Gingko Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 6 ore Cherry
Boxe portabile Bluetooth

Gingko Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 6 ore CherryCodul: 56389425

Boxa Bluetooth MI SQUARE Pocket combină măiestria naturală cu performanța excepțională, îmbunătățind semnificativ experiența muzicală portabilă.

Fabricată din bambus asiatic natural, cireș german și...

Vezi descrierea completă

Boxa Bluetooth MI SQUARE Pocket combină măiestria naturală cu performanța excepțională, îmbunătățind semnificativ experiența muzicală portabilă.

Fabricată din bambus asiatic natural, cireș german și nuc american, și alimentată de o baterie reîncărcabilă integrată de lungă durată, boxa Bluetooth MI SQUARE Pocket este un obiect extrem de util pentru călătorii,...

Vezi descrierea completă
59,00
Livrare rapidăMâine, 01 OctombrieDacă îl comanzi în următoarele 11 ore și 35 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 1 bucăți

Raport produs

de la 59,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. GR005CH Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 6 ore Cherry

    Produse magazin
    59,00 €

Descriere

Boxa Bluetooth MI SQUARE Pocket combină măiestria naturală cu performanța excepțională, îmbunătățind semnificativ experiența muzicală portabilă.

Fabricată din bambus asiatic natural, cireș german și nuc american, și alimentată de o baterie reîncărcabilă integrată de lungă durată, boxa Bluetooth MI SQUARE Pocket este un obiect extrem de util pentru călătorii, indiferent de destinație și activități. Oferă un sunet excelent într-un pătrat mic și îngrijit din lemn natural.

Proiectată de Gingko, boxa Bluetooth MI SQUARE Pocket reflectă filosofia lor de design și angajamentul față de un design modern, elegant și funcțional cu tehnologie de vârf.


Specificații

Cod produs
GR005CH

Detalii produs

Putere (RMS)
3 W
Canale
1
Culoare
Maro

Caracteristici și funcții

Ore de funcționare (maxim)
6 ore
Încărcare prin USB
Da
Hands Free
Nu
Radio
Nu
Iluminare LED
Nu
Certificare de protecție
Nu este disponibil

Conectivitate

Conexiune wireless
Bluetooth

Dimensiuni

Înălțime
7 cm
Lățime
7 cm
Adâncime
2,8 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Produse similare

Gingko Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 6 ore CherryGingko Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 6 ore CherryRemax RB-M22 Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 8 ore TransparentRemax RB-M22 Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 8 ore TransparentJBL Clip 3 Rezistent la apă Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 10 ore Forest GreenJBL Clip 3 Rezistent la apă Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 10 ore Forest GreenJBL Clip 3 Rezistent la apă Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 10 ore Mustard YellowJBL Clip 3 Rezistent la apă Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 10 ore Mustard YellowThe House Of Marley No Bounds Rezistent la apă Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 10 ore NegruThe House Of Marley No Bounds Rezistent la apă Difuzor Bluetooth 3W cu Durată de Funcționare a Bateriei până la 10 ore Negru
de la 59,00 €de la 59,00 €de la 69,90 €de la 59,90 €de la 59,90 €
ProducătorGingkoRemaxJBLJBLThe House Of Marley
Disponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul Skroutz-Disponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul Skroutz
Putere (RMS)3 W3 W3 W3 W3 W
Mai multe specificații