Brother HL-1223WE Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile Print
Εκτυπωτές

Brother HL-1223WE Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile PrintΚωδικός: 18479343

O HL-1223WE της Brother διαθέτει αποκλειστικά λειτουργία εκτύπωσης. Χρησιμοποιεί τεχνολογία laser και μπορεί να τυπώσει μόνο ασπρόμαυρα.

Δες όλη την περιγραφή

O HL-1223WE της Brother διαθέτει αποκλειστικά λειτουργία εκτύπωσης. Χρησιμοποιεί τεχνολογία laser και μπορεί να τυπώσει μόνο ασπρόμαυρα.

Δες όλη την περιγραφή
139,00
Express παράδοσηΔευτέρα, 23 Σεπτεμβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 15 ώρες και 50 λεπτά
+23,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Αποστέλλεται από 

Απόθεμα από 8 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 129,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 149,81 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής

    HL-1223WE Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile Print

    Πληροφορίες καταστήματος
    138,74 €

  3. 169,00 €

  4. HL-1223WE Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile Print

    Προϊόντα καταστήματος
    138,93 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    139,00 €

  6. HL-1223WE Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile Print

    Προϊόντα καταστήματος
    174,24 €

  7. HL-1223WE Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile Print

    Προϊόντα καταστήματος
    174,24 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής

    HL-1223WE Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile Print

    Πληροφορίες καταστήματος
    129,90 €

  9. 129,90 €

  10. 164,96 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    141,78 €

Περιγραφή

O HL-1223WE της Brother διαθέτει αποκλειστικά λειτουργία εκτύπωσης. Χρησιμοποιεί τεχνολογία laser και μπορεί να τυπώσει μόνο ασπρόμαυρα.

Μέσω WiFi έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί στο δίκτυό σας και έτσι να μπορέσετε να εκτυπώσετε από όποιονδήποτε υπολογιστή ή κινητό από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται η σύνδεση μέσω καλωδίου USB.

Ξεχωρίζει για την μεγάλη ταχύτητα με την οποία τυπώνει ασπρόμαυρες σελίδες, φτάνοντας τις 20 ανά λεπτό, καλύπτοντας τις ανάγκες εκτύπωσης των περισσότερων γραφείων.

Λειτουργεί με 1 δοχείο toner. Οι διαστάσεις του είναι 34.0Χ23.8X18.9cm.

Κατασκευαστής

Brother

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος
Laser
Ink Tank
Όχι
Χρώμα Εκτύπωσης
Μονόχρωμο
Αποκλειστικά για Φωτογραφίες
Όχι
Πολυμηχάνημα
Όχι
Αναλώσιμο
Toner
Αριθμός Αναλώσιμων
1
Μνήμη Εκτυπωτή
32 MB
Μέγεθος Χαρτιού
A4, A5, B5, Legal, Letter
Δυνατότητες
Mobile Printing Capability
Συνδεσιμότητα
USB, Wi-Fi
Χρώμα
Γκρι

Εκτυπωτής

Ταχύτητα μονόχρωμης εκτύπωσης
20 ppm
Duplex Print
Χειροκίνητο
Μέγιστη Ανάλυση Εκτύπωσης
2400x600 DPI

Διαστάσεις

Ύψος
189 mm
Πλάτος
340 mm
Βάθος
238 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • gtarsoudis
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικός για το κόστος αγοράς και το κόστος αναλωσίμων του, εύκολος στην εγκατάσταση. Τον είδαν εύκολα τα windows, εύκολη η εγκατάσταση και για σύνδεση με wifi. Υπάρχει και εφαρμογή iPrint &Scan για το κινητό σας για να δίνεται τις εκτυπώσεις και από το κινητό σας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jkarras
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Αγοράστηκε σήμερα 20 Μαρτίου 2024 στα 130Ε.
    -- Η επιλογή κατάλληλου εκτυπωτή είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία ψάξιμο και έρευνα πριν την αγορά, το μοντέλα που αξίζουν, είναι δυσεύρετα και λίγα κομμάτια και θέλει προσοχή μην καταλήξετε να δίνετε πιο πολλά στα ανταλλακτικά από ότι 0,10 Ε η σελιδα σε ένα φωτοτυπαδικο συν χάσιμο χρόνου βενζίνη πήγαινε - έλα ε τοτε λογικο να αγανακτήσετε και το σπάσετε ή να το δωσετε ... :)
    -- Ψάχνοντας έναν σχετικά μικρό laser εκτυπωτή που τοποθετήθηκε σε βιβλιοθήκη, για ασπρόμαυρη εκτύπωση σε Α4 χαρτί, με κριτήρια τα οικονομικά αναλώσιμα (το γνήσιο τόνερ της Brother TN-1090 έχει γύρω στα 20 με 25Ε για 1500 σελίδες καθώς υπάρχουν και φθηνά συμβατά στην αγορά, ακόμα και με οδηγούς στο yt για γέμισμα με απευθείας σκόνη γραφίτη στην παλιά κασέτα αλλά ΔΕΝ το συνιστω μόνο σε εξαιρέσεις που πιάνουν τα χέρια σας και ο εκτυπωτής είναι αρκετά παλιός και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά τονερ ή δεν αναγνωριζονται τα ιμιτασιον τόνερ).
    -- Α το πιο σημαντικό το τονερ του δεν έχει chip οπότε θα είναι πολύ εύκολη η χρήση συμβατού τονέρ.
    -- Η διαδικασία της εγκατάστασης ήταν πανεύκολη αν φυσικά το έχετε με το αντικείμενο Η/Υ ειμαι προγραμματιστης / τεχικος Η/Υ, οι οδηγίες όλες είναι στα αγγλικά και σε άλλες γλώσσες καθόλου ελληνικά.
    -- Με δικό μου καλώδιο USB σε laptop με Windows 10 που δοκιμάστηκε έπαιξε αμέσως μάλιστα και χωρίς να περάσω drivers, βέβαια για καλύτερο support πέρασα τους drivers από τη σελίδα της Brother καθώς έρχεται με CDrom και αρκετοί τωρινοί Η/Υ δεν έχουν μονάδα CD.
    -- Ασύρματα με το κινητό και το κλασικό ρουτερ της Cosmote συνδέθηκε ωε εξής κατεβάζετε τις αντιστοιχες εφαρμογες εφαρμογές της Brother από το App / Play Store και εφόσον πατήσετε το κουμπάκι WPS στο ρουτερ και φυσικά το κινητό σας είναι στο ίδιο δίκτυο με το ρουτερ και ανοιχτο στην εφαρμογή της Brother και πατήσετε και το κουμπάκι WiFi από τον εκτυπωτή τότε θα συνδεθεί ασύρματα με το δίκτυο σας και θα σας εκτυπώσει και μια σελίδα WLAN report Connection OK.
    -- Διπλή εκτύπωση αυτόματα δεν υποστηρίζει θα πρέπει να γυρίζετε τα φύλλα ώστε να γίνει η διπλή εκτύπωση.
    Οι εκτυπωτές laser είναι η καλύτερη κατηγορία για γρήγορες εκτυπώσεις υψηλης ευκρίνειας για ασπρόμαυρη εκτύπωση, σπάνια χρήση αλλά και για συνεχόμενη χρήση πολλές σελίδες μαζί και με λιγότερο κόστος εκτύπωσης γι' αυτό τα φωτοτυπικά μηχανήματα σχεδόν όλα βασίζονται στην τεχνολογία laser.
    -- Τα πράγματα δυσκολεύουν στην έγχρωμη εκτύπωση όπου εκεί το κόστος σε laser είναι αρκετά μεγαλύτερο και επίσης οι inkjet εκτυπωτές έχουν καλύτερη ποιότητα στις έγχρωμες εκτυπώσεις / φωτογραφίες. Βέβαια στους περισσότερους και σε μένα σπάνια χρειάζομαι έγχρωμη εκτύπωση.
    Οικιακή / ερασιτεχνική χρήση είναι ότι πρέπει.
    Οι εκτυπωτές inkjet που έχουν ανταλλακτικό cartridge μπορείς να είναι αρχικά φθηνότεροι αλλά τα μελάνια τους στεγνώνουν, χαλάνε εύκολα, βγάζουν λίγες σελίδες είναι ακριβά κ.α δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση, έχω στην άκρη πολυμήχανημα HP του 2009 σχεδόν του κουτιού (το είχαν δώσει δώρο στο τότε Multirama) αλλά με inkjet και το χρησιμοποιώ πια ως σκάνερ καθώς όσο και να εξελιχθούν τα κινητά με τις κάμερες την ποιότητα του φυσικού σκάνερ δεν την φτάνουν.
    -- Για καθημερινές όμως εκτυπώσεις με χαμηλό κοστος και με το πλεονέκτημα των inkjet στην έγχρωμη εκτύπωση καλή επιλογή είναι και οι Eco Tank ή Ink tank εκτυπωτές όπου με τα εργοστασιακά φιαλίδια βγάζετε χιλιάδες εκτυπώσεις, αλλά για σπάνια χρήση δεσμεύεστε να κάνετε μια έγχρωμη εκτύπωση κάθε 3 με 4 μέρες για να μην στεγνώσουν οι κεφαλές.

    -- Μου ήρθε με ανταπτορα από αγγλική Πρίζα σε Ευρωπαϊκή αλλά δεν χρειάστηκε ο ανταπτορας το μη αποσπώμενο καλώδιο ρεύματος είναι Ευρωπαϊκό. Μεγάλη προσοχή μη το συνδέσετε σε UPS καθώς οι laser εκτυπωτές κατά την εκτύπωση τραβάνε αρκετο στιγμιαία ρεύμα καθώς και για το fuser που ψήνετε το τόνερ πάνω στο χαρτί. Εγώ το έβαλα σε βιβλιοθήκη με μια προέκταση σουκο ως το πολυπριζο ασφαλείας και έτσι δεν πιανει σχεδόν καθόλου χώρο.

    -- Εκτυπώσε μέχρι τώρα περίπου 380 καλά γραμμένες σελίδες Α4 πρώτα ως μόνοι αριθμοί σελίδας και μετά με γύρισμα σελίδας ως ζυγοί αριθμοί, πανεύκολα χωρίς κανένα μπέρδεμα, επίσης το ρύθμισα σε HQ 1200DPI ανάλυση και πραγματικά εκτυπώνει τέλεια το μαύρο, η ανάλυση όλα είναι εξαιρετικά σαν το φωτοτυπικό μηχάνημα (1500 Ε) βέβαια το τόνερ έχει ακόμα γραφίτη αλλά όπως σε όλα τα τόνερ υπόσχονται 1500 σελίδες αλλά με μονο 5% γεμάτη σελίδα. Άμα θέλετε ρυθμίστε το στο Eco Mode ρίξτε και τα DPI στα 600 ή 300 για εξοικονόμηση τόνερ αν θέλετε.

    -- Ευχαριστημένος με την αγορά βέβαια οι τιμές έχουν ξεφύγει όπως σε όλα θα μπορούσε να έχει 90 - 100 Ε καθώς και να είναι άμεσα διαθέσιμος, υπάρχουν εκτυπωτές brother laser στην ίδια τιμή με αυτόν και υποστηρίζουν αυτόματα μπρος πίσω εκτύπωση και μεγαλυτερη ταχυτητα εκτυπωσης, αλλά από την άλλη έχουν πολύ ακριβα τόνερ και δυσεύρετα.
    Σύμφωνα με την λογική του Serial number είναι κατασκευής του 2022.

    • Ποιότητα εκτύπωσης
    • Ταχύτητα εκτύπωσης
    • Διαδικασία εγκατάστασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_K96
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ηθελα, εκτυπωτη laser μικρο σε ογκο να μπει σε ντουλαπι, και να συνδεθει με wifi στο δικτυο για να τυπωνω απο το κιν. μετα απο 4 εκτυπωτες που αλλαξα ιδιου μεγεθους ειναι ο μονος που πληρει ολα τα παραπανω. Συνδεθηκε μεσα σε 10 λεπτα και εδω και 4 μηνες δεν εχω κανενα προβλημα !

    • Ποιότητα εκτύπωσης
    • Ταχύτητα εκτύπωσης
    • Διαδικασία εγκατάστασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ .. ...!!!!

    • Ποιότητα εκτύπωσης
    • Διαδικασία εγκατάστασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Παρόμοια προϊόντα

Brother HL-1223WE Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile PrintBrother HL-1223WE Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile PrintBrother HL-L2400DW Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile PrintBrother HL-L2400DW Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile PrintBrother HL-1210W Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile PrintBrother HL-1210W Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με WiFi και Mobile PrintHP LaserJet M209dw Ασπρόμαυρος ΕκτυπωτήςHP LaserJet M209dw Ασπρόμαυρος ΕκτυπωτήςBrother HL-L2370DN Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με Mobile PrintBrother HL-L2370DN Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser με Mobile Print
από 129,90 €από 108,90 €από 129,90 €από 122,80 €από 164,90 €
ΚατασκευαστήςBrotherBrotherBrotherHPBrother
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΤύποςLaserLaserLaserLaserLaser
Περισσότερα χαρακτηριστικά