Samsung Galaxy S3 Single SIM (1GB/16GB)
Mobile Phones

Samsung Galaxy S3 Single SIM (1GB/16GB)Code: 1828505

Model: 2012, Screen: 4.8", Manufacturer: Samsung

This product does not exist at Skroutz anymore

Check refurbished Samsung products

Save money by choosing a refurbished device

Specifications

Main Specifications

Mobile Phone Type
SmartPhone
Operating System
Android
SIM
Single
Release Year
2012
Weight
133 gr
Package Contents
-
Model
-

Processor & Memory

Processor Power
1.4 GHz
Processor Cores
4
RAM
1 GB
Capacity
16 GB
Card Slot
Yes

Display

Size
4.8 "
Analysis
1280 x 720 pixels
Refresh Rate
-
Handling
Touch screen
Definition
-

Camera

Rear Camera Flash
Yes

Network & Connectivity

Network Connection
-
Connectivity
Micro USB, Wi-Fi
NFC
Yes

Dimensions

Length
136.6 mm
Width
70.6 mm
Thickness
8.6 mm

Warranty

Manufacturer's Warranty
-

Important information

Specifications are collected from official manufacturer websites. Please verify the specifications before proceeding with your final purchase. If you notice any problem you can report it here.

Reviews

  • tasoskard
    5
    5 out of 5 members found this review helpful

    Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό το 2014 και το άλλαξα πριν από δυο εβδομάδες αυτό και μόνο λέει πολλά, γιατί όλα αυτά το χρόνια δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα, σε όλους τους τομείς το κινητό ήταν σκυλί (φωτογραφίες, βίντεο, ίντερνετ).

    • Call quality
    • Photos
    • Video Recording
    • Music
    • GPS
    • Speed
    • Value for money
    • Screen resolution
    Did you find this review helpful?
  • vlamp
    5
    6 out of 7 members found this review helpful

    Το κινητό αυτό το είχα όταν πια είχε βγει το S5, το κράτησα 1,5 χρόνο και μετά ήθελα μεγαλύτερη μπαταρία οπότε πήγα σε άλλο. Λοιπόν το κινητό δεν με απογοήτευσε ποτέ, του είχα περάσει και την CyanogenMod11 οπότε πέταγε! Μόνο η μπαταρία του μικρή (2,200mAh).

    • Call quality
    • Photos
    • Video Recording
    • Music
    • GPS
    • Speed
    • Value for money
    • Screen resolution
    Did you find this review helpful?
  • sotososfp
    5
    3 out of 5 members found this review helpful

    Υπεροχο σε ολα μα ολα!
    Θετικα:Αρκετα γρηγορο,αριστη αποσπωμενη και φθηνη μπαταρια,αριστη καμερα.
    Αψογη υποστηριξη απο τους developers.
    Αρνητικα:Λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.Ξεθωριαζει πολυ ευκολα και επιβαλλεται θηκη.

    Y.Γ Ηδη κυκλοφορει με 7.1.1 και μαλιστα παει πολυ σβελτα, οταν αλλα κινητα δεν εχουν καν 6.0!

    Did you find this review helpful?
  • Πάνος Κιάμος
    5
    5 out of 6 members found this review helpful

    Το έχω 3 χρόνια, δεν έχει κολλήσει ποτέ, ( εδώ και ένα χρόνο μου έχει πεσει μεσα σε ξυδι και δουλεύει ακόμα κανονικά! )

    Did you find this review helpful?
  • fanisfanis01
    5
    5 out of 6 members found this review helpful

    Το κινητο είναι τελειο μου ειχει πεσει από ταρατσα και δεν εχει παθει τιπιτα,μονο κατι μικρες γρατζουνιες στην θηκη.Η μπαταρια μονο λιγο μου χαλασε την εικονα του,το φορτιζα 2 φορες την ημερα,αλλα πηρα μια κενουρια και το πρόβλημα λυθηκε,τωρα πια το φορτιζω καθε 2-3 ημερες.

    Did you find this review helpful?
  • nomikos.kab
    5
    8 out of 10 members found this review helpful

    Το κινητό είναι απίστευτο. Με overclock (1.7 Ghz), undervolt , και custom rom (Android 5.1.1) πηγαίνει σφαίρα. Η μπαταρία με βγάζει 2 μέρες άνετα (Ελαφρύ gaming και αρκετό σερφάρισμα).

