Τεχνικό σχέδιο για ηλεκτρολόγους μηχανικούς, Електрическо и механично проектиране
Научни книги

Τεχνικό σχέδιο για ηλεκτρολόγους μηχανικούς, Електрическо и механично проектиранеКод: 8551632

„Техническият дизайн“ е един от най-съществените инструменти за инженер. Това е графичният език на комуникация с други инженери, производители или предприемачи. От широкия обхват на приложенията на...

Вижте пълното описание

„Техническият дизайн“ е един от най-съществените инструменти за инженер. Това е графичният език на комуникация с други инженери, производители или предприемачи. От широкия обхват на приложенията на техническия дизайн, тази книга се фокусира върху частта, която засяга електротехника.
Първоначално представяме основните елементи на механичния дизайн, тъй като...

Вижте пълното описание
47,50
Доставкачет, 26 сеп. - пон, 30 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 46,89 €

Описание

„Техническият дизайн“ е един от най-съществените инструменти за инженер. Това е графичният език на комуникация с други инженери, производители или предприемачи. От широкия обхват на приложенията на техническия дизайн, тази книга се фокусира върху частта, която засяга електротехника.
Първоначално представяме основните елементи на механичния дизайн, тъй като се счита, че всеки инженер трябва да може да „чете“ или да проектира просто механично приложение.
След това се фокусираме върху електрическия дизайн, като започваме от проектирането на прости електрически вериги и стигаме до разработването на пълно електрическо изследване. Взели сме предвид новите регулации за стандартизация на символите и спецификациите.
Тази книга се отличава, защото представя съпоставянето на символичния език на дизайна с реалния свят чрез цветни диаграми и снимки. Ако тази връзка бъде запечатана в новия инженер, той може по-лесно да провери правилното изпълнение на веригите или да продължи с ремонти или добавки.
Кратките, но изчерпателни обяснения за работата на различни електрически компоненти и вериги не са предназначени да заменят инсталационните диаграми или други електрически приложения. Те имат за цел да предоставят разбиране за това, какво практически представляват дизайните, така че инженерът да може да открие грешки на етапа на изследване.
Книгата включва:
- изгледи, сечения, размери, резби,
- превключвателни и осветителни вериги,
- основни принципи на проектирането на автоматизация,
- слаботокови вериги,
- проектиране на вътрешни инсталации,
- примери, решени и нерешени упражнения,
- CAD дизайн.
Опитът ни в преподаването на курса „Технически дизайн“ в университета и техническия институт ни насочи при организирането на материала за образователни цели. Всеки раздел включва примери и решени и нерешени упражнения. По този начин бъдещият електротехник може да придобие умения в предметите, които го засягат в „езика“ на техническия дизайн.

Спецификации

Вид
Електротехника - Машиностроене
Език
Гръцки
Електронна търговия - Δοκίμια
Електрическо и механично проектиране
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
430
Година на издаване
2016
Димензии
29x21 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.