείς εικόνες RAW στα 10fps.

Πολυ-επιλογέας

Αποκτήστε την εξαιρετική σύνθεση που περιμένετε χάρη στον πολυ-κατευθυντικό επιλογέα σημείων AF. Ο επιλογέας σάς δίνει τη δυνατότητα να μετακινείτε γρήγορα τη θέση της AF ενώ κοιτάζετε το σκόπευτρο. Κατά τις διαδοχικές λήψεις και κατά την εγγραφή video, μπορείτε να μετακινείτε γρήγορα την περιοχή AF ώστε να ακολουθεί το κινούμενο θέμα σας.

Λειτουργίες αυτόματης εστίασης έναστρου ουρανού

Η εστίαση για αστροφωτογράφιση, η οποία επιτυγχάνεται συνήθως χειροκίνητα, είναι πλέον δυνατή με την αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας. Αυτή η λειτουργία, την οποία θαυμάζουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι, είναι απαραίτητη για όλους τους φωτογράφους που ασχολούνται σοβαρά με τη φωτογράφιση έναστρων ουρανών.

Προηγμένη ανίχνευση προσώπου/ματιών

Βελτιωμένη ποιότητα πορτραίτων

Η ακρίβεια και οι επιδόσεις παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης με προτεραιότητα προσώπου και προτεραιότητα ματιών έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Χάρη στην υψηλή απόδοση επεξεργασίας εικόνων του νέου επεξεργαστή TruePic IX και στις βελτιώσεις του αλγορίθμου AF, η αυτόματη ανίχνευση και εστίαση έχουν βελτιωθεί.

Σχεδιασμένη για κινηματογραφιστές

Video κινηματογραφικής ποιότητας

Με την E-M1 Mark III μπορείτε επίσης να εγγράψετε υπέροχα video. Η ειδικά σχεδιασμένη σταθεροποίηση εικόνας λειτουργεί και με τα video ώστε να παραμένουν ευκρινή κατά την εγγραφή με το χέρι.

Εγγραφή 4K με το χέρι και εγγραφή Cinema 4K

Μπορείτε να εγγράφετε ομαλά video χωρίς κούνημα της φωτογραφικής μηχανής σε όλες τις συνθήκες συνδυάζοντας τη σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων (μετατόπιση αισθητήρα) και την ηλεκτρονική σταθεροποίηση που είναι ειδικά σχεδιασμένη για video. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει τη λήψη video με το χέρι σε υψηλή ανάλυση 4K και στο ψηφιακό πρότυπο Cinema 4K (4096 x 2160) χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

OM-Log400

Απολαύστε περισσότερη δημιουργικότητα στη διαβάθμιση χρωμάτων με τη λειτουργία OM-Log400 που δημιουργήθηκε για επεξεργασία μετά τη λήψη. Προσφέρει μεγάλο βαθμό ελευθερίας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την υπερέκθεση και την απώλεια λεπτομερειών σε σκοτεινά τμήματα και συνθήκες υπερφωτισμού.

Αυτόματη εστίαση για video

Μεμονωμένη AF / AF μικρών στόχων

Για τα θέματα που φαίνονται μικρά στη σκηνή, το πλέγμα για τη λειτουργία μεμονωμένης AF είναι ιδανικό. Επιπλέον, λειτουργεί με τις φωτογραφίες macro στη λειτουργία AF μικρών στόχων στην οποία η λεπτομερής εστίαση μέγιστης ακρίβειας είναι απαραίτητη.

Video υψηλής ταχύτητας (120 fps)

Προσθέστε κινηματογραφική δυναμική στο video σας, αναστέλλοντας τις κινήσεις του θέματος και δίνοντάς του προοπτική αργής κίνησης. Ταυτόχρονα, το video εγγράφεται σε ποιότητα Full HD (1920 x 1080) για συναρπαστική προβολή σε οθόνη Full HD.

Συνδεσιμότητα εξωτερικής συσκευής

Σύνδεση οθόνης HDMI

Οι επαγγελματίες εικονολήπτες μπορούν να συνδέσουν μια οθόνη HDMI για τη δημιουργία αυθεντικών video. Η υποστήριξη εξόδου 4:2:2 επιτρέπει μεγαλύτερο εύρος διόρθωσης των χρωμάτων. Η λειτουργία οθόνης καθιστά δυνατή τη χρήση εξωτερικής οθόνης, και η λειτουργία εγγραφής σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε εγγραφή σε εξωτερική συσκευή εγγραφής.

