Panasonic Mirrorless Фотоапарат Lumix S1 Пълен кадър Комплект (Lumix S 24-105mm F4 Macro OIS) Черен
Безогледални фотоапарати

Panasonic Mirrorless Фотоапарат Lumix S1 Пълен кадър Комплект (Lumix S 24-105mm F4 Macro OIS) ЧеренКод: 17581792

Основни характеристики:

  • Размер на сензора: Пълен кадър
  • Резолюция: 24.2MP
  • Екран: 3.2"
  • Видео резолюция: 4K UHD
  • Wi-Fi, Bluetooth
Вижте пълното описание

  1. Комплект (Lumix S 24-105mm F4 Macro OIS)

    от 3.490,00 €

Доклад за продукта

от 3.490,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Mirrorless Фотоапарат Lumix S1 Пълен кадър Комплект (Lumix S 24-105mm F4 Macro OIS) Черен

    Информация за магазина
    3.490,00 €

Описание

Панасоник с удоволствие обявява всички детайли за своите нови безогледални фотоапарати с пълен кадър, LUMIX S1R и S1.

LUMIX S1R и S1 разполагат със сензор с пълен кадър от 35 мм CMOS и са базирани на стандарта L-Mount, с изключително качество на изображението и контрол върху фотографските възможности, както и с напреднала стабилизация на изображението и възможности за запис на видео.

Новите фотоапарати от серията Lumix S се стремят да доставят безкомпромисно качество на изображението с висока резолюция, безпрецедентна градация на изображението и изключителна цветова производителност. Високоскоростната и високопрецизна система за автофокус, базирана на напреднала технология за управление на обективи, заедно със сензора и новият процесор за обработка на изображения Venus Engine, работят заедно, за да гарантират възможността на потребителя да заснема обекта с изключителна точност на фокуса, без грешки.

Lumix S1 и S1R също предлагат висококачествено видео записване в своята категория (4K 60p/50p), интуитивно обслужване, както се очаква от изискващите потребители, здраво изграждане за трудни фотографски мисии, дълъг живот и разширяемост.

LUMIX S1R разполага със сензор с пълен кадър (36 мм х 24 мм) с 47,3 мегапиксела CMOS, което го поставя на върха на своята категория с най-висока резолюция в света за безогледален фотоапарат с пълен кадър, като цели най-високо ниво на фотографско изразяване. Освен невероятната му способност за запазване на детайлите и въпреки изключително голямото количество пиксели, този сензор постига високо съотношение сигнал/шум, като използва високата си ефективност за улавяне на светлина. Освен това, S1R разполага, за първи път в безогледален фотоапарат с пълен кадър, с режим на висока резолюция, който позволява изключително точна фотография с неговите 187 мегапиксела!

LUMIX S1 разполага със сензор с пълен кадър (35,6 мм х 23,8 мм) с 24,2 мегапиксела CMOS с широк динамичен обхват, изключителна производителност при висока чувствителност, като винаги запазва естествен, но остър заснемане, благодарение на достатъчната си способност за събиране на светлина на пикселно ниво. Високата ефективност при събиране на светлина се постига чрез новите асферични микро лещи, поставени над всеки пиксел.

LUMIX S1 е проектиран за професионална употреба в видеографията и доставя качество на ниво кинематография, като се възползва от безпрецедентната производителност на изразяване, която може да предложи фотоапарат с пълен кадър.

LUMIX S1 разполага с разнообразие от гама криви, включително стандарти като Cinelike D/V и Like709. Новият профил Hybrid Log Gamma (HLG) позволява запис с още по-широк динамичен обхват и богати цветове (Like2100), за да се имитират възможностите на човешкото око.

LUMIX S1 позволява запис на видео до 4K 60/50p 4:2:0 с 8-битово безпосредно върху SD или XQD карта. Запис в 4:2:2 може да се постигне чрез HDMI изхода. През 2019 г. Panasonic ще предложи софтуерен ключ, който ще отключи възможността за запис на 4K 60/50p 4:2:2 10-битово чрез HDMI изход и запис на 30p/25p/24p в 4:2:2 10-битово вътрешно на паметови карти. Това ъпгрейд ще осигури V-Log с най-голямото динамично обхват в категорията за LUMIX S1.

Функцията за висока скорост предлага забавено движение 2x при 60fps в 4K и забавено движение до 6x в Full HD със скорости до 180fps.

Напредналата AF система на Panasonic комбинира автофокус с контрастно откриване с уникалната DFD технология на Panasonic и с изключително бърза обработка, като осигурява и точно, и бързо фокусиране.

За постигане на такава висока скорост и прецизност, процесорът Venus Engine, CMOS сензорът и новите обективи LUMIX S работят заедно и комуникират със скорост от 480fps, позволявайки на системата да реагира мигновено за 0,08 секунди. Накрая, AF системата работи при много слаба светлина, при невероятно -6 EV.

