GrillEye GE0001 Digital BBQ Thermometer with Probe and Bluetooth
Termometre alimentare

GrillEye GE0001 Digital BBQ Thermometer with Probe and BluetoothCodul: 19390667

Bluetooth-ul GrillEye vă permite să monitorizați temperatura grătarului de la o distanță de 100m, fără întreruperi enervante. (Raza reală a Bluetooth-ului (până la 100m) este măsurată în spațiu...

Vezi descrierea completă

Bluetooth-ul GrillEye vă permite să monitorizați temperatura grătarului de la o distanță de 100m, fără întreruperi enervante. (Raza reală a Bluetooth-ului (până la 100m) este măsurată în spațiu deschis, pe o linie dreaptă, fără obstacole.)

GrillEye include 2 termometre profesionale de înaltă calitate, fabricate din aluminiu de înaltă calitate, precum și 2...

Vezi descrierea completă
70,00
Livraremie, 25 sep - vin, 27 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 70,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 70,00 €

Descriere

Bluetooth-ul GrillEye vă permite să monitorizați temperatura grătarului de la o distanță de 100m, fără întreruperi enervante. (Raza reală a Bluetooth-ului (până la 100m) este măsurată în spațiu deschis, pe o linie dreaptă, fără obstacole.)

GrillEye® include 2 termometre profesionale de înaltă calitate, fabricate din aluminiu de înaltă calitate, precum și 2 cleme pentru măsurarea temperaturii aerului, singurele certificate de FDA pentru utilizare sigură cu alimente.

Pentru fiecare termometru conectat, GrillEye® afișează simultan temperatura curentă și temperatura dorită, utilizând 2 indicatori LED, astfel încât să știți ce se întâmplă cu mâncarea chiar și atunci când nu aveți telefonul mobil în mână.

Specificații

Tip
magazin online
Utilizat pentru
BBQ
cu termometre alimentare
Da
Fără fir
Nu
cu Bluetooth
Da

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

Recenzii de către membrii noștri

  • Yannis_Anagnostou
    4
    1 din 1 membri au considerat această recenzie utilă

    Excelent termometru la un preț foarte bun de la o companie greacă. Tehnic excelent, cu 2 baterii în pachet și o aplicație foarte ușor de utilizat. Unde lipsește este în design, nu în funcționalitatea ca produs, plasticul de pe spate este ieftin și ambalajul este din plastic alb subțire și ieftin, cu o fotocopie strâmbă și aplicația, deși funcționează corect, pare că nu există un designer UX în companie, interfața este realizată de un manager IT. Sper doar că cineva din companie citește aceste comentarii pentru propria lor îmbunătățire și succes în străinătate, deoarece din punct de vedere tehnic este impecabil și accesibil.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?
  • Nikolaos_Kanakis
    5
    2 din 3 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată

    Este bine. La 57 de euro pe care l-am găsit la reducere, foarte bun! Cu 2 pini

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?
  • Achiziție verificată de la I Love BBQ

    • Ușurința în utilizare
    • Fiabilitatea măsurătorilor
    • Curățare
    • Durabilitate
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț