Spin Master Кола Патрулът на лапките Истински метал за 3++ Години (Различни дизайни) 1 бр
Автомобили и писти

Spin Master Кола Патрулът на лапките Истински метал за 3++ Години (Различни дизайни) 1 брКод: 20683418

С автентични детайли, графики, функциониращи колела и метални материали, Метални превозни средства в мащаб 1:55 изглеждат точно като превозните средства на PAW Patrol от популярния сериал. С

Вижте пълното описание

С автентични детайли, графики, функциониращи колела и метални материали, Метални превозни средства в мащаб 1:55 изглеждат точно като превозните средства на PAW Patrol от популярния сериал. С функциониращи колела, тези превозни средства могат да се състезават към всяка мисия за спасяване!

Вижте пълното описание
6,29
Доставкачет, 26 сеп. - пон, 30 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 6,29 €

Описание

С автентични детайли, графики, функциониращи колела и метални материали, Метални превозни средства в мащаб 1:55 изглеждат точно като превозните средства на PAW Patrol от популярния сериал. С функциониращи колела, тези превозни средства могат да се състезават към всяка мисия за спасяване! Плъзнете превозното средство напред за спасителни операции с висока скорост. Всяко куче има уши, които мъртвят на вятъра, докато превозното средство се състезава за спасение.

Производител

Spin Master

Спецификации

Номер на продукта
6054503

Детайли за продукта

Вид
Автомобил
Възраст
3+ + години
със звук
Не
Гараж
Не
Подредба
Не
със светлина
Не
Playmobil
Патрулът на лапките
Характеристики
Електронна търговия
Материал
Пластмаса

Размери

Дължина
-
Ширина
-
Височина
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.