Εισαγωγή στη θεωρία και κριτική της παιδικής λογοτεχνίας
Cărți educative

Εισαγωγή στη θεωρία και κριτική της παιδικής λογοτεχνίαςCodul: 15182251

Prezenta a treia ediție a cărții Introducere în teoria și critica literaturii pentru copii își propune să includă rearanjări de bază și direcții mai noi de cercetare în domeniul cărților pentru copii,...

Vezi descrierea completă

Prezenta a treia ediție a cărții Introducere în teoria și critica literaturii pentru copii își propune să includă rearanjări de bază și direcții mai noi de cercetare în domeniul cărților pentru copii, atât la nivel internațional, cât și în Grecia. Teoria modernă a literaturii pentru copii a înregistrat progrese semnificative în ultimele decenii, iar este...

Vezi descrierea completă
Livrarevin, 20 sep - joi, 26 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 11,20 €

Descriere

Prezenta a treia ediție a cărții Introducere în teoria și critica literaturii pentru copii își propune să includă rearanjări de bază și direcții mai noi de cercetare în domeniul cărților pentru copii, atât la nivel internațional, cât și în Grecia. Teoria modernă a literaturii pentru copii a înregistrat progrese semnificative în ultimele decenii, iar este natural ca cercetătorii de astăzi să aspire să le introducă, să le compare și să le combine cu propriile lor preocupări teoretice.

Această carte este o fel de manual, cu un caracter practic clar, care prezintă pe scurt problemele teoretice de bază care preocupă cercetarea modernă în domeniul literaturii pentru copii. Abordează întrebări atemporale precum "ce este un copil", "care sunt caracteristicile sale care îl diferențiază de adulți", "dacă aceste caracteristici particulare determină preferințele sale de lectură și ce știm despre ele", care alimentează în general discuția despre literatura pentru copii și cărțile pentru copii în general.

Explorarea problemelor teoretice urmează evoluția lor istorică, precum și categorizarea lor în genuri, făcând cartea concisă, fundamentată științific și accesibilă unui public mai specific, respectiv studenților din Departamentele de Educație pentru Învățământul Preșcolar și Primar, profesorilor, educatoarelor și bibliotecarilor, precum și oricărui cititor care a descoperit sau caută să descopere plăcerea în poveștile pentru copii.

Specificații

Tip
Cărți de educație
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
220
Data de publicare
2018
Dimensiuni
17x24 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.