Toshiba Canvio Basics 2018 USB 3.0 Външен HDD 1000ГБ 2.5" Черно
Външни хард дискове

Toshiba Canvio Basics 2018 USB 3.0 Външен HDD 1000ГБ 2.5" ЧерноКод: 14659850

Основни характеристики:

  • Скорост (RPM): 5400
  • Размери: 78 x 109 x 14мм
  • Тегло: 149гр
Вижте пълното описание
64,90
Доставкачет, 12 сеп. - пон, 16 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 64,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Canvio Basics 2018 USB 3.0 Външен HDD 1000ГБ 2.5" Черно

    Продукти на магазина
    64,90 €

Описание

Прехвърляйте файлове бързо с порта SuperSpeed USB 3.0 и съхранявайте данни на външните твърди дискове Canvio Basics. Тези устройства са готови за употреба с Microsoft Windows и не изискват инсталиране на софтуер, така че можете да започнете да съхранявате всичките си любими файлове бързо и лесно. С вечен дизайн и матово покритие, което се вписва перфектно на бюрото ви или в чантата ви при пътуване.

Съхранявайте всичките си файлове

Голям капацитет за съхранение в удобно малко по размер корпус с черно матово покритие. Твърдите дискове Canvio Basics се предлагат в различни капацитети (до 4 TB*) и са идеално решение за съхранение на данни, музика, филми и снимки. Устройствата се захранват чрез USB и не изискват нищо друго за работа, освен USB кабел, свързан към компютър или лаптоп.

Дискретен спътник

Твърдите дискове Canvio Basics се характеризират със своя тънък профил и класически дизайн. Благодарение на тънкия си, малък корпус и плоска повърхност, твърдите дискове Canvio Basics са наистина преносими във всяко отношение - можете лесно да ги носите и съхранявате в джоба или чантата си.

Високи скорости на пренос

С технологията USB 3.0 тези преносими твърди дискове са много по-бързи от своите USB 2.0 аналози, като същевременно запазват същата съвместимост.

Удобство при включване и използване

Те се свързват и работят незабавно. Готови за употреба с Microsoft Windows без необходимост от инсталиране на софтуер. Плъзнете и пуснете файловете, които искате да прехвърлите към и от вашия компютър или лаптоп.

Вашите данни са в добри ръце

С повече от 50 години опит в технологията на твърдите дискове и ненадминати стандарти за качество, преносимите твърди дискове на Toshiba предлагат надеждно и сигурно съхранение на вашите файлове, където и да се намирате.

Пакетът включва

  • Canvio Basics
  • USB 3.2 Gen 1 Кабел (Тип A към Micro-B)
  • Ръководство за потребителя (предварително инсталирано на твърдия диск)

Производител

Toshiba

Спецификации

Вентилатори

Капацитет
1000 ГБ
Размер
2.5"
SSD
Не
Цвят
Черно

Свързаност

Интерфейс
USB 3.0
Захранване с щепсел
Не

Проектори

Raid
Без набези

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Отзиви снимки

Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
+9Изображения

Ревюта от наши членове

jkarras
5
{positives} от 250 члена намериха това ревю за полезно
Експертен потребител

Потвърдена покупка

Днес, на 5-ти март, бяха закупени два идентични диска с капацитет 1TB (Toshiba Canvio Basics 2018) за около 50 евро всеки от известна верига за електроника. Когато го получите, форматирайте единият като ntfs или exFAT от Windows, а другият като hfs или exFAT от Mac. От Windows няма опция за форматиране към fat32, но можете да го форматирате от Linux или със специална програма на Windows към fat32, за да го направите съвместим с всичко, но това жертва малките файлове. Ако изберете exFAT, той може да поддържа големи файлове и е съвместим както с Windows, така и с Mac, с изключение на някои дистрибуции на Linux, които изискват софтуер от трети страни, за да възпроизвеждат exFAT, и много телевизори и устройства, които поддържат само fat32. Ако е предназначен само за Windows, NTFS е по-добър от всички.

-> Избрах този, защото прочетох отзивите за него и имам опит с дисковете на Toshiba, тъй като имам външен диск Intenso с Toshiba диск вътре, който работи перфектно до момента със 100% здраве.
-> След форматиране към NTFS, когато е свързан чрез USB 3.0 със своя кабел, изпълних тест с CrystalMark и получих Seq read 135 MB/s и Seq write 143 MB/s (много добра скорост за 2.5-инчов HDD с 5400RPM) и при 4KiB Q8T8 read 0.5 MB/s и 4KiB Q8T8 write 6.5 MB/s на USB 2.0 порт или 3.0 порт, но като използвам микро USB кабел вместо собствения USB 3.0 кабел, работейки като USB 2.0, получих Seq read 40.45 MB/s и Seq write 37.1 MB/s (и при 4KiB Q8T8 read 0.53 MB/s и 4KiB Q8T8 write 6.1 MB/s).
-> Вътрешният диск е Toshiba (mq04ubf100) и няма SATA интерфейс, който може да се постави в адаптер, за да изведе микро USB 3.0, но дисковият диск е директно микро USB 3.0, което означава, че платката на диска извежда микро-USB 3.0, а не SATA, което би затруднило свързването му към друг кейс или компютър с обичайните SATA кабели, ако жакът се счупи, за да запазите данните си, за сега работи добре. Има хубав калъф, е лек и добре изработен и винаги можете да го носите със себе си.
-> Плюсът е, че ако го свържете като USB 3.0 със своя кабел към USB 3.0 портове (сините), светодиодът става син, докато ако връзката не е с USB 3.0 и е USB 2.0, тогава светодиодът става бял, така че знаете дали работи с максимална скорост.
-> Кабелът е с умерено качество USB 3.0, исках го малко по-дълъг. Обърнете внимание, че ако го имате със себе си и нямате неговия кабел, можете да го свържете с кабела на мобилния си телефон (ако е microUSB), но ще работи по-бавно, тъй като кабелът на мобилния телефон поддържа USB 2.0, а не стандарт USB 3.0.

Купих два диска по 1TB всеки и не взех един с капацитет 2TB, защото ако се счупи, нищо не е безсмъртно, предпочитам да имам половината от данните на всеки диск вместо всички заедно на един голям, дори и да струва повече да имам два вместо един. Не избрах WD и Seagate, които са много популярни, защото всеки път, когато съм купувал WD и Seagate в миналото, те са се счупвали относително бързо с постепенно намаляващо здраве. Hitachi и Toshiba са работили добре за мен. Все пак, всички HDD-та се влошават лесно с течение на времето, защото имат механични и магнитни части, и трябва да правим резервни копия, защото ако се загубят ценни данни, те не се връщат и не може да се възстановят данните.

Актуализация на 25 юли 2020 г., той функционира нормално до момента (4 месеца) без грешки, с 100% здраве при големи резервни копия и прехвърляне на данни всеки месец.
Актуализация на 3 декември 2020 г., и двете двойни диска с капацитет 1TB извършват ежемесечни резервни копия на множество гигабайти (изтривания и копия), откакто ги получих като резервни копия един на друг, и двете работят много добре без да намалява производителността им с течение на времето.
Актуализация на 27 февруари 2024 г., работи много добре.

Това е добра покупка, сега ще видим колко добре ще се представи и ще го оценя отново след известно време, защото времето ще покаже колко надежден е.

Преведено от Гръцки ·
  • Скорост
  • Издръжливост
  • Тих ли е?
  • Качество на изработката
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?

karaokesuite
2
{positives} от 59 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Дисковете имат код TOSHIBA MQ04UBF100 и разполагат с кеш от 128MB, което означава, че са от технологията SMR. При запис на файлове, първите 128MB се копират със скорост от 40-50MB/сек и след това падат на 1MB/сек или по-малко. Според списъка на Toshiba за SMR дисковете, същото се случва и с модела от 2TB. При четене на файлове, за мен достига до 50-70MB/сек. Така че, ако някой иска да копира малки файлове на диска, например 200MB, е добре, но ако искате да копирате много GB, ще чакате много часове или дори дни, със скорост на запис от 1MB/сек ще отнеме 11 дни да се запълни 1TB. В останалите случаи, той е тих, малък и лек. Работи с различни устройства като проектори, MPEG-4 цифрови приемници, рутери и други.

