Χριστούγεννα
Cărți educative

ΧριστούγενναCodul: 99098

[...] Această carte nu își propune să ofere un program rețetă pentru aplicarea sa în grădiniță. Scopul său este de a sprijini educatori, cu elementele propuse, în efortul lor de a-și contura propriul...

Vezi descrierea completă

[...] Această carte nu își propune să ofere un program rețetă pentru aplicarea sa în grădiniță. Scopul său este de a sprijini educatori, cu elementele propuse, în efortul lor de a-și contura propriul program, care să răspundă experiențelor, cunoștințelor și nevoilor copiilor din clasa lor, și să fie în concordanță cu principiile de bază ale...

Vezi descrierea completă
9,80
Livrarelun, 30 sep - mie, 02 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 9,80 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 9,80 €

Descriere

[...] Această carte nu își propune să ofere un program rețetă pentru aplicarea sa în grădiniță. Scopul său este de a sprijini educatori, cu elementele propuse, în efortul lor de a-și contura propriul program, care să răspundă experiențelor, cunoștințelor și nevoilor copiilor din clasa lor, și să fie în concordanță cu principiile de bază ale interdisciplinarității.

Își propune să fie un material de sprijin în acest efort. În definitiv, atât dinamica grupului, cât și personalitatea fiecărui educator sunt unice în fiecare caz, astfel încât în fiecare an educatorul decide și ajustează alegerile lor pentru a maximiza răspunsul la cerințele clasei și scopul și obiectivele programului.

În cele din urmă, merită menționat faptul că fișele propuse nu își propun să fie un material dezlipit și dispers pentru ocuparea copiilor, ci au un caracter reprezentativ și funcționează ca criterii pentru evaluarea conceptelor care au fost deja abordate experimental de către copii.

(din prefața autorului)

Specificații

Tip
Cărți de educație
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
70
Data de publicare
2013
Dimensiuni
20x29 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.