Hill's Digestive Care 12кг Суха храна за кучета Диетичен с Пилешко
Суха храна за кучета

Hill's Digestive Care 12кг Суха храна за кучета Диетичен с ПилешкоКод: 55857475

Суха храна от Hill's, подходяща за кучета от всички възрасти. Идеална е за балансирана диета и предлага необходимата енергия за техните ежедневни нужди. Има ниско съдържание на протеини и мазнини, което я прави идеален избор за наднормено тегло кучета или за кучета, които имат тенденция да качват лесно тегло и не се движат много през деня. Можете да...
Вижте пълното описание

  1. 12 кг

    от 98,30 €
99,00
Бърза доставкавторник, 24 Septemberако го поръчате до 2следобед понеделник
+41,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 98,30 €

Описание

Суха храна от Hill's, подходяща за кучета от всички възрасти. Идеална е за балансирана диета и предлага необходимата енергия за техните ежедневни нужди. Има ниско съдържание на протеини и мазнини, което я прави идеален избор за наднормено тегло кучета или за кучета, които имат тенденция да качват лесно тегло и не се движат много през деня. Можете да изберете тази храна независимо от породата, тъй като е подходяща за всички размери кучета. Препоръчва се за кучета с нарушения в функционирането на стомашно-чревния тракт и с храносмилателни проблеми.

• Основна съставка: Пилешко
• Опаковка: 12kg

Спецификации

Спецификации

Размер
Всички породи
Възраст
Всички възрасти
Главен състав
Пилешко
Допълнителни
Диета
Specialized Nutrition
за гастроинтестинални разстройства
Популярни серии
-

Количество

Бройки
1 бр
Пакетиране
12 кг

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.