Коледни маси и столове

Fylliana Коледна Чаша Керамична Червен Д8.5xШ11см. 1брКод: 55064395

Коледна чаша, в червен цвят, от компанията Fylliana, за да добавите празнични нотки на вашата празнична маса. По време на празниците масите са възможност да се сближим със семейството и приятелите си. Дайте им значението, което заслужават, като ги украсите точно както и останалата част от вашия дом! Освен това, моделът с елхичките ще придаде още...
Вижте пълното описание

6,00
Доставкапет, 27 сеп. - вт, 01 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 6,00 €

Описание

Коледна чаша, в червен цвят, от компанията Fylliana, за да добавите празнични нотки на вашата празнична маса. По време на празниците масите са възможност да се сближим със семейството и приятелите си. Дайте им значението, което заслужават, като ги украсите точно както и останалата част от вашия дом! Освен това, моделът с елхичките ще придаде още по-празничен тон на вашата коледна маса! Изработена е от керамичен материал, който придава на вашата декорация по-"ръчно изработен" резултат, докато същевременно е екологичен.

• Дължина: 8.5см.
• Ширина: 11см.
• Материал: Керамика

Спецификации

Номер на продукта
372-224-188

Спецификации

Вид
Чаша
Популярни дизайни
Дървета
Цвят
Червен
Бройки
1 бр
еднократна употреба
-
Устойчив на петна
Не

Размери

Дължина
8,5 бр
Ширина
11 бр
Диаметър
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.