Bosch Κουζινομηχανή 900W με Ανοξείδωτο Κάδο 3.9lt
Κουζινομηχανές

Bosch Κουζινομηχανή 900W με Ανοξείδωτο Κάδο 3.9ltΚωδικός: 6773836

Κουζινομηχανή Bosch MUM57B22 με ισχύ μοτέρ 900 watt, αυτόματη θέση στάθμευσης, αυτόματη επαναφορά καλωδίου, σύστημα ανάμειξης 3D και τεμαχιστής με 3 δίσκους.

Δες όλη την περιγραφή

Κουζινομηχανή Bosch MUM57B22 με ισχύ μοτέρ 900 watt, αυτόματη θέση στάθμευσης, αυτόματη επαναφορά καλωδίου, σύστημα ανάμειξης 3D και τεμαχιστής με 3 δίσκους.

Δες όλη την περιγραφή
279,00
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+29,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 279,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. MUM57B22 Κουζινομηχανή 900W με Ανοξείδωτο Κάδο 3.9lt

    Προϊόντα καταστήματος
    277,00 €

  2. 279,00 €

Περιγραφή

Κουζινομηχανή Bosch MUM57B22 με ισχύ μοτέρ 900 watt, αυτόματη θέση στάθμευσης, αυτόματη επαναφορά καλωδίου, σύστημα ανάμειξης 3D και τεμαχιστής με 3 δίσκους.

Εύκολη και γρήγορη προετοιμασία με 7 ρυθμίσεις ταχύτητας.

Κάθε αξεσουάρ απαιτεί διαφορετική ταχύτητα. Χάρη σε 7 ξεχωριστές ρυθμίσεις ταχύτητας, τα πιάτα σας μπορούν να ετοιμαστούν πολύ γρήγορα, εύκολα και με ακρίβεια. Χρειάζεστε περισσότερη ταχύτητα ή πρέπει να συνδυάσετε κάποια συστατικά; Προσαρμόστε τη ρύθμιση παλμού και απολαύστε το πιάτο σας σε χρόνο μηδέν.

Εύκολος καθαρισμός χάρη στα αξεσουάρ που είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων.

Ο καθαρισμός μετά την προετοιμασία συνήθως απαιτεί χρόνο. Τώρα απολαμβάνετε την άνεση ακόμα και μετά την προετοιμασία του φαγητού. Τα αξεσουάρ είναι συνήθως ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων και εξασφαλίζουν εύκολο και βολικό καθαρισμό. Αυτό ως αποτέλεσμα εξοικονομεί χρόνο.

Λαστιχένια πόδια για σταθερότητα και υψηλή ασφάλεια.

Μέγιστη ασφάλεια ανά πάσα στιγμή. Τα λαστιχένια πόδια εγγυώνται επιπλέον σταθερότητα στο μηχάνημα κουζίνας και αποτρέπουν τη μετατόπιση. Λόγω της κάλυψης των εργαλείων, απολαμβάνετε υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Ένα ηλεκτρονικό κλείσιμο ασφαλείας αποτρέπει την απρόσμενη εκκίνηση του κινητήρα.

Αυτόματη επαναφορά καλωδίου για γρήγορη αποθήκευση του καλωδίου.

Ένα καλώδιο πρέπει να είναι αόρατο. Χάρη στο EasyStorage είναι δυνατό. Ένα σύντομο τράβηγμα του καλωδίου και η αυτόματη επαναφορά του καλωδίου κάνει το καλώδιο να εξαφανιστεί πλήρως στη συσκευή. Έτσι έχετε περισσότερο χώρο για άλλα σκεύη κουζίνας.

Μεγάλο μπολ για βέλτιστη προετοιμασία ζύμης.

Ένα ιδανικό μπολ δεν είναι μόνο το μέγεθός του. Για καλύτερα αποτελέσματα, το εσωτερικό σχήμα του μπολ και τα εργαλεία ευθυγραμμίζονται μεταξύ τους. Το υψηλής ποιότητας μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα 3,9 l είναι κατάλληλο για μικρές ποσότητες καθώς και για εύκολη επεξεργασία έως 2 κιλά μείγματος κέικ και 1,5 ζύμης.

Εύκολη πλήρωση χάρη στην αυτόματη θέση στάθμευσης.

Μην αφήσετε την επίπονη προσθήκη συστατικών να χαλάσει την καλή σας διάθεση ψησίματος. Η αυτόματη θέση στάθμευσης δημιουργεί χώρο όταν τη χρειάζεστε. Τα εργαλεία ζύμης αλλάζουν αυτόματα σε μια θέση στο πίσω μέρος του μπολ. Αυτό καθιστά εύκολο να γεμίσει το μπολ στο μπροστινό μέρος.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
MUM57B22
Ισχύς
900 W
Χωρητικότητα Κάδου
3,9 lt
Υλικό Κάδου
Ανοξείδωτος
Ταχύτητες
7
Εξαρτήματα
Αβγοδάρτης, Αναδευτήρας Flexi, Γάντζος Ζύμης, Μύλος Αλέσεως, Πολυκόφτης
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.