    Did you find this review helpful?
  • moira71100
    2
    5 out of 8 members found this review helpful

    Στην αρχή όλα καλά μόλις τελείωσε η εγγυηση ξεκίνησαν τα προβλήματα κολλάει συνέχεια ανοιγοκλείνει μονο του, έβγαλα φωτο κ προγραμματα απο μέσα κ πάλι δεν διορθώθηκε τιποτα η μπαταρία δεν το συζητω καν τα χάλια της το φορτίζω σίγουρα 2 φορές την μέρα,στην αρχή ελεγα σε όλους το καλύτερο κιν πλέον λεω μάπα το καρπούζι απογοητεύτηκα τελικά για κιν ειναι πλέον μονόδρομος μονο iphone , τέλος για μένα τα android

    Did you find this review helpful?
  • georgemakariades
    1
    5 out of 6 members found this review helpful

    Κολλάει πολύ. Με πλήρη φόρτιση μισή μέρα βγάζει απλή χρήση. Ναι έχει καλή οθόνη και φωτογραφίες. Αλλα πλέον ήρθε καιρός του. Και έχει μείνει και στο 4.3 χωρίς αναβάθμιση. Που το κάνουν επίτηδες για να παίρνουμε άλλο.

    Did you find this review helpful?
  • Katerina Dhmhtriou
    1
    7 out of 8 members found this review helpful

    Το έχω ένα χρόνο ακριβώς, στην αρχη ήταν υπέροχο και γρηγορο, μετα αρχισε να κολλάει απίστευτα, να μην με αφηνει να τραβηξω φωτο γιατι ήμουν γεμάτη έλεγε. Και όπως ειπε ενας άλλος Κυριος πιο κάτω και εφαρμογες έκλεισα και φώτο έσβησα και τελικα το άδειασα και αυτό πάλι εκει να κολλάει απίστευτα. Και για το τέλος αρχισε να κλείνει από μόνο του.. στα ξαφνικά, το έστειλα στα κεντρικά αλλα η εγγυήση δεν το έπιασε, διότι έχει υγρασία στην πλακέτα μου είπαν. Το ότι δεν επεσε σε νερα ή δεν το εχω κακομεταχειριστεί δεν σημαίνει τίποτε. Η εγγυηση για 2 χρονια είναι μαλλον για αλλα απλά. Το κινητό εχει θέμα, τέλος. ( τελικα το έπαθε και άλλος να κλείνει και δεν ευθυνομαι εγω γι αυτό) Επίσης χάλασε το μεσαίο κεντρικο κουμπάκι... παλι εγω εφταιγα γι αυτούς, τοσα θέματα και η εγγύηση δεν με κάλυψε πουθενά. Τόσα λεφτα για να πανε πεταμένα σε ένα χρόνο..... με τίποτε ξανά

    Did you find this review helpful?
  • geopaterakis
    2
    3 out of 4 members found this review helpful

    Λοιπον,το κινητο απλα ειναι οτι πιο αργο υπαρχει συγκεκριμενο μοντελο κολλαει συνεχως...επειδη τυχαινει να ειμαι κάτοχος και του 9300 32 GB & 9300 64 GB ...και τα δυο ηταν σαν να πεταξα τα χρηματα μου στα σκουπιδια, για μενα...και απο αποψη μπαταριας κι απο αποψη ram...που τα εκανε να τρωνε κολληματα συνεχως στη λειτουργια τους!!!
    Απ το s4 και περα ειδαμε ασπρη μερα...η καλυτερα ας πουμε για το LG G2 που τα παταει ολα κατω...ακομη και τα υπερπολυτελη iphone!!!

    Did you find this review helpful?
  • theragr
    2
    7 out of 10 members found this review helpful

    Εχω κι εγώ το κινητό αυτό ένα χρόνο και κάτι. Στην αρχή όλα καλά, με εντυπωσίασαν οι δυνατότητές του. Πριν όμως από μερικούς μήνες άρχισε να μου κάνει νούμερα και να έχει απίστευτα κολλήματα σε σημείο να μού 'ρχεται να το πετάξω από το μπαλκόνι! Στην αρχή σκέφτηκα ότι μάλλον φταίνε οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει αλλά αφού έσβησα τις περισσότερες από αυτές, πάλι τα ίδια σε εκνευριστικό βαθμό... Κλείνει και ανοίγει μόνο του όποτε θέλει, με πετάει έξω από τις εφαρμογές χωρίς λόγο και το πιο κουφό, όταν δέχομαι κλήση το ακούω που χτυπάει και η οθόνη είναι μαύρη και δεν μπορώ να την απαντήσω... Τώρα και δωρεάν να μου το έδιναν δεν θα το ξαναέπαιρνα..
    Το επόμενο θα είναι iPhone!

    Did you find this review helpful?
  • mpoemis
    5
    3 out of 4 members found this review helpful

    Το εχω περίπου ενα χρόνο. Το ιδιο αγόρασα και στη συζυγο μου και στην κορη μου. Ολοι ειμαστε πολυ ευχαριστημένοι. Ενα κινητό που σε καλυπτει στα παντα αναλογως των χρηματων του. Η μονη του αδυναμια ειναι πως αν το δουλευεις στο ιντερνετ (browser, facebook κ.λ.π.) θα πρεπει να το φορτιζεις καθημερινά. Αν ομως εχεις κλειστο το wifi μπορει να φτασει 4 μερες. Σε γενικες γραμμες ειναι γρηγορο στη χρηση του. Και στους 3 μας δεν εχει παρουσιαστει κανενα προβλημα ενα χρονο τωρα και το συνιστω ανεπιφυλακτα.

    Did you find this review helpful?
  • g.xypo
    5
    3 out of 3 members found this review helpful

    Το έχω το κινητό εδώ και 1 χρόνο. Για την εποχή του ήταν τέλειο. Η κάμερα από τις καλύτερες σε κινητά και η οθόνη έχει πολύ ζωντανά χρώματα. Είναι αλήθεια όμως ότι μετά τον πρώτο μήνα χρήσης, αφού του φοστώσεις μερικές εφαρμογές, αρχίζει και κολλάει. Εγώ αφού του έβαλα custom rom πηγαίνει σφαίρα! Η μπαταρία μέτρια προς κακή, μου έβγαζε γύρω στις 3 ώρες με συνεχή χρήση 3g. Επίσης πολλά μοντέλα, όπως και το δικό μου, έχουν ένα προβληματάκι και καίνε τη κάρτα micro sd. Μάλλον όμως αυτή η σειρά θα έχει τελειώσει.

    Did you find this review helpful?
  • JONA
    3
    5 out of 6 members found this review helpful

    Το αγορασα Σεπτέμβριο του 2013. Όμορφο κινητό,καλό μέγεθος.Στην αρχή πήγαινε σφαίρα, μετά το εξάμηνο άρχισε να κολλάει, χωρίς να είναι φορτωμένο από εφαρμογές.Εάν παίξεις ή σερφάρεις η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου.Η amoled οθόνη είναι φοβερή στο μάτι,αλλά δε σου δείχνει τα πραγματικά χρώματα.Το Gorilla glass έχει κάνει πολύ καλή δουλειά,αφού μετά από τόσες πτώσεις πλέον δεν έχει το παραμικρό σημάδι.Το πλαστικό του πολύ ψεύτικο.Ήχος πολύ καλός.Φοβερές φωτογραφίες!

    Did you find this review helpful?
  • Georgios_Kouroupakis
    1
    5 out of 10 members found this review helpful

    Εχω αυτο το κινητό περιπου 2 χρόνια δεν εχω να πω τιποτα καλο για αυτο το κινητο παρα μονο οτι εχει καλη καμερα αλλα την νύχτα οι φωτογραφίες του ειναι άθλιες.Τωρα τα αρνητικά του κινητου η μπαταρία του ειναι χαλια 1 μερα με μετρια χρηση και μιση με συνεχείς χρηση και το χειρότερο ειναι πως κανει παρα πολλές ωρες για να φορτίσει.Η μνημη του παρολο που ειναι 16gb μονο οι εφαρμογές που εχει εγκατεστημενες σου αφήνει 8gb ελεύθερα δλδ τα μισα.το κινητο κολλάει παρα παρα παρα πολυ χωρίς λογο και δεν του εχω εγκαταστήσει τπτ παρα μονο 3-4 εφαρμογές.Του εχω κανει 3 φορες format και πάλι τα ίδια κολλάει παρα πολύ. Το καινούριο s3 neo το οποίο το ειχε ένας φιλος μου ειναι ακόμη χειρότερο γιατι η μπαταρία του κρατάει ακομα λιγότερο και κολλάει πολύ και πηρε καινούριο κινητό το LG G2 που ειναι χιλιες φορες καλύτερο.Το επόμενο κινητο που θα παρω φυσικά και δεν θα είναι SAMSUNG αλλα θα ειναι LG

    Did you find this review helpful?
  • stratos.komninos.9
    4
    8 out of 12 members found this review helpful

    Δύο χρόνια χρήσης...
    Μπαταρία χάλια, ούτε μια μέρα.
    Μνήμη ram πολύ λίγη, δεν φτάνει ούτε για τις εφαρμογές στο παρασκήνιο.
    Επεξεργαστής μέτριος, κολλάει τρελά το μηχάνημα...

    Μόνο η κάμερα αξίζει, μα για τα χρήματα που κοστίζει και κόστιζε, δεν αξίζει καθόλου.

    Συμπληρώνω 29/01/2016. Με custom rom 6.0 πάει σφαίρα και η μπαταρία ΚΡΑΤΑΕΙ!!! Πήρα ασύρματο φορτιστή και πλέον δεν ανησυχώ για την κακή υποδοχή φόρτισης του !!

    Did you find this review helpful?
  • Johnathantheo
    4
    9 out of 13 members found this review helpful

    Μετα απο τρια χρονια βαριας και ''επιπονης'' χρησης παραθετω τα εξης συμπερασματα:
    Θετικα: -Ο επεξεργαστης ειναι πραγματικα σκυλι.
    -Η ram ειναι επαρκης
    -Απιστευτα χρωματα οθονης και αναλυση!
    -Εντυπωσιακη καμερα.
    -Αρκετα καλη διαρκεια μπαταριας.
    -Ομορφη κατασκευη.

    Αρνητικα: -Στον 3ο χρονο χρησης αρχισε να ψιλοκολαει το Touchwiz με ενα clean master και ενα format με custom rom ολα λυθηκαν!
    -To UI του δεν ειναι και οτι καλυτερο,θα το χαρακτηριζα βαρυ..
    -Οχι τοσο καλη αποδοση καμερας το βραδυ.
    -Υπερθερμαινεται ευκολα.
    - Δεν παιρνει αναβαθμιση σε Kitkat.

    Did you find this review helpful?
  • linalinaki
    1
    5 out of 8 members found this review helpful

    Καλησπερα παιδια εχω το κινητο 1 χρονο ακριβως,και μετα off δηλδη??
    Δηλαδη καηκε η οθονη το κινητο λειτουργουσε κανονικοτατα απλα η οθονη νεκρη!!
    Εννοειται πηγα στην samsung και εννοειεται κανανε τις παπιες και μου ζητησαν 138 ευρω για αντικατασταση οθονη(digitizer)kαι ο λογος και καλα ηταν σπασμενο σε παρα πολλα σημεια κιολας και δν το καλυπτει η εγγυηση!!Σπασμενο μεσα και απ εξω ουτε γρατζουνια!!!Ελα που εγω το πηγα και σε αλλον τεχνικο και ρωτησα και μου ειπαω πως δν ειναι σπασμενη και εχει προβλημα τεχνικο απο τοτε που το πηρα και πως εντεξε και ενα χρονο?Με ρωτησε!!! Δεν προτεινω τα galaxy για κανεναν λογο ειναι προβληματικα με ανακοινωση της samsung απορω γιατι δν τα καταργουν εφωσον εχουν και ανακοινωση!!!!

