Sharkoon QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru
Carcase PC

Sharkoon QB ONE Mini tower Cutie de calculator NegruCodul: 7107478

QB ONE este o carcasă compactă mini-ITX, care poate fi poziționată orizontal sau vertical. Ventilatorul preinstalat poate fi suplimentat cu două ventilatoare opționale suplimentare. Alternativ, există...

Vezi descrierea completă

QB ONE este o carcasă compactă mini-ITX, care poate fi poziționată orizontal sau vertical. Ventilatorul preinstalat poate fi suplimentat cu două ventilatoare opționale suplimentare. Alternativ, există suficient spațiu pentru radiatoare. Cu toate acestea, există suficient spațiu pentru toate celelalte componente. Chiar și sursele de alimentare ATX...

Vezi descrierea completă
54,25
Livraremie, 25 sep - vin, 27 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 3 bucăți

Raport produs

de la 53,50 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Produse magazin
    55,60 €

  2. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    54,20 €

  3. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    54,08 €

  4. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    58,09 €

  5. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Produse magazin
    52,90 €

  6. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    51,53 €

  7. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Produse magazin
    59,42 €

  8. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    54,03 €

  9. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    54,30 €

  10. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Produse magazin
    54,28 €

  11. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Produse magazin
    61,40 €

  12. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Produse magazin
    54,03 €

  13. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    54,98 €

  14. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    57,43 €

  15. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    58,94 €

  16. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    53,60 €

  17. 58,94 €

  18. 54,25 €

  19. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Produse magazin
    53,50 €

  20. 65,42 €

  21. 55,14 €

  22. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    52,36 €

  23. 69,27 €

  24. 61,10 €

  25. 58,94 €

  26. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    56,98 €

  27. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    53,10 €

  28. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    55,50 €

  29. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Informații despre magazin
    57,76 €

  30. QB ONE Mini tower Cutie de calculator Negru

    Produse magazin
    60,90 €

  31. 59,69 €

Descriere

QB ONE este o carcasă compactă mini-ITX, care poate fi poziționată orizontal sau vertical. Ventilatorul preinstalat poate fi suplimentat cu două ventilatoare opționale suplimentare. Alternativ, există suficient spațiu pentru radiatoare. Cu toate acestea, există suficient spațiu pentru toate celelalte componente. Chiar și sursele de alimentare ATX convenționale se vor potrivi în interior. Designul discret își va găsi cu ușurință locul în orice configurație.

Elegant Compact

QB ONE are dimensiuni de doar 36,8 x 22,5 x 18 cm și este, prin urmare, potrivit pentru utilizare portabilă sau economisire de spațiu. Designul elegant și atemporal permite carcasei să se integreze în orice mediu de birou sau să fie utilizată ca un computer media în sufragerie.

Întoarce lucrurile pe dos

Designul practic al QB ONE permite utilizarea carcasei fie orizontal, fie vertical. Prin urmare, carcasa poate încăpea chiar și în cel mai mic spațiu.

Flux de aer optim

Un ventilator de 120 mm este deja preinstalat în partea de sus. Aici, există posibilitatea de a instala un ventilator suplimentar. Alternativ, poate fi instalat un radiator de 240 mm dacă se preferă un sistem de răcire cu apă. Dacă acest lucru nu este suficient, un ventilator de 80 mm poate fi instalat în spate. Filtrele de praf încorporate protejează componentele instalate de praf și murdărie.

Diverse opțiuni de instalare

QB ONE oferă spațiu pentru toate componentele necesare datorită designului său inteligent pentru organizarea spațiului. O placă grafică cu două sloturi de până la 31,5 mm în lungime, precum și o sursă de alimentare ATX vor încăpea în interior. Utilizarea surselor de alimentare SFX va oferi și mai mult spațiu. În plus, există loc pentru două hard disk-uri de 3,5" sau două SSD-uri de 2,5". Dacă nu este necesar un ventilator în partea din spate a carcasei, atunci există mai mult spațiu pentru un alt SSD de 2,5".

Conectare Rapidă pentru Periferice

QB ONE dispune de două porturi USB 3.0 și două porturi USB 2.0. Pentru utilizarea ușoară a căștilor, carcasa are, de asemenea, două porturi audio. Porturile sunt întotdeauna la îndemână, indiferent dacă carcasa este poziționată orizontal sau vertical.

