Прахосмукачки на пръчка

Samsung Jet 85 Pet Extra Акумулаторна Стик Прахосмукачка 25.2V ЧерноКод: 56324967

Основни характеристики:

  • Капацитет на контейнера: 800 мл
  • Продължителност на използване: 60 мин
  • Размери: 25 x 93 x 20.2 см
Вижте пълното описание
Доставкавт, 08 окт. - пон, 14 окт.
+20,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 776,84 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Jet 85 Pet Extra Акумулаторна Стик Прахосмукачка 25.2V Черно

    Информация за магазина
    614,24 €

  2. 776,84 €

Описание

Мощно почистване

Ефективна почистваща производителност

Почистете пода ефективно и лесно. Моторът HexaJet генерира всмукателна мощност до 210W. Аеродинамичният дизайн на въздушната система оптимизира въздушния поток, докато многоконичната въздушна филтрация улавя микрочастиците прах. В същото време моторът е по-лек.

Мощно засмукване

ХексаДжет мотор

Почиствайте ефективно с мощно засмукване. Лек, но мощен, моторът HexaJet се отличава с революционен дизайн, оптимизиращ въздушния поток и производителността. Той е компактен и лек и се върти до 135 000 оборота в минута (rpm), генерирайки входяща мощност до 580W и мощност на засмукване до 210W.

Отлично засмукване

Джет Циклон

Насладете се на чист въздух и отлична всмукателна мощност с високоефективния Jet cyclone с многоконусна конструкция. Въздушният поток намалява съпротивлението на въздуха, а неговите 9 циклона с 27 въздушни входа намаляват загубата на всмукване. Той също така улавя микрочастици прах, които прахосмукачката засмуква.

Лесно почистване

Лек дизайн

Почистете дома си без усилие, с лесен контрол и гъвкаво движение. Леката конструкция осигурява удобство при употреба и почти не натоварва китката ви. Компактното тяло тежи само 1.44 кг, което е с 11% по-леко в сравнение с конвенционалните почистващи уреди на Samsung. Така можете да почистите целия си дом удобно и лесно.

До един час почистване без презареждане

Сменяема дълготрайна батерия

Насладете се на дълготрайно почистване без презареждане. Батерия с голям капацитет поддържа всмукателната мощност до един час. Можете да я извадите и замените с резервна батерия, за да почистите до 2 часа. Тя също така запазва 70% от първоначалната си производителност до 500 цикъла.

Напълно миещ се контейнер

Миещ се контейнер

Поддържайте контейнера хигиенично чист и лесно изпразвайте съдържанието на прахосмукачката. Целият контейнер от 0.8L, заедно с мултициклонната система, може да се измие, за да остане чист и свеж. Освен това, той може лесно да се отстрани без да се отделя пръчката от тялото на прахосмукачката, което ви позволява просто да изпразните праха.

Бързо проверете състоянието на устройството с един поглед

Цифров LCD дисплей

Проверявайте и поддържайте вашата прахосмукачка мигновено с цифровия LCD екран, който поддържа множество езици. С един поглед можете да видите нивото на засмукване и оставащото време на батерията. Той също така ви уведомява, ако има някакви проблеми и предлага решения. По време на зареждане показва процента на зареждане.

Гъвкаво зарядно устройство

2-в-1 Зарядна База

Съхранявайте и зареждайте вашата прахосмукачка гъвкаво с 2-в-1 зарядната база, която лесно се адаптира и пасва на всяко домакинство. Ако искате да спестите място, можете да я монтирате на стената. Алтернативно, можете да я използвате като самостоятелно зарядно устройство, което ви позволява просто да извадите батерията и да я заредите навсякъде.

Мощно почистване на килими и твърди подове

Двойна четка Jet

Насладете се на ефективно почистване на различни видове настилки. Меката ролка на четката Jet Dual помага за събиране на косми и прах от твърди подове. Нейлоновите и гумените влакна на четката помагат за почистване на килими, особено когато се върти със скорост от 4,000 оборота в минута. Главата с 180° въртене лесно променя посоката и накрайникът се отделя с едно щракване.

Улавя упоритите косми от домашни любимци

Инструмент за домашни любимци +

Лесно премахнете досадните животински косми. Pet Tool + ефективно събира фините и трудно забележими животински косми, тъй като четката му има гумена подметка и специални влакна. V-образният барабан събира космите в центъра, за да могат да бъдат нарязани от самопочистващ се шредер, който предотвратява заплитането.

Почиства старателно и в дълбочина

Инструмент за тесни пространства с дълъг обхват

С дългия накрайник за тесни пространства можете да достигнете дълбоки цепнатини или малки зони и да събирате прах и отпадъци. За достъп до много трудни места можете да удължите дължината му до 43 сантиметра.

Почиства различни повърхности

Комбиниран инструмент (четка за прах и почистващ уред за тапицерия)

Почиствайте различни видове мебели ефективно. Комбинираният инструмент разполага с инструмент за тапицерия, който събира мръсотия, но може също така да бъде преобразуван в четка за прах, което го прави идеално решение за широк спектър от повърхности.

Почиства прах навсякъде

Гъвкав инструмент Flex

Лесно почиствайте труднодостъпни места, като върха на хладилника или под мебелите. Многофункционалният инструмент може да се огъва до 90 градуса, за да достигне високи или наклонени зони без загуба на всмукателна мощност.

Производител

Samsung

Спецификации

Проектори

Странично захранване
Акумулаторна
2 в 1
Не
Капацитет на контейнера (твърди частици)
800 мл
Тегло
2,63 кг
Цвят
Черно

Характеристики на батерията

Батерия напрежение
25,2 V
Тип батерия
Li-ion
Продължителност на използване
60 мин

Характеристики и функции

за прахосмукачки на ръка
Не
за домашни любимци
Да
за подови килими
Не
Мокро почистване
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 1
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • Antonios_Mikaits
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от you.gr

    Това ревю е за вариант на продукта

    Положителни: Избрах го, защото е лек. Животът на батерията му е достатъчен. Контейнерът за прах се изпразва лесно и без да създава бъркотия за потребителя и пространството. Приставките се сменят и поставят лесно.
    Отрицателни: Няма светлина на подметката, за да виждате праха. Има изключително скъпи резервни части (например, втора батерия за много голяма къща). Не може да стои изправен, може само да виси от основата си.
    Положителните аспекти, които споменах, изобщо не се предлагат в други модели, но отрицателните са много решаващи за мен, поради което впоследствие купих модел от друга компания за друго пространство, от което се нуждаех.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Това ревю е за вариант на продукта

    • Смукателна мощност
    • Тегло
    • Съхранение
    • Брой компоненти
    • Качество на изработката
    • Изпразване на контейнера
    • Съотношение цена-качество