S1R и S1 са добавили системи за разпознаване на лице, окото и зеницата, за да гарантират перфектен фокус при портрети. Освен това, функцията за автофокус е подобрена с Advanced Artificial Intelligence Technology, която разпознава дали снимаме хора, котки, кучета или птици.

За бързодвижещи се обекти, режимът на серийна снимка предлага 9 fps с фокусиране AFS или 6 fps с непрекъснато фокусиране. Функцията 6K Photo позволява серийно снимане със скорост от 30fps и предлага JPEG снимки с резолюция 18 мегапиксела, докато функцията 4K Photo предлага серийни снимки със скорост от 30 или 60fps с резолюция на снимките 8 мегапиксела.

S1R и S1 разполагат с Dual Image Stabilization. Panasonic комбинира двата успешни системи за стабилизация на изображението с Dual I.S. 5-осовият стабилизатор в тялото и 2-осовият оптичен стабилизатор на изображението (O.I.S.) в обектива. 5-осовият стабилизатор компенсира трептенето на камерата до 5,5 стопа по-ниски скорости от тези, които обикновено са безопасни за снимане с ръка. Освен това, O.I.S. (Оптичният стабилизатор на изображението) увеличава общия резултат от стабилизацията до 6 стопа и премахва трептенето от широк спектър от вибрации на камерата, както при снимки, така и при видеозаснемане.

За да заснеме решаващия момент, фотографът кадрира изображението чрез електронен визьор (EVF) с безпрецедентна яснота, използвайки OLED екран с 5,76 милиона точки - като го прави електронния визьор с най-висока резолюция в света.

Екранът на гърба на камерата е с технология TFT LCD с 2,1 kdots, с размер 3,2 инча, съотношение 3:2 и се движи (накланя) в три оси.

Професионалният характер на S1R и S1 се допълва с функции, полезни за професионалисти, като двойни слотове за паметови карти както за SD, така и за XQD карти, HDMI изход с пълен размер (тип A) и жакове с диаметър 3,5 мм както за вход на микрофон, така и за изход за слушалки.

В момента Panasonic предлага три обектива за системата LUMIX S.

Производител

Panasonic

Спецификации

Детайли за продукта

DSLR Фотоапарати
Комплект
Мегапикселова резолюция
24,2 МР
Image Stabilization
Да
Вградена светкавица
Не
Монтаж
Лайка Л
Цвят
Черно
Поддръжка на 3D
Не
Спецификации
-
Тегло
1021 гр

Дисплей и визьор

Viewfinder (Визьор)
Да
Размер на екрана
3,2 "
Touch Screen
Да
Разклоняем екран
Да

Датчик

DSLR Фотоапарати
Жив MOS
Размер на сензора
35.6 x 23.8
Размер на сензора
Пълен кадър
ISO настройки
100 - 51200
Автофокус (AF)
Да

DSLR Фотоапарати

Раздел "Анализ на изображения"
6000 x 4000 пиксели
Формат на изображенията
JPEG, RAW

Видео

Видео резолюция
3840 x 2160
Кадри в секунда
60 fps
Формат на видео
AVCHD, MP4

Свързаност

HDMI
Да
USB 2.0
Не
USB 3.0
Да
WiFi
Да
Карти памет типове
SDXC, SDHC
PictBridge
Да

Размери

Ширина
148,9 мм
Височина
110 мм
Дълбочина
96,7 мм

Батерия

Продължителност на батерията (снимки)
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  • Jay_Son
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за тип комплект: Body

    Инструмент за фотография и видео работа! Особено след последната актуализация на фърмуера с вътрешно 6K отворено поле и 12-битов RAW (чрез HDMI), това е най-добрата стойност за парите!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Apostolos Vakirtzis
    5
    {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно

    Аз съм професионален видеограф и използвам Panasonic S1 с обектив 24-105 отдавна. Това е отлична хибридна камера, подходяща както за фотография, така и за видео. Добре, непрекъснатият автофокус, особено във видеото, не е най-добрият, но това никога не ме притеснява много, защото използвам ръчен фокус. Също така, корпусът е доста тежък, нещо, което съм се свикнал. Има отлично захващане и две слота за карти, които позволяват едновременно записване на видео! (Nikon z6 ii, слушаш ли?) EVF и екранът имат много добра резолюция. Бих предпочел екранът да е напълно артикулиран. Батерията издържа от 1.30 до 2 часа. Изпълнява изключително добре по отношение на ISO. Често заснемам при ISO 6400 и дори до 8000 без никакви сериозни проблеми. Отделно закупих актуализацията, която ви дава влог и някои допълнителни функции за видео. С последната актуализация камерата може да заснема в 6K, което повишава нейната стойност в сравнение с конкуренцията. Има възможност за обрязване на сензора чрез менюто, което увеличава фокусното разстояние на обектива с 1.5 пъти (в Apsc опцията). Записва 4K 25p в режим на пълен кадър, но обрязва с 1.5 пъти при заснемане на 4K 50p. Има и възможност за забавено движение до 180 кадъра в секунда в пълен HD формат. Гамата от обективи все още не е толкова обширна, но постоянно се добавят нови както от Panasonic, така и от Sigma.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • alexj9
    5
    {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за тип комплект: Body

