Huawei MateBook D16 2024 16" IPS (i9-13900H/16GB/1TB SSD/W11 Home) (US Keyboard)
Laptops

Huawei MateBook D16 2024 16" IPS (i9-13900H/16GB/1TB SSD/W11 Home) (US Keyboard)Κωδικός: 55497349

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2024
  • Οθόνη 16" 1920x1200
  • Core i9 13900H-2.6GHz/Raptor Lake
  • HDMI, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 1.66Kg
Δες όλη την περιγραφή
1.459,00
Express παράδοσηΤρίτη, 24 Σεπτεμβρίουαν το παραγγείλεις μέχρι τις 4μ.μ. Δευτέρα
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 1.459,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής

    MateBook D16 2024 16" IPS (i9-13900H/16GB/1TB SSD/W11 Home) (US Keyboard)

    Προϊόντα καταστήματος
    1.459,00 €

Περιγραφή

Το Huawei MateBook D16 2024 είναι ένας ισχυρός και κομψός φορητός υπολογιστής που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες επαγγελματιών και ισχυρών χρηστών. Διαθέτοντας οθόνη IPS 16 ιντσών, προσφέρει εκπληκτική απεικόνιση με ζωντανά χρώματα και ευρείες γωνίες θέασης, ιδανική τόσο για εργασία όσο και για ψυχαγωγία. Με επεξεργαστή Intel Core i9-13900H, μνήμη RAM 16GB και SSD 1TB, αυτός ο φορητός υπολογιστής προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις για multitasking, απαιτητικές εφαρμογές και γρήγορη πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο. Με προεγκατεστημένα τα Windows 11 Home, παρέχει μια ομαλή και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Η αμερικανική διάταξη του πληκτρολογίου εξασφαλίζει άνετη πληκτρολόγηση, καθιστώντας το Huawei MateBook D16 κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν έναν υψηλής απόδοσης, κομψό και αποδοτικό φορητό υπολογιστή.

Η μεγάλη οθόνη διευρύνει τον ορίζοντά σας


Το HUAWEI MateBook D16 έρχεται με 11,1% μεγαλύτερη προβολή, χάρη στο 16:10 golden aspect ratio ,  με 90% αναλογία οθόνης-σώματος, με ανάλυση οθόνης 1920 x 1200 και με γραφικά Iris Xe για να έχεις ζωντανές εικόνες με πλούσια χρώματα σε ό,τι παρακολουθείς. 

Ο τέλειος σύντροφος για τη δουλειά, τον ελεύθερο χρόνο και τα μαθήματά σας.

Επεξεργαστής Intel® Core™ i9 υψηλής απόδοσης

Ο επεξεργαστής Intel® Core™ i9-13900H υψηλής απόδοσης 13ης γενιάς είναι ένας κορυφαίος επεξεργαστής πολλαπλών εργασιών, που υποστηρίζει ισχυρότερους και σταθερότερους υπολογισμούς και αυξάνει την απόδοση ενός πυρήνα κατά 23,6% και την απόδοση πολλών πυρήνων κατά 142,3%. Δύο ανεμιστήρες δουλεύουν στο εσωτερικό, διαχειριζόμενοι τη θερμότητα και παραμένοντας αθόρυβοι.

Ακύρωση θορύβου AI & Mobile Personal Voice Enhancement

Τα 4 μικρόφωνα μειώνουν τα παράσιτα και επιτυγχάνουν την λήψη του ήχου 360° σε μέγιστη απόσταση 5 μέτρων. Το AI noise cancellation μπορεί να φιλτράρει τον θόρυβο υπόβαθρου έξυπνα, όπως ήχους κλήσης και ήχους πληκτρολόγησης, για να κάνει τον ήχο της συνδιάσκεψης καλύτερο από ποτέ. Φόρεσε τα ακουστικά και ενεργοποίησε το Personal voice enhancement για να φιλτράρεις τις φωνές του περιβάλλοντος και να διατηρήσεις τις κλήσεις σου κρυστάλλινες.

Κάμερα τεχνητής νοημοσύνης, FollowCam που εστιάζει σε εσάς

Η AI κάμερα μπορεί να προσαρμόσει τη γωνία θέασης καθώς κινείσαι, για να σε κρατά πάντα μέσα στο κάδρο. Ενεργοποίησε ένα virtual background κατά τη διάρκεια διαδικτυακών συναντήσεων, για να καλύψεις το περιβάλλον σου και να προστατεύσεις καλύτερα το απόρρητο σου. Όταν η κάμερα έρχεται σε επαφή με τα μάτια προσανατολίζει αυτόματα την κατεύθυνση του βλέμματος, για να κάνει καλύτερη την επικοινωνία.

Πιστοποίηση SGS πέντε αστέρων

Το HUAWEI MateBook D 16 έλαβε την πιστοποίηση SGS πέντε αστέρων για την ικανότητα σήματος Wi-Fi και πέρασε μια αυστηρή σειρά δοκιμών σχετικά με τη συνολική ακτινοβολούμενη ισχύ (TRP), την ισοδύναμη ισοτροπική ευαισθησία (TIS), την τελική απόδοση θωρακισμένου χώρου και την απόδοση δικτύου.

Ισχυρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ο φορτιστής 65W Pocket Charger 2ης γενιάς είναι μόνο 137gr για να τον παίρνεις μαζί σου εύκολα και υποστηρίζει λειτουργία SuperCharge για ακόμα γρηγορότερη φόρτιση, ώστε να μην ξεμένεις ποτέ. Η 60Wh μπαταρία, υποστηρίζει πολύωρη εργασία στο γραφείο χωρίς να χρειάζεται να είσαι συνέχεια κοντά σε πρίζα.

​Συνεργασία χωρίς όρια

Drag-to-Connect

Σύρετε για να συνδέσετε τον φορητό σας υπολογιστή με ένα ευρύ φάσμα συσκευών απρόσκοπτα μέσω του Super Device, για να ανεβάσετε την παραγωγικότητά σας στα ύψη με ελάχιστη προσπάθεια.

​SuperHub, απρόσκοπτες μεταφορές

Σύρετε οποιοδήποτε κείμενο, εικόνες και αρχεία στο SuperHub κατά βούληση και απλά επικολλήστε, μεταφέρετε και μοιραστείτε τα στις συνδεδεμένες συσκευές σας σε παρτίδες με αξιοσημείωτη ευκολία.

Άνετη εμπειρία εισαγωγής κειμένου.

To key travel χάρη στον σχεδιασμό του, επαναφέρει τα πλήκτρα "απαλά" στην θέση τους. Το κάλυμμα του πληκτρολογίου είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής και είναι επικαλυμμένο με πολλαπλές στρώσεις βαφής, το οποίο διπλασιάζει τους χρόνους αντοχής στη φθορά και κάνει το πληκτρολόγιο πιο ανθεκτικό.

Ευκίνητο αριθμητικό πληκτρολόγιο

Το αριθμητικό πληκτρολόγιο διπλασιάζει την αποδοτικότητα του γραφείου κατά τη σύνταξη αναφορών, τη συγγραφή εγγράφων και την εισαγωγή δεδομένων και σας επιτρέπει την εισαγωγή αριθμών με το ένα μόνο χέρι. Και περισσότερα έξυπνα πλήκτρα είναι εδώ για να τα εξερευνήσετε, όντας ο εύχρηστος βοηθός σας για το κινητό γραφείο.

Κατασκευαστής

Huawei

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i9
Μοντέλο
13900H
Συχνότητα
2,6 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
16 "
Ανάλυση
1920x1200

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
Iris Xe Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,66 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.