    Did you find this review helpful?
  • ilipapast
    3
    3 out of 3 members found this review helpful

    Αρχικά το κινητό μου φαινόταν σούπερ, όμως στον 1 χρόνο χρήσης είχε αρχίσει άπειρα κολλήματα, τόσο στην κάμερα, όσο και στο να πάρει τηλέφωνο χωρίς να το εχω γεμίσει.
    Το μόνο θετικό τελικά ήταν οι υπέροχες φωτογραφίες, έχω χρησιμοποιήσει κινητά με περισσότερα MP και τέτοια ποιοτητα δεν είχανε.

    Did you find this review helpful?
  • darkskr19
    4
    4 out of 4 members found this review helpful

    Θα ελεγα πως για καποιον που δν θελει να δωσει μια περιουσία θεωρω πως ειναι ιδανικο. Κοιταξτε εχει πολυ καλη οθονη αν και ειναι hd πολυ ζωντανα χρωματα, η καμερα του για 8 mega pixel πολυ καλη, εεε ενταξει τωρα σε φωτογραφιες βραδινες δεν 'τα σπαει'. Πρεπει ακομα να πω για τον ικανοποιητικο επεξεργαστη του, για την καλη καρτα γραφικων , αλλα και για την πολυ καλη σε σκληρη χρηση μπαταρια του.
    Τωρα στα ανρητικα θα εβαζα την ram του η οποια θα επρεπε κατα την γνωμη μου να ειναι τουλαχιστον 1.5 gb το τονιζω τουλαχιστον,, και αυτο λογο του λογισμικου του το οποιο ειναι αρκετα βαρυ. Και το λεω αυτο γτ οσο το χειριζομουν ηθελε τουλαχιστον ενα reboot την εβδομαδα.
    Για να κλισω το κινητο αιναι πολυ καλο για τα λεφτα του τα αξιζει και με το παραπανω .

    Did you find this review helpful?
  • gvergidis
    5
    4 out of 5 members found this review helpful

    Το τηλέφωνο το έχω ακριβώς 1 χρόνο και το έχω σε άψογη κατάσταση. Από αρνητικά θα μπορούσα να αναφέρω λίγο την μπαταρία και μερικές φορές κάτι χαζά κολλήματα που τρώει. Από θετικά θα αναφέρω τον απίστευτο σχεδιασμό του, την λεπτότητά του, τα χρώματα της οθόνης και οι απίστευτες φωτογραφίες που βγάζει, οι λειτουργίες που μου παρέχει η Samsung φυσικά όπως και ο τέλειος ήχος που βγάζει!! Αν δεν είχα λεφτά για το S6 θα το ξαναγόραζα 100 φορές!

    Did you find this review helpful?
  • lefteris207
    5
    5 out of 6 members found this review helpful

    Το τηλέφωνο σκίζει το έχω δύο χρόνια.δεν μού πάει η καρδιά να το αλλάξω και άς το φορτιζω κάθε μέρα του έχω βάλει lolipop φυσάει έχει πολύ ψωμί ακόμα .Ακόμη και τώρα πατάει κάτω Πόλα καλά κινητά φύλον μού και ειδικά αυτή η κάμερα έχει κάψει καρδιές μπορεί να είναι 8mp στην κατηγορία της είναι η πρώτη

    Did you find this review helpful?
  • PanosPely
    3
    2 out of 4 members found this review helpful

    Μέτρια πραγματα για την πρώην ναυαρχίδα της samsung, χαμηλή μπαταρία, μέτρια αποδοση και πλέον σε αυτή την τιμή υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά στην αγορά. Παρολα αυτά για τους κατόχους του δεν παύει να είναι ενα καλό κινητό σε καλό μέγεθος που ακόμα "κρατάει" για την εποχη του!

    Did you find this review helpful?
  • agapirose63
    1
    4 out of 8 members found this review helpful

    Το κινητό το αγόρασα το καλοκαίρι του 2014 290ευρω,αν και διατηρούσα τις αμφιβολίες μου.Μετά από 20 μέρες καλής χρήσης του,χωρίς χτυπήματα,μου έπεσε και χάλασε η οθόνη αφής.Την αντικατέστησα και μετά απο 10μερες μου ράγισε το τζαμακι.Το κινητό αρχισε να κολλάει του θανατα,η κανονική κάμερα σε νυχτερινές λήψεις δεν βγάζει καλές φωτογραφίες,όπως και η μπροστινή.Η μπαταρία του με μέτρια χρήση δεν άντεχε ούτε μισή μέρα.Παρόλο που το πρόσεχα,είχε θήκη,ζελατίνα προστασίας,σύντομα ράγισε και σε άλλα σημεία.
    Στα πλεονέκτηματα του θα έβαζα τον σχεδιασμό του και το μέγεθος του,μόνο. Το κινητό δεν θα το συνιστούσα,δεν αξίζει ούτε τα μισά χρήματα της τότε αλλά και τωρινής τιμής του.Όσοι ανησυχείτε για την ευαισθησία των iphone, πιστεύω να σας κάλυψα πλήρως.

    Did you find this review helpful?
  • Vasan
    3
    2 out of 2 members found this review helpful

    Μετα απο 8 μηνες χρησης το εδωσα και ηρεμησα! Στα θετικα θα συμπεριλαμβανα την καλη οθονη με ωραια χρωματα και την καλη σχετικα κατασκευη. Στα αρνητικα τα εκνευριστικα κολημματα που ειχε, παρολο που δεν ηταν φορτωμενο! Ακομη και την ειδοποιηση στα sms οποτε ηθελε την ακουγες! Η μπαταρια με απλη χρηση γυρω στη 1,5-2 μερες. Αψυχολογητο κινητο! Πηρα lg g2 και ηρεμησα! Το s3 το βρισκω υπερτιμημενο.

    Did you find this review helpful?
  • amazmanidis333
    5
    5 out of 5 members found this review helpful

    Το κινητό το έχω 1 χρόνο και είναι εξαιρερικο . Όταν του είχα κανει την ενημέρωση λογισμικού της Sumsung σε 4.3 είχα πραγματικά απογοητευτει, αλλα με το cyanogenmod( μου έβαλα λογισμικό 4.4.4 και σε λίγο καιρο θα μου βάλω lollipop) αποκαταστάθηκε το όνομα του κινητου γιατί δεν κολλάει ουτε για πλάκα (περιεχει το android των nexus κινητών δηλαδή το καλητερο android) εγώ προσωπικά απλα το βρήκα στο play store με την ονομασια του ,το κατέβασα κοκ. Τώρα με αυτό το λογισμικό ουτε καν μου παιρναι απο το μυαλό να αγοράσω κάτι πιο καινουριο γιατί είναι σπατάλη λεφτων.

    Did you find this review helpful?
  • katerinaki.kouklaki
    4
    2 out of 2 members found this review helpful

    Λοιπον το κινητο ειναι παρα πολυ καλο αν και δεν το εχω πολυ καιρο ειμαι αρκετα ικανοποιημενη. Η οθονη καλη, η καμερα τελεια!! Η μνημη εκπληκτικη 16GB το κινητο ( 11GB ελευθερα) και 16GB καρτα ram ( η οποια ηταν δωρο με το κινητο) απεριοριστες εφαρμογες. Στο ιντερνετ οικανοποιητικο κσι το σημα επεισης.. παντως η καμερα σχιζει.... το ΜΟΝΟ αρνητικο που βρηκα ειναι η μπαταρια η οποια κραταει 1-1,5 μερες με πληρης χρηση!!! Σας το συνηστω..!!!!

    Did you find this review helpful?
  • thomas.CryptonX
    4
    2 out of 2 members found this review helpful

    Το εχω 2 χρονια το κινητο ειναι αψογο το δουλευω συνεχως μερα νυχτα παιχνιδια εφαρμογες εξαιρετικο απλα..

    Θετικα αντεχει στις κρουσεις ειναι γρηγορο για αυτα τα χαρακτηριστικα που εχει.

    αρνητικα η μπαταρια δεν κραταει πολυ αν το δουλευεις συνεχως μετα απο καποιο διαστημα κολλαει αλλα το εχω κανει ροοτ οποτε κανενα θεμα τρεχει σαν σ5.. και το γκρι το πλαστικο που ειναι γυρω γυρω ειναι πολυ φτηνιαρικο χανει το χρωμα του με τον καιρο.. του εχω αλλαξει 2 μπαταριες αυτη π φοραει τωρα ειναι 3000mah, 1900mah νομιζω ειναι η γνησια η 2100 μεγαλη διαφορα.

    Did you find this review helpful?

Recently viewed