Преведено от Гръцки ·
  • Тих ли е?
  • Издръжливост
  • Качество на изработката
  • Скорост
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?
  • Stefanos_Pixas

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за капацитет: 4000 ГБ

    Бърз като може да бъде и надежден, не е имал най-малка проблема, разпознава се веднага на много устройства и никога не замръзва

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • clownos
    2
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 4000 ГБ

    Не го препоръчвам!!!
    (Имам го от 2 години) и мога да кажа, че е издръжлив... но, е ПРОБЛЕМАТИЧЕН!!!
    - Постоянно се прекъсва, когато остане неизползван за известно време! (като поставите телефона на сън)
    - Преносът на данни е просто УЖАСЕН!!!
    (Не можете да правите НИЩО друго във фона, докато диска завърши задачата си... защото ВСИЧКИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗАМРАЗВАТ!!!)
    - ЕДИНСТВЕНОТО ПОЗИТИВНО нещо е, че не съм загубил НИЩО от резервните копия, които правя от толкова години!!!
    Въпреки че е бавен... е издръжлив!!!

    Преведено от Гръцки ·
    • Издръжливост
    • Умерен шум
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    • Скорост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Mochi_Chatzigeorgiaduwu
    2
    {positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    В рамките на една година се повреди и загубих всички файлове вътре. Изпратих го за ремонт в магазина, от който го закупих, но не ми го върнаха

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Свързаност
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Шумни
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • johncforvts
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    Имам две, като резерв за системните ми файлове. След 2-3 години работа, те са в ред по всички аспекти. Струват си парите, бих казал.

    Преведено от Гръцки ·
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    • Скорост
    • Качество на изработката
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • sakis84
    4
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Купено за 44 евро, надеждно е, второто, което поръчах, предишното беше закупено (предишен модел) през 2016 година и няма никакви проблеми. Препоръчвам го заради стойността му.

    Преведено от Гръцки ·
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    • Скорост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • johnidis1
    2
    {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    Купих този хард диск в края на 2022 година и днес, след 9 месеца и след като напълни около половината от капацитета си, той е практически безполезен за мен. Причината е, че записването на големи файлове като филм е мъчително бавно и когато казваме "бавно", имаме предвид скорости под 1 MB/сек. Като потърсих малко в Интернет, не срещнах затруднение да открия причината, която вероятно е дизайнерска грешка в комбинация с технологията SMR, която този евтин диск очевидно използва... вижте тук: https://goughlui.com/2019/11/24/review-toshiba-canvio-basics-4tb-usb-3-0-external-hard-drive-dtb440/
    Жалко е за 70 нещо евро, които платих, и жалко е за всичките коментари тук, които го хвалят, очевидно базирани на много опростени сценарии за използване.

    Преведено от Гръцки ·
    • Свързаност
    • Издръжливост
    • Умерен шум
    • Скорост
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • xcesstudio
    1
    {positives} от 12 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    Купих диск с капацитет от 2TB на 27-ми март. Към средата на юли, диска се изчерпа напълно. Започна да показва проблеми през юни, и след месец имаше над 400 лоши сектора, което доведе до загуба на 1.1TB от моята работа. Изхарчете двойно повече пари и се насочете към Samsung SSD T5/T7. Дръжте се далеч от HDD-тата!

    Преведено от Гръцки ·
    • Умерен шум
    • Качество на изработката
    • Свързаност
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Lazy_the_Hedgehog
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Много лесно за използване и го използвам за различни игри на компютъра. Свързва се чрез USB без нужда от инсталация и е готов за употреба.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • OrfeasBeenHere
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Използвам го вече почти половин година като външен хард диск за моята хакната PS4 и няма никакви проблеми. Тих и бърз!

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Nicksig_
    1
    {positives} от 25 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    Поради професията ми като моряк и нуждата от външен хард диск, реших да закупя този продукт. Въпреки че вярвах, че съм направил добра покупка, след кратко време се оказа, че хард диска започна да прави характерния звук на "клик" или известен като "клик на смъртта". Освен това, фактът, че това е същият HDD, го прави много уязвим на падания или повреди поради своята работна методика (с глави). В моя случай резултатът беше загубата на всичките ми файлове напълно, без възможност за възстановяване на море. Оттогава закупих SSD (Samsung), който бих препоръчал на всеки, който има нужда от хард диск, защото те са здрави и бързи, и поради технологията си са до 10 пъти по-издръжливи от HDD.

    Преведено от Гръцки ·
    • Свързаност
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Шумни
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Shivo
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    1TB и достатъчно. Върши работата, която искам. Скоростта му не е голяма. Това е обикновен диск, който съхранява файлове за вас. И точно това искам, основно за работни и лични файлове (може би и някои видеоклипове).

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • latinsoapsfever1
    1
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за капацитет: 4000 ГБ

    Закупен на 22 октомври, се отказа на 12 юли на следващата година.
    Минимално използване на лаптоп и медиа бокс, внезапно спря да бъде разпознат и се чу характерният звук *клик*.
    Никога повече!

    Преведено от Гръцки ·
    • Тих ли е?
    • Свързаност
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • jim_greek
    5
    {positives} от 15 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 4000 ГБ

    Дисковете са перфектни. Форматирах ги за първи път в NTFS, за да могат да се справят с големи файлове. Нямам никакви проблеми. Наскоро закупих трети такъв, всичките са с капацитет от 4TB. Първият беше закупен преди 4 години и нямам никакви проблеми с него. Някои хора съдят диска според трансфера на файлове. Това не е вина на диска. Може да е причинено от стар компютър или бавни/дефектни USB портове. Ако сте заинтересовани, купете го. Той е надежден и на много добра цена.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Vlasios_Manolas
    1
    {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    Блекаут! След няколко часа, той вече не се разпознава от нито един компютър. Не знам дали попаднах на проблемен екземпляр, но този е боклук. Не го купувайте.

    Преведено от Гръцки ·
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • .kanenas.
    5
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    Преди един месец си взех 2TB версията и я свързах към серията S... Тя пуска игри от ONE и 360 гладко и без проблеми, с бърза скорост на копиране, тиха работа, добра конструкция и стилен външен вид. Досега всичко е добре и ако нещо се промени, ще се върна.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • stgeo
    5
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    Това е четвъртият, който си купувам поради качеството му в сравнение с цената, издръжливостта и скоростта.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • dancing.aris
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    Ревюто се отнася за 2Т диск. Използвам го като допълнително пространство за съхранение на игри за PS4. Свързва се лесно към конзолата и е идеален за задачата, за която го използвам. Съм много доволен от своя избор.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Filippos_Salapatas
    3
    {positives} от 15 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Мога да прехвърля файлове от фотоапарата си или други носители (USB и т.н.) на диска, но често файловете не се появяват, когато го свържа към лаптопа си. Често получавам съобщение за поправка на дисковото устройство. Като цяло, диска не е стабилен. Не му вярвам. Ще го използвам за резервно копие и ще си купя нещо по-добро.

    Преведено от Гръцки ·
    • Свързаност
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Умерен шум
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • jimmyking92
    5
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

    В мое притежание вече поне 3 години. Падал е няколко пъти от значителна височина, без да се счупи. Използва се като резервно съхранение.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Apostolis Sofkos
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    Няма нищо отрицателно на диска. Той е относително бърз и почти не издава звук. Всъщност, един ден той случайно падна от бюрото ми, но все още работи добре.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Умерен шум
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • SAPERE_AUDE
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    За това, за което го исках, да го заредя с документи, снимки и видеа, той е страхотен. Имам го като постоянен втори хард диск, свързан към USB порт. Не заема място, защото го закрепих с двустранна лента на страничната стена на моята работна маса.

