Ζώα
Книги по философия

ΖώαКод: 17899891

В първата част на тази книга има исторически преглед на вижданията на древногръцките философи, както и на съвременните философи (17-19 век) относно етичното отношение към животните. Втората част...

Вижте пълното описание

В първата част на тази книга има исторически преглед на вижданията на древногръцките философи, както и на съвременните философи (17-19 век) относно етичното отношение към животните. Втората част разглежда всички теории за етичното отношение към неживотните животни, независимо дали са философски или политически. Третата и последна част се опитва да...

Вижте пълното описание
14,40
Доставкаср, 25 сеп. - пет, 27 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

Σταύρος Καραγεωργάκης

от 13,57 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 14,40 €

  2. 13,57 €

  3. 14,40 €

  4. 16,96 €

Описание

В първата част на тази книга има исторически преглед на вижданията на древногръцките философи, както и на съвременните философи (17-19 век) относно етичното отношение към животните. Втората част разглежда всички теории за етичното отношение към неживотните животни, независимо дали са философски или политически. Третата и последна част се опитва да демонстрира еволюционната връзка, която ни свързва с другите животни и предлага политическа посока за съвременното веганско движение.

"Колкото повече се стремим колективно, с разбиране и вяра в нашето виждане, толкова по-скоро ще постигнем освобождението на хората и неживотните животни. Не е достатъчно всеки от нас да се бори сам и за себе си, просто като променим личния си начин на живот. Трябва да мобилизираме околните ни, използвайки нашето знание, аргументи и емоционална мобилизация, докато постигнем освобождението на всички животни, използвани от хората, независимо дали са на ферми, в лаборатории или в циркове и зоопаркове."

(откъс от книгата)

Спецификации

Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
400
Година на издаване
2019
Димензии
14x21 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.