Producător

Sharkoon

Specificații

Specificatii principale

Culoare
Negru
Dimensiune
Mini tower
Format placă de bază compatibilă
Mini ITX

Dimensiuni

Înălțime
180 mm
Lățime
225 mm
Adâncime
368 mm
Lungime maximă video GPU
315 mm
Înălțime maximă cooler CPU
150 mm

Număr locase

Locase 3.5" interne
1
Locase 2.5" interne
1

Locase ventilatoare

Spate
1
Partea de sus
2

Specificatii

Conectivitate
Audio, Microfon, USB 2.0, USB 3.0
Jocuri
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  • antvamvakas

    Achiziție verificată

    Este prima dată când construiesc un PC mini ITX pentru gaming. Ei bine, carcasa nu mi-a cauzat nicio problemă, are un flux de aer foarte bun, spațiu pentru răcirea cu lichid, preț incredibil de scăzut în comparație cu altele, are filtre de aer peste tot, se potrivește confortabil cu placa grafică, trei SSD-uri și are spațiu pentru un cooler de până la 150mm. Recomandat cu căldură.

    Tradus din Greacă ·
    • Spațiu
    • Gestionarea cablurilor
    • Calitatea construcției
    • Silențioase
    • Filtrarea prafului
    • Flux de aer
    • Raport calitate-preț
    Ai găsit util acest review?
  • Dimitris Alexandris
    5
    23 din 24 membri au considerat această recenzie utilă

    Pe scurt, pentru bani, acesta este cel mai bun caz SFF în acest moment.

    Pe larg: Având experiență cu cazurile SFF, am cumpărat și testat multe. În această gamă de preț, competitorii sunt Cougar QBX, Coolermaster Elite 110 și un alt Sharkoon, Zone C10. Toate cele trei au probleme în ceea ce privește fluxul de aer, în special QBX-ul.

    QB One are panouri perforate pe toate cele 5 laturi, toate cu filtre de praf. Indiferent dacă construiți un sistem buget sau folosiți componente high-end, acest caz nu va avea probleme. Un mare avantaj este că nu are sticlă temperată, așa că îl pot transporta ușor într-o poșetă mică.

    Având în vedere acestea, iată câteva aspecte de luat în considerare:
    PLACĂ VIDEO - Dacă aveți o placă video cu 3 ventilatoare (care este lungă), suporturile pentru HDD/SSD vă vor crea probleme. Am avut dificultăți în a potrivi Nitro+ 5700xt, care este o bestie, până în punctul în care m-am temut că o pot deteriora. Deoarece nu folosesc HDD, am îndepărtat suportul și acum totul se potrivește. Cu o placă video cu două ventilatoare, nu veți avea nicio problemă, așa cum am avut cu Rx 580 Nitro. Dacă o așezați cu placa îndreptată în jos, ridicați puțin picioarele și placa se va răci cu până la 5 grade.

    SURSĂ DE ALIMENTARE - Am încercat cu ambele tipuri, SFX (sf750) și modular ATX (M12 II Evo). Dacă aveți o placă video mică, puteți folosi o sursă de alimentare ATX, chiar și non-modulară. Plăcile mai mari vor face managementul cablurilor dificil cu surse de alimentare non-modulare.

    RĂCIREA CPU - Ideal pentru acest caz este un cooler CPU cu flux de aer de sus (de exemplu, Big Shuriken 3, be quiet! Shadow Rock, etc.) pentru a profita de cele 2 ventilatoare de pe panoul lateral ca intrări de aer. Nu aveți nevoie de altceva. În ceea ce privește coolerele turn, deși nu sunt menționate în specificații, Cryorig H7, Arctic 34 eSports Duo și CM 212 Evo se potrivesc. TOTUȘI, în acest caz, este mai bine să schimbați direcția ventilatoarelor, adică să trageți aerul din spate și să îl evacuați spre față. Aceasta se datorează faptului că, în orientarea normală, aerul cald cade pe partea superioară a cazului, unde nu există suficiente decupaje, având doar găuri pentru un ventilator de 80mm. Acest lucru duce la faptul că aerul cald nu se evacuează complet și temperatura crește, chiar și în repaus. Acum am montat coolerul H7 în push/pull și un ventilator ca evacuare pe lateral. 3700X are o temperatură de 34 în repaus și 75 în sarcină. Acestea sunt temperaturi ideale, în special pentru SFF, sunt de vis.

    AIO - Singura opțiune semnificativă aici este un AIO de 240mm. Dacă îl montați cu suflare de aer în interiorul cazului, va crește temperatura pentru restul componentelor. Dacă îl montați cu evacuare de aer, va umple totul cu praf, deoarece veți avea presiune negativă.

    VENTILATOARE - Nu instalați ventilatorul din spate, nu are sens, decât dacă este un ventilator Noctua sau be quiet! de 80mm care face treaba și nu vă deranjează auzul. Pe laterale, datorită filtrului de praf dens, dacă aveți ventilatoare de calitate inferioară, vor face zgomot. O alegere ideală, liniștită și economică, sunt ventilatoarele Arctic P12. Acum am Silent Wings 3 și nu aud nimic, dar sunt foarte scumpe.

    CALITATEA CONSTRUCȚIEI - Vorbind despre un caz care costă 45 de euro și face totul, calitatea construcției este ridicată și în același timp rămâne ușor. A căzut și nu s-a întâmplat nimic. Dacă ar trebui să menționez o plângere, butonul de pornire este puțin fragil. Cu toate acestea, se compensează cu cele 4 porturi USB de pe panoul frontal (2 USB 3.0 + 2 USB 3.0).

    Concluzie? Pentru mine, nu există rival în categoria SFF sub 100 de euro. Și acest lucru a fost valabil până recent, când a fost lansat Coolermaster NR200P, care are totul în dimensiuni ușor mai mari. Cel mai bun pentru mine a fost Phanteks Evolv Shift, dar vorbim despre triplarea prețului și câteva limitări, precum și o dimensiune mai mare.

    Tradus din Greacă ·
    • Spațiu
    • Gestionarea cablurilor
    • Calitatea construcției
    • Silențioase
    • Filtrarea prafului
    • Flux de aer
    • Raport calitate-preț
    Ai găsit util acest review?
  • giannisblest

    Achiziție verificată

    O cutie mică minunată. Puțin mai mare în dimensiune decât ceva scump de pe internet. Poate încăpea un cooler de procesor de până la 135mm cu ventilatorul pe panoul lateral sau, dacă ventilatorul este mutat în poziția adiacentă, până la 150mm

    Tradus din Greacă ·
    • Raport calitate-preț
    • Spațiu
    • Gestionarea cablurilor
    • Calitatea construcției
    • Zgomot moderat
    • Filtrarea prafului
    • Flux de aer
    Ai găsit util acest review?
  • GSARASLANOGLOU
    4
    4 din 4 membri au considerat această recenzie utilă

    Acceptă surse de alimentare full ATX și SFX, poate găzdui răcire cu apă și chiar un radiator dublu, atâta timp cât un ventilator este subțire. Cel mai important lucru este că poate încăpea o placă grafică de 200+ mm (GTX 960 G1) fără probleme.
    +Construcție solidă, dar relativ grea (fabricată din material de fier).
    Cu o sursă de alimentare SFX, am reușit să încap 2 HDD-uri de 3.5'' + 1 HDD de 2.5'' în față și încă 1 HDD de 2.5'' în spate.
    Ventilație excelentă, dar filtrare slabă. Are doar filtre pentru partea din față și partea de jos.
    -Nu acceptă DVD-uri și în general nu are compartimente externe de 5.25''.

    Tradus din Greacă ·
    • Calitatea construcției
    • Flux de aer
    • Raport calitate-preț
    • Spațiu
    • Gestionarea cablurilor
    • Zgomot moderat
    • Filtrarea prafului
    Ai găsit util acest review?
    • Spațiu
    • Calitatea construcției
    • Silențioase
    • Filtrarea prafului
    • Flux de aer
    • Raport calitate-preț
    • Gestionarea cablurilor
    • Spațiu
    • Gestionarea cablurilor
    • Calitatea construcției
    • Silențioase
    • Filtrarea prafului
    • Flux de aer
    • Raport calitate-preț

Produse similare

Sharkoon QB ONE Mini tower Cutie de calculator NegruSharkoon QB ONE Mini tower Cutie de calculator NegruSharkoon Mini tower Cutie de calculator NegruSharkoon Mini tower Cutie de calculator NegruChieftec Gaming Cube Tower Cutie de calculator NegruChieftec Gaming Cube Tower Cutie de calculator NegruThermaltake Core P100 Mini tower Cutie de calculator NegruThermaltake Core P100 Mini tower Cutie de calculator NegruLC-Power LC-1530mi Mini tower Cutie de calculator NegruLC-Power LC-1530mi Mini tower Cutie de calculator Negru
de la 53,50 €de la 52,53 €de la 60,59 €de la 41,11 €de la 37,09 €
ProducătorSharkoonSharkoonChieftecThermaltakeLC-Power
Disponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul Skroutz
DimensiuneMini towerMini towerCube TowerMini towerMini tower
Mai multe specificații