    Преведено от Гръцки ·
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    • Скорост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Keno
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно
    Експертен потребител

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за капацитет: 4000 ГБ

    Страхотен избор, който никога не ме е разочаровал. Имам 4 от тези дискове, които използвам за резервно копие и за 2-те години, през които ги притежавам, не съм имал никакви проблеми. За сега здравето им не изглежда да се влошава, а техният перформанс е на задоволително ниво с нормални скорости на USB 3.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Ritter21
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    Купих си 2 тб преди две години, и сега купих още един, също 2 тб. Той е много лек, свързва се към компютъра веднага и е доста малък по размер, но скоростта му е умерена (което знаех и не ми пука). Цената му е около 60 евро, което е твърде скъпо за 2 тб!

    Преведено от Гръцки ·
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    • Скорост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • johnpassalides
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Отлично качество от Toshiba в безвременен диск, който просто променя имената си на всеки няколко години и скорост на пренос на данни! Няма нищо друго за казано, просто се наслаждавате на използването му!

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Pantelis_Moursellas
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    Безупречно в употреба. Използвам го вече 2 години и не е причинил никакви проблеми.

    Преведено от Гръцки ·
    • Издръжливост
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    • Скорост
    • Умерен шум
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Vasilis_Vantarakis
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Много добър и лесно се свързва с PlayStation 4 (и цената е отлична).

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • RoussGamerGR
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Имам диска от около 1,5 години и е перфектен. Използвам го на моята PS4 и понеже има чести прекъсвания на тока в района ми, първоначално се страхувах, че нещо може да се повреди, но всичко е наред до днес.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • pantelis kanales
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Имам две от тях от много години, купих ги за 80 евро тогава.. те са кучета! Изхвърлих 4 WD оттогава, докато те все още работят.

    Преведено от Гръцки ·
    • Скорост
    • Издръжливост
    • Тих ли е?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Свързаност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • KostasMrn
    2
    {positives} от 11 члена намериха това ревю за полезно
    Експертен потребител

    Потвърдена покупка

    В третия месец спря да работи. Докато работеше, беше доста бавен. Към щастие, го използвах като резервен диск и не загубих файловете си.

    Преведено от Гръцки ·
    • Свързаност
    • Скорост
    • Умерен шум
    • Качество на изработката
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Maria Berovinou
    2
    {positives} от 15 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за капацитет: 2000 ГБ

    Досега имах 2 външни твърди диска на Toshiba и и двете не издържаха повече от година... За съжаление, те не са надеждни... Няма да купувам повече Toshiba.

    Преведено от Гръцки ·
    • Свързаност
    • Качество на изработката
    • Скорост
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?

Подобни продукти

Toshiba Canvio Basics 2018 USB 3.0 Външен HDD 1000ГБ 2.5" ЧерноToshiba Canvio Basics 2018 USB 3.0 Външен HDD 1000ГБ 2.5" ЧерноToshiba Canvio Basics 2022 USB 3.2 Външен HDD 1000ГБ 2.5" ЧерноToshiba Canvio Basics 2022 USB 3.2 Външен HDD 1000ГБ 2.5" ЧерноToshiba Canvio Basics 2022 USB 3.2 Външен HDD 2000ГБ 2.5" ЧерноToshiba Canvio Basics 2022 USB 3.2 Външен HDD 2000ГБ 2.5" ЧерноWestern Digital My Passport (2019) USB 3.2 Външен HDD 1000ГБ 2.5" ЧерноWestern Digital My Passport (2019) USB 3.2 Външен HDD 1000ГБ 2.5" ЧерноIntenso Premium Edition USB 3.0 Външен SSD 512ГБ 1.8" ВъглениIntenso Premium Edition USB 3.0 Външен SSD 512ГБ 1.8" Въглени
от 64,90 €от 51,39 €от 72,32 €от 58,68 €от 51,68 €
ПроизводителToshibaToshibaToshibaWestern DigitalIntenso
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Капацитет1000 ГБ1000 ГБ2000 ГБ1000 ГБ512 ГБ
Още спецификации