Η Γοργόνα
Cărți de ficțiune grecești

Η ΓοργόναCodul: 10545184

Un bărbat dispare misterios din Fjällbacka. În ciuda eforturilor persistente ale lui Patrick și ale colegilor săi, nimeni nu știe dacă este viu sau mort. Patru luni mai târziu, îi descoperă corpul,...

Vezi descrierea completă

Un bărbat dispare misterios din Fjällbacka. În ciuda eforturilor persistente ale lui Patrick și ale colegilor săi, nimeni nu știe dacă este viu sau mort. Patru luni mai târziu, îi descoperă corpul, înghețat în gheață. Cazul devine mai complicat când autorul debutant Christian Thindel, pe care Erica l-a ajutat cu cartea sa, începe să primească scrisori...

Vezi descrierea completă
  • Autor: Camilla Läckberg
  • Editor: Metaichmio
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2016
  • Αριθμός σελίδων: 576
  • Κωδικός ISBN-13: 9786180307320
  • Διαστάσεις: 17×12
6,16
Livrarejoi, 26 sep - lun, 30 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 6,16 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 6,16 €

  2. 6,16 €

  3. 6,60 €

  4. 7,92 €

Descriere

Un bărbat dispare misterios din Fjällbacka. În ciuda eforturilor persistente ale lui Patrick și ale colegilor săi, nimeni nu știe dacă este viu sau mort. Patru luni mai târziu, îi descoperă corpul, înghețat în gheață. Cazul devine mai complicat când autorul debutant Christian Thindel, pe care Erica l-a ajutat cu cartea sa, începe să primească scrisori anonime de amenințare. Christian este pe punctul de a avea un mare succes cu romanul său Sirena când primește un alt mesaj în timpul petrecerii de lansare a cărții. Tânărul autor se prăbușește în fața Ericăi, și în timp ce încearcă să minimalizeze semnificația evenimentului, Erica ia măsuri; ia scrisoarea și i-o arată lui Patrick. Erica și-a dat seama de mult timp că ceva îl frământă pe Christian și este îngrijorată pentru el, în timp ce Patrick realizează că Christian este în mare pericol - cineva nutrește o ură profundă și neînduplecată pentru el și nu va ezita să-și transforme amenințările în realitate.

Cartea a fost publicată în Suedia în mai 2008 și a fost bestsellerul suprem al verii. S-a vândut în peste 500.000 de exemplare.

Specificații

Specificații

Tip
Ficțiune criminală
Format
Copertă moale
Număr de pagini
576
Data de publicare
2016
Dimensiuni
17x12 cm

Specificatii aditionale

Câștigător al premiului
Nu
Transferat pe ecran
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 3
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Katerina_V52

    Achiziție verificată

    Această recenzie este despre data de publicare: 2014

    Am citit întreaga serie cu Patrick și Erica, mi-au plăcut foarte mult, acesta poate fi cel mai puțin bun dintre celelalte, dar iubesc foarte mult pe Lackberg!

    Tradus din Greacă ·
    • Calitatea hârtiei
    • A fost ușor de citit?
    • A fost suficient de interesant?
    • Mi-a plăcut stilul de scriere
    • Aș citi o carte de același autor
    • Aș recomanda-o pentru lectură
    Ai găsit util acest review?
  • Această recenzie este despre data de publicare: 2014

    De obicei, înțeleg firul poveștii destul de devreme, dar aceasta mi-a lăsat mintea în ceață. Pentru cei care apreciază poveștile care îi lasă fără cuvinte, aceasta este cartea perfectă. Are momente care necesită puțină răbdare, dar merită.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?
  • Această recenzie este despre data de publicare: 2014

    Este a cincea carte a ei pe care o citesc și până acum cea mai bună. 530 de pagini pe care le-am citit într-o singură zi. Și nici măcar nu sunt un "cartofil". Pur și simplu incredibil. Vine după mediocra pentru mine "Copilul din Germania", care a fost scrisă cu gândul că va deveni un film, dar care m-a lăsat indiferent. Paradoxul cu Camilla este că fiecare carte ulterioară a ei este într-un fel o continuare a celei anterioare, nu în ceea ce privește povestea, ci în ceea ce privește viețile personajelor principale. Aceasta nu înseamnă în niciun fel că trebuie să fi citit cele anterioare pentru a înțelege pe cea curentă. Sirena este o carte pe care nu o vei lăsa din mână până nu o termini. Scrierea este alertă, fără umplutură. Nu există pagini scrise doar pentru a da volum cărții. Nu există descrieri sau pauze inutile. Povestea se desfășoară rapid și te trage să citești următoarea pagină. Te vei bucura de ea cu un final neașteptat. Asta își dorește un cititor de romane polițiste. Să devii unul cu cartea. Să încerci să ghicești vinovatul și să fii dovedit greșit. Mi-a plăcut. Poate cea mai frumoasă și concisă carte a ei (excluzând scurta și inteligenta, în stilul Agathei Christie, furtună de zăpadă cu miros de migdală amară). Cumpăr-o și te va captiva cu stilul său, dezvoltarea rapidă a poveștii și scrierea cu adevărat substanțială.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?