Cuțite

Kai Shun Classic White Cuțit Pâine din Oțel Damasc 23cm DM-0705W 1bucCodul: 19791492

Caracteristici cheie:

  • Cuțit pentru pâine
  • Material: Oțel damasc
  • Lungimea lamei: 23 cm
  • Lungimea mânerului: 12.5 cm
  • Greutate: 205 gr
Vezi descrierea completă
Livrarevin, 27 sep - mar, 01 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 20 bucăți

Raport produs

de la 140,53 €

Descriere

Cuțit de pâine

Cuțitul de pâine are dinții relativ spațiați larg pe lamă și taie ușor chiar și cele mai groase coji de pâine fără a sfărâma întregul cozonac. Este perfect și pentru feliat sandwich-uri și prăjituri în jumătate.

Materialul lamei

Lama, ascuțită pe ambele părți, este fabricată din oțel VG MAX cu o duritate de 61 (±1) HRC (un cuțit cu o duritate peste 56 HRC este considerat bun) și este înconjurată de 32 de straturi de oțel damasc. Această combinație asigură ascuțimea și durabilitatea pe termen lung a lamei.

Lungimea lamei este de 23 cm.

Mâner

Spre deosebire de mânerul de culoare închisă al seriei Shun Classic, mânerul în formă de castan japonez este fabricat din lemn de pakka de culoare deschisă. Datorită rășinii de înaltă calitate, mânerul este deosebit de rezistent la umiditate.

Lungimea mânerului este de 12,5 cm.

Suprafață de tăiere

Tăierea este recomandată pe suprafețe de tăiere din lemn sau plastic. Suprafețele de tăiere din sticlă, piatră și marmură nu sunt potrivite, deoarece pot provoca daune permanente la lamele cuțitelor.

Curățenie

Spălați cu apă caldă cuțitul înainte de a-l utiliza pentru prima dată. După fiecare utilizare, asigurați-vă că spălați cuțitul imediat (cu un detergent ușor) și îl uscați cu o cârpă moale. Mai ales dacă ați tăiat alimente acide, ar trebui să spălați cuțitul imediat după utilizare.

Pentru propria dumneavoastră siguranță, ar trebui întotdeauna să ștergeți cuțitul departe de corpul dumneavoastră și departe de marginea sa, folosind o cârpă sau un prosop.

Nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase, ci manual, pentru a proteja materialul și a menține ascuțimea sa pentru o perioadă lungă de timp.

Ascuțire

Nu contează cât de ascuțită este o lamă la început, după ceva utilizare are nevoie de ascuțire, lucru pe care îl poți realiza cu un ascuțitor, o piatră de ascuțit sau o curea de ascuțit.

Poți să-ți dai seama dacă cuțitul tău taie bine printr-un test simplu folosind cuțitul și o foaie de hârtie. Un cuțit ascuțit poate tăia ușor și curat printr-o foaie de hârtie. În schimb, un cuțit care are nevoie de ascuțire va avea dificultăți și tăierea sa va fi obtuză.

Este de asemenea recomandat să ascuți cuțitele tale cu un profesionist din când în când, pentru a repara orice posibilă deteriorare a muchiei lamei și pentru a menține ascuțimea.

Producător

Kai

Specificații

Tip
Pâine
Material
Oțel Damasc
cu acoperire antiaderentă
Nu
Număr bucăți
1 buc
Dimensiune
23 cm
Serie profesională
Da

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Achiziție verificată

    Această recenzie este despre tip: Fileu

    • Greutate
    • Ergonomia mânerului
    • Stabilitatea mânerului
    • Este ascuțit?
    • Raport calitate-preț