    Една от най-недооценените камери на пазара.

    Положителни страни:
    - Невероятна производителност при ниска осветеност. Тествах заснемане на видео при 12800 iso и кадрите бяха напълно използваеми.
    - Динамичен обхват и цветове. Файловете издържат на тежко редактиране без загуби.
    - Видео опции: 10-битови, високи битрейтове и логаритмичен профил.
    - Меню и ергономика. Размерът и захващането осигуряват перфектно задържане. Много опции за персонализиране на различните бутони.
    - Невероятно бърз и точен автофокус при фотография. В режим на автофокус с единична точка работи мигновено.
    - Впечатляваща стабилизация. В режим "Boost I.S." е като да е монтирана на статив.
    - Множество различни функции като Hi-Res режим, режими на забавено заснемане, 6K снимки, прозрачно наслагване и още много други.

    Отрицателни страни:
    - Континуиран автофокус при видео, за тези, които го нуждаят. Определено отстъпва на други компании в това отношение.
    - Опции за достъпни обективи с фиксирано фокусно разстояние *РЕДАКЦИЯ: с появата на 1.8 обективите на Panasonic и f/2 contemporary на Sigma, вече има прилични варианти на обективи за всеки бюджет

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Nicolas_Achillexandrou
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за тип комплект: Body

    Може би най-пълната безогледална система за фотография и видео. Определено, всички камери имат своите положителни и отрицателни страни, но тази конкретна серия от модели като корпуси на камери са наистина мощни, дори и да имат високи цени. Поне тук получавате това, за което плащате!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • andreas829
    5
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за тип комплект: Body

    Ако има камера, която прави всичко, и с това имам предвид видео и фотография, и това много добре, това е Panasonic S1.
    Невероятно видео с опции за кадри в секунда и в условия на слаба осветеност.
    Фотография с остри сензори с огромен динамичен обхват и възстановяване на сенките.
    Най-добрата стабилизация в корпус с пълен кадър.
    Най-добрият електронен визьор далеч.
    Тежко тяло с много добро сцепление за дълги ръце и за тези, които предпочитат обработка на DSLR.
    Слабости: непрекъснатият автофокус при видео (Sony го има) и цената.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Това ревю е за тип комплект: Body

    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
    • Тегло

Подобни продукти

Panasonic Mirrorless Фотоапарат Lumix S1 Пълен кадър Комплект (Lumix S 24-105mm F4 Macro OIS) ЧеренPanasonic Mirrorless Фотоапарат Lumix S1 Пълен кадър Комплект (Lumix S 24-105mm F4 Macro OIS) ЧеренPanasonic Mirrorless Фотоапарат Lumix DC-S1H Пълен кадър Body ЧеренPanasonic Mirrorless Фотоапарат Lumix DC-S1H Пълен кадър Body ЧеренPanasonic Mirrorless Фотоапарат Lumix S5IIX Пълен кадър Комплект (Lumix S 20-60mm F3.5-5.6) ЧеренPanasonic Mirrorless Фотоапарат Lumix S5IIX Пълен кадър Комплект (Lumix S 20-60mm F3.5-5.6) ЧеренPanasonic Mirrorless Фотоапарат Lumix DC-S5 Пълен кадър Комплект (Lumix S 20-60mm F3.5-5.6) ЧеренPanasonic Mirrorless Фотоапарат Lumix DC-S5 Пълен кадър Комплект (Lumix S 20-60mm F3.5-5.6) ЧеренPanasonic Mirrorless Фотоапарат Lumix S5 II Пълен кадър Комплект (Lumix S 20-60mm F3.5-5.6) ЧеренPanasonic Mirrorless Фотоапарат Lumix S5 II Пълен кадър Комплект (Lumix S 20-60mm F3.5-5.6) Черен
от 3.490,00 €от 3.699,00 €от 2.590,00 €от 2.250,00 €от 2.190,00 €
ПроизводителPanasonicPanasonicPanasonicPanasonicPanasonic
-Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Размер на сензораПълен кадърПълен кадърПълен кадърПълен кадърПълен кадър
Още спецификации