Κατασκευαστής

Olympus

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Κάμερας
Body
Ανάλυση Megapixel
20,4 MP
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Όχι
Mount
Micro Four Thirds (MFT)
Χρώμα
Μαύρο
Υποστήριξη 3D
Ναι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
-
Βάρος
580 gr

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
Live MOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
4: 3, 17.3 × 13.0 mm
Μέγεθος Αισθητήρα
Micro Four Thirds (4/3")
Επιλογές ISO
200-25600
Autofocus (AF)
Ναι

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
5184 x 3888 pixels
Format Εικόνων
JPEG, RAW

Video

Ανάλυση Video
4096 x 2160
Format Video
MOV

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Όχι
USB 3.0
Ναι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SDHC, SDXC
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
134,1 mm
Ύψος
90,9 mm
Βάθος
68,9 mm

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Charalampοs
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης
    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Kit (ED 12-40mm F2.8 PRO)

    Γιατί να αγοράσει κάποιος την συγκεκριμένη Olympus micro four thirds όταν υπάρχουν πολύ καλύτεροι sensors στην αγορά;

    Γιατί στοιχίζει το 1/3 σε σχέση με τις πολύ καλύτερες.

    Το ίδιοι και οι καταπληκτικοί φακοί, σε σχέση με τους άλλους…

    Φτιάχνεις ένα σύστημα σε αρκετά χαμηλότερη τιμή, και επιπλέον έχει τα εξής που δεν τα βρίσκεις αλλού.

    Φυσικό Image stabilization και στο σώμα, και σε φακούς που συνεργάζονται ταυτόχρονα με το σώμα – 5 στο σώμα, και 4 στον φακό, σε συνεργασία. Τα 4 είναι στους 4 άξονες, το πέμπτο είναι περιστροφικό.

    Έχει επίσης την δυνατότητα να τραβήξει φωτογραφία 50Mp κάνοντας χρήση του κινητού αισθητήρα, και με ένα τρίποδο.

    Οι φακοί είναι μικρότεροι, λόγο του μικρότεροι αισθητήρα, οπότε ένας τεράστιος zoom είναι υποφερτός να πάρεις.

    Το σώμα και αρκετοί φακοί έχουν αντίσταση στο νερό και στην σκόνη, οπότε μπορείς να το έχεις μαζί σου χωρίς να φοβάσαι σε άσχημες καιρικές συνθήκες.

    Συνδέεται και με Bluetooth και με wifi, και με usb και μπορείς να την κοντρολάρεις και από το PC και το κινητό.

    Στις ρυθμίσεις μπορείς να σετάρεις σχεδόν τα πάντα – παρόλα αυτά κάποια δεν τα έχω καταφέρει ακόμη.
    Και τέλος αν έχεις Olympus όλη σου την ζωή…

    Στα αρνητικά, δεν βρίσκεις αρκετούς φακούς από άλλες εταιρίες. Το αναλυτικό μενού είναι πράγματι δύσκολο, έκανα μια αλλαγή και έψαχνα 3 μέρες να βρω που την έκανα. Μου λείπουν κάποια επιπλέον κουμπιά για να θέσω κάποια functions. Δεν δίνουν το αναλυτικό βιβλίο της κάμερας, το οποίο πρέπει να το κατεβάσεις από το internet για να το διαβάσεις – χωρίς αυτό δεν γίνεται. Δεν έχει και ένα μικρό flash ενσωματωμένο (μικρό το κακό).

    Η μπαταρία δεν κρατάει πολύ με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις – θα πρέπει να απενεργοποιήσεις αρκετά για να μην στην τρώει αμέσως όπως για παράδειγμα το Image stabilization κατά την διάρκεια που απλά κοιτάς.

    Οπότε με δεδομένο τα πιο σημαντικά στοιχεία, Φυσικό Image stabilization, αδιάβροχη, καλή τιμή σχετικά, προτίμησα αυτήν.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • i.sinadinos
    5
    20 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά τις E-M1 και E-M1 Mark II αγόρασα και την Ε-Μ1 Mark III. Η συγκεκριμένη μηχανή έχει διορθώσεις σε αρκετά σημεία την Mark II και έχει μερικά νέα χρήσιμα χαρακτηριστικά.

    Στις βελτιώσεις θα αναφέρω
    - το joystick είναι σημαντική προσθήκη
    - η επιλογή των προσώπων που θα εστιάσεις στο κάδρο (είτε με touch είτε με joystick)
    - το ibis ενώ ήταν ήδη φοβερό στην Mark II όπου έκανα εύκολα 4" στο χέρι τώρα το ίδιο εύκολα κάνω 8"+ χεράτες λήψεις χωρίς την χρήση τρίποδου.
    - βελτίωση στο AF (single και continuous) σε επίπεδα sony
    - usb φόρτιση πολύ χρήσιμη για το φωτορεπορτάζ που κάνω και όσους είναι σε κίνηση
    - handheld high res mode όπου βγάζεις χωρίς τρίποδο εικόνα 50mp

    Αυτά που θα ήθελα στην συγκεκριμένη μηχανή θα ήταν
    - να είχε βγει με νέο αισθητήρα και αν και υπάρχει εδώ μια μικρή βελτίωση στα ISO 3200+ σε σχέση με την Mark II.
    - Επίσης το μενού παραμένει δύσκολο (ειδικά για όσους αγοράζουν πρώτη φορά Olympus μηχανή) και έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολο καθώς το AF έχει νέες ρυθμίσεις που πρέπει να ψάξεις περισσότερο. Τουλάχιστον προστέθηκε η επιλογή για να αποθηκεύεις στο My Menu κάποιες ρυθμίσεις που αλλάζεις συχνά ώστε να αποφεύγεις να ψάχνεις μέσα σε πολλές καρτέλες.
    - ακόμα δεν έχει δυνατότητα για 4k60p το οποίο φαίνεται να μπορεί να σηκώσει η μηχανή καθώς αντέχει ριπή 60fps raw. Ελπίζω να το προσθέσουν με firmware update.
    - δεν με βολεύει το κουμπί του μενού στην αριστερή πλευρά θα ήθελα να είναι στην δεξιά όπως και στην Mark II.

    Η μηχανή αυτή σαν σύνολο παραμένει κατά την άποψη μου μια από τις καλύτερες υβριδικές μηχανές και μπορεί να κάνει εξίσου καλά και φωτογραφία και βίντεο. Την προτείνω ειδικά σε όσους δεν θέλουν να χρησιμοποιούν τρίποδο και συνήθως τραβάνε σε συνθήκες run n gun, όπως εγώ που ασχολούμαι με φωτορεπορτάζ. Το βίντεο είναι πάντα σταθερό λόγω τις εξαιρετικής σταθεροποίησης, το AF είναι πολύ καλό πλησιάζει σε επίπεδα Sony και με το HHHR mode μπορείς να τραβάς τοπία με ανάλυση 50 - 80mp.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Παρόμοια προϊόντα

Olympus Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM-D E-M1 Mark III Micro Four Thirds (4/3") Body BlackOlympus Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM-D E-M1 Mark III Micro Four Thirds (4/3") Body BlackOlympus Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM-1 Micro Four Thirds (4/3") Body BlackOlympus Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM-1 Micro Four Thirds (4/3") Body BlackOlympus Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM-D E-M10 Mark IV Micro Four Thirds (4/3") Kit (ED 14‑42mm F3.5‑5.6 EZ Pancake) SilverOlympus Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM-D E-M10 Mark IV Micro Four Thirds (4/3") Kit (ED 14‑42mm F3.5‑5.6 EZ Pancake) SilverOlympus Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM-D E-M5 Mark III Micro Four Thirds (4/3") Body SilverOlympus Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM-D E-M5 Mark III Micro Four Thirds (4/3") Body SilverOlympus Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM System OM-5 Micro Four Thirds (4/3") Body SilverOlympus Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή OM System OM-5 Micro Four Thirds (4/3") Body Silver
από 1.299,00 €από 1.699,00 €από 949,00 €από 899,00 €από 999,00 €
ΚατασκευαστήςOlympusOlympusOlympusOlympusOlympus
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος ΑισθητήραMicro Four Thirds (4/3")Micro Four Thirds (4/3")Micro Four Thirds (4/3")Micro Four Thirds (4/3")Micro Four Thirds (4/3")
Περισσότερα χαρακτηριστικά