Ο Μέσα Ποταμός, Προσκύνημα στην καρδιά της χριστιανικής πνευματικότητας
Книги за религия и метафизика

Ο Μέσα Ποταμός, Προσκύνημα στην καρδιά της χριστιανικής πνευματικότητας Код: 2063039

Чрез страниците на книгата "Вътрешната река" следваме Кириакос Маркидис - изследовател, автор и пътешественик - във вълнуващо пътуване в сърцето на християнската духовност, на поклонение, което...

Вижте пълното описание

Чрез страниците на книгата "Вътрешната река" следваме Кириакос Маркидис - изследовател, автор и пътешественик - във вълнуващо пътуване в сърцето на християнската духовност, на поклонение, което разкрива дълбокото желание на човечеството да изпита трансцендентното преживяване на Бога. От скалистите брегове на Мейн до Светата Гора Атон и пустинята на Египет,...

Вижте пълното описание
  • Автор: Κυριάκος Κ. Μαρκίδης
  • Издател: Dioptra
  • Μορφή: Мека корица
  • Έτος έκδοσης: 2012
  • Αριθμός σελίδων: 388
  • Κωδικός ISBN-13: 9789603644965
  • Διαστάσεις: 21×14
11,05
Доставкапет, 02 авг. - вт, 06 авг.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

от 11,05 €

Описание

Чрез страниците на книгата "Вътрешната река" следваме Кириакос Маркидис - изследовател, автор и пътешественик - във вълнуващо пътуване в сърцето на християнската духовност, на поклонение, което разкрива дълбокото желание на човечеството да изпита трансцендентното преживяване на Бога. От скалистите брегове на Мейн до Светата Гора Атон и пустинята на Египет, Кириакос Маркидис среща хора, които ще му помогнат да изследва световете на природното и свръхестественото, на религията и духа, на видимото и невидимото.

Книгата "Вътрешната река" ще докосне всички читатели - от християни, които търсят трансформиращо преживяване на своята религия, до учени, които се интересуват от по-дълбоки познания и мъдрости, които съставят сърцето на християнската духовност. Превърх всичко, тази книга служи като мост, който води съвременните читатели към християнски живот, характеризиран с перфектен баланс между светски и духовни въпроси.

"В своята нова книга Кириакос Маркидис ни кани да го последваме в още едно пътуване, да свидетелстваме разговорите му с мъдър и каризматичен духовен баща и да размислим над големите въпроси на живота и смъртта. Като следваме автора в пътуването му в сърцето на православната християнска духовност, осъзнаваме, че откритията, които той споделя с нас, са по-актуални днес от всякога."

(Елизабет Теокритоф, независим учен и съавтор на "The Cambridge Companion to Orthodox Christian Theology")

Спецификации

Вид
Религия - Теология
Електронна търговия - Δοκίμια
Поклонническо пътуване до сърцето на християнската духовност
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
388
Година на издаване
2012
Димензии
21x14 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории