Θεραπευτικός έρωτας μέσω του Τάο, Култивиране на женската сексуална енергия
Научни книги

Θεραπευτικός έρωτας μέσω του Τάο, Култивиране на женската сексуална енергияКод: 5938063

Книгата "Терапевтична любов чрез Тао" разкрива традиционните таоистки методи, които позволяват на жените да култивират и усъвършенстват своята сексуална енергия, превръщайки я в творческа сила,...

Вижте пълното описание

Книгата "Терапевтична любов чрез Тао" разкрива традиционните таоистки методи, които позволяват на жените да култивират и усъвършенстват своята сексуална енергия, превръщайки я в творческа сила, изцеляваща сила и духовна сила. Векове наред сексуалните принципи и техники, представени тук, се учат тайно от таоистките майстори на малък брой хора, които са се...

Вижте пълното описание
  • Автор: Mantak Chia
  • Издател: Anagnostis
  • Μορφή: Мека корица
  • Έτος έκδοσης: 2014
  • Αριθμός σελίδων: 284
  • Κωδικός ISBN-13: 9786188101562
  • Διαστάσεις: 24×17
17,50
Бърза доставкаУтре, 18 Septemberако го поръчате в следващите 14 часа и 26 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 20+ броя

Доклад за продукта

от 17,50 €

Описание

Книгата "Терапевтична любов чрез Тао" разкрива традиционните таоистки методи, които позволяват на жените да култивират и усъвършенстват своята сексуална енергия, превръщайки я в творческа сила, изцеляваща сила и духовна сила. Векове наред сексуалните принципи и техники, представени тук, се учат тайно от таоистките майстори на малък брой хора, които са се заклели в мълчание, в императорския дворец и вътрешните кръгове на Китай. "Терапевтична любов чрез Тао" е първата книга, която прави това древно знание достъпно за Запада.

Основата на терапевтичната любов е култивирането, преобразуването и циркулацията на сексуалната енергия, известна като Цин. Цин е творческа, размножаваща енергия, необходима за развитието на Ци (жизнена енергия) и Шен (духовна енергия), които позволяват по-високи практики на духовно развитие. Цин се произвежда в половите органи, а жените постоянно губят тази енергия чрез менструация и раждане. Мантак Чия преподава мощни техники, измислени от таоистките майстори, за запазване на Цин и използването му за подмладяване на физическото, умственото и духовното благополучие на жената. Сред многото предимства, които предлагат тези практики, са намаляването на дискомфорта, причинен от менструацията, и способността да се постигнат оргазми в цялото тяло.

Спецификации

Вид
Медицина - Лечение
Език
Гръцки
Електронна търговия - Δοκίμια
Култивиране на женската сексуална енергия
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
284
Година на издаване
2014
Димензии
24x17 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.