Panasonic Aparat Foto Mirrorless Lumix GH7 Micro Patru Treimi (4/3") Corp Negru
Camere fără oglindă

Panasonic Aparat Foto Mirrorless Lumix GH7 Micro Patru Treimi (4/3") Corp NegruCodul: 55054810

Caracteristici cheie:

  • Focalizare automată
  • Înregistrare internă ProRes RAW HQ
  • Înregistrare ARRI LogC3
Vezi descrierea completă
2.245,00
Livrare rapidăMâine, 02 OctombrieDacă îl comanzi în următoarele 13 ore și 30 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 1 bucăți

Raport produs

de la 2.245,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Revânzător oficial

    Aparat Foto Mirrorless Lumix GH7 Micro Patru Treimi (4/3") Corp Negru

    Produse magazin
    2.245,00 €

Descriere

Flexibilitatea întâlnește măiestria.

Echipate cu un senzor BSI CMOS de 25,2MP cu PDAF, înregistrare internă ProRes RAW HQ și singura înregistrare float de 32 de biți din lume, camerele hibride de vârf LUMIX vă permit să produceți conținut de înaltă calitate și performanță cu setări minime.

Calitate îmbunătățită a conținutului

Autofocusul hibrid cu detecție de fază al LUMIX GH7 urmărește constant subiectele, capturându-le rapid și precis.


Flux de Date Eficient

Înregistrarea internă ProRes RAW HQ și înregistrarea pe 32 de biți float* pot fi realizate în corpul camerei, permițând producerea de conținut de înaltă calitate și performanță cu setări minime.

*Este necesar DMW-XLR2 opțional.


Fiabilitate excelentă

Combină un corp compact cu o structură de disipare a căldurii, permițând înregistrarea extinsă chiar și atunci când se capturează fișiere mari (4:2:2 10-bit C4K/4K 60p/50p, ProRes RAW HQ).

Autofocalizare Hibridă de Fază

Cel mai important aspect al focalizării automate este fiabilitatea. Pe lângă focalizarea automată prin contrast, LUMIX GH7 oferă sistemul de focalizare automată prin detecție de fază, care îmbunătățește semnificativ performanța urmăririi subiectului și tehnologiile de măsurare. Camera poate captura subiectul chiar și în scene dificile care implică mai multe subiecte, oferind precizie chiar și în medii cu iluminare din spate sau cu lumină scăzută.

Creare de Conținut de Înaltă Calitate

LUMIX GH7 încorporează un senzor de imagine complet nou. Noul senzor BSI CMOS de 25,2 megapixeli oferă o performanță tonală mai completă și o performanță AF îmbunătățită prin detectarea fazei AF, contribuind la producerea de conținut de înaltă calitate.

Exprimare mai bogată a tonurilor

Funcția Dynamic Range Boost capturează două tipuri de imagini cu o singură expunere și le combină în timp real pentru a crea imagini compozite cu o gamă bogată de tonuri, chiar și în scene cu diferențe semnificative de luminozitate. În fotografii, permite o expresie mai bogată a tonurilor de umbră în datele RAW. În videoclipuri, permite înregistrarea V-Log/V-Gamut cu 13+ stopuri.* Realizează o gamă dinamică largă în toate zonele de sensibilitate ISO.

Înregistrare internă ProRes RAW HQ

Imagini ProRes RAW HQ 5.7K 30p pot fi înregistrate direct pe corpul camerei, oferindu-vă libertatea de a captura momentul unic prin simpla apăsare a unui buton, cu setări minime și fără a fi nevoie de dispozitive externe. Compatibilitatea îmbunătățită cu gimbalul extinde, de asemenea, gama de posibilități de filmare pentru a vă exprima liber.

Prima înregistrare float pe 32 de biți din lume

În combinație cu DMW-XLR2 (vândut separat), LUMIX GH7 oferă prima înregistrare float de 32 de biți din lume*, îmbunătățind calitatea și eficiența întregului flux de lucru. Cu gama sa dinamică largă, formatul float de 32 de biți capturează mai multe informații, de la sunete joase la sunete puternice, eliminând necesitatea ajustărilor obositoare ale nivelului sunetului în timpul înregistrării audio.

Înregistrare ARRI LogC3

Cu utilizarea cheii de upgrade software DMW-SFU3A (vândută separat), utilizatorii pot folosi ARRI LogC3*, care permite potrivirea culorilor cu camerele video digitale ARRI. Procesarea imaginii curbei ARRI LogC3 în LUMIX GH7 a fost certificată de ARRI pentru implementarea acestei funcții. Opțiunile pentru înregistrarea Log, care oferă informații bogate despre culoare și un interval dinamic larg, au fost extinse pentru a include ARRI LogC3 pe lângă V-Log-ul convențional, îmbunătățind și mai mult compatibilitatea fluxului de lucru al LUMIX.

Timp nelimitat de înregistrare video 4:2:2 10-bit C4K/4K 60p/50p

LUMIX GH7 oferă înregistrare internă 4:2:2 10-bit C4K/4K 60p/50p și asigură timp de înregistrare nelimitat atunci când este utilizat la temperatura de operare recomandată. Ideal pentru echipe mici de producție și în condiții solicitante unde flexibilitatea și calitatea înaltă sunt esențiale. De asemenea, permite înregistrarea simultană internă și externă prin ieșirea HDMI.

Integrarea camerei cu Frame.io de la Adobe în cloud

Cu Frame.io Camera to Cloud, imaginile și videoclipurile creatorului sunt încărcate automat, salvate, partajate și editate colaborativ prin cloud.

Transmisie Live Wireless/Cu Fir

Alegeți metoda de streaming preferată pentru a împărtăși ultimele noutăți în timp real! Pentru utilizare în aer liber, streaming-ul live wireless (RTMP/RTMPS) este ușor de configurat cu aplicația LUMIX Sync. Pentru utilizare în interior, streaming-ul live prin cablu, extrem de stabil (RTP/RTSP), este de asemenea disponibil.

LUT ÎN TIMP REAL

LUT-urile pot fi aplicate fotografiilor și videoclipurilor direct pe corpul camerei, permițându-vă să creați fotografii și videoclipuri direct din cameră. Suportă formatele de fișiere ".VLT" și ".CUBE". Utilizând această funcție, puteți economisi timp din procedura complexă de post-procesare. În combinație cu aplicația LUMIX Lab, puteți crea cu ușurință propriile LUT-uri și să le instalați pe cameră.

Aplicația LUMIX Lab

Conectează camera la smartphone-ul tău în trei pași și transferă conținutul fără întreruperi cu conexiunea Wi-Fi ultra-rapidă. De asemenea, poți decupa, ajusta luminozitatea, aplica LUT-uri etc., permițând editarea instantanee și simplă pentru orice platformă de social media.

Producător

Panasonic

Specificații

Detalii produs

Tipul camerei
Corp
Rezoluție în megapixeli
25,2 MP
Stabilizare imagine
Nu
Bliț încorporat
Nu
Montaj
Micro Patru Treimi (MFT)
Culoare
Negru
Suport 3D
Nu
Specificatii aditionale
-
Greutate
-

Ecran și vizor

Vizor de căutare
Da
Dimensiune ecran
3 "
Ecran tactil
Da
Ecran rabatabil
Nu

Senzor

Tipul de senzor
CMOS
Dimensiuni senzor
17.3 x 13
Dimensiunea senzorului
Micro Patru Treimi (4/3")
Sensibilitate ISO
100 - 25600
Autofocalizare (AF)
Da

Conectivitate

HDMI
Da
USB 2.0
Da
USB 3.0
Nu
WiFi
Da
PictBridge
Nu

Dimensiuni

Lățime
-
Înălțime
-
Adâncime
-

Baterie

Durata bateriei (Fotografii)
-

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Produse similare

Panasonic Aparat Foto Mirrorless Lumix GH7 Micro Patