Ножове

Kai Shun Classic White Нож Готвач от Дамаск стомана 20см DM-0706W 1брКод: 19691050

Основни характеристики:

  • Готварски нож
  • Материал: Дамаскна стомана
  • Дължина на острието: 20 см
  • Дължина на дръжката: 12.5 см
  • Тегло: 203 гр
Вижте пълното описание
256,00
Бърза доставкавторник, 24 Septemberако го поръчате до 2следобед понеделник
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 220,02 €

Описание

Готварски нож

Доброто готварско ножче е мястото, от което започват повечето правилни колекции ножове. Този лесен за употреба нож в класическа форма ще помогне във всички основни задачи за приготвяне на храна, като нарязване и рязане. Доброто готварско ножче може напълно да промени преживяването при готвене.

Материал на острието

Острието, заточено от двете страни, е изработено от стомана VG MAX с твърдост 61 (±1) HRC (нож с твърдост над 56 HRC се счита за добър) и е обвито с 32 слоя дамаскена стомана. Тази комбинация гарантира дълготрайна острина и здравина на острието.

Дължината на острието е 20 см.

Дръжка

За разлика от тъмния дръжка на серията Shun Classic, дръжката във формата на японски кестен е направена от светлокафява пака дърво. Благодарение на висококачествената смола, дръжката е особено устойчива на влага.

Дължината на дръжката е 12.5 см.

Режеща повърхност

Препоръчително е разрезите да се правят върху дървени или пластмасови повърхности за рязане. Стъклени, каменни и мраморни повърхности за рязане са неподходящи, тъй като могат да причинят постоянни повреди на остриетата на ножовете.

Почистване

Измийте ножа с топла вода преди да го използвате за първи път. След всяко използване, уверете се, че измивате ножа веднага (с лек почистващ препарат) и го изсушавате с мека кърпа. Особено ако сте рязали кисели храни, трябва да измивате ножа веднага след употреба.

За вашата собствена безопасност, винаги трябва да избършете ножа от вашето тяло и от неговата острието, използвайки кърпа или кърпа.

Не се препоръчва да го миете в съдомиялна машина, а ръчно, за да запазите неговия материал и да поддържате острието му за дълго време.

Заточване

Без значение колко остър е ножът в началото, след няколко употреби той се нуждае от заточване, нещо, което можете да постигнете с помощта на заточващо устройство, заточващ камък или кожа.

Можете да определите дали ножът ви реже добре с лесен тест, използвайки ножа и един лист хартия. Остър нож може лесно и чисто да прореже лист хартия. В противен случай, ножът, който се нуждае от заточване, ще се бори и рязането му ще бъде тъпо.

Също така е препоръчително да заточвате ножовете си от време на време с професионалист, за да отстраните възможни повреди по острието и да поддържате остротата му.

Производител

Kai

Спецификации

Вид
Готвач
Материал
Дамаска стомана
с антиприлепващо покритие
Не
Бройки
1 бр
Размер
20 см
Професионална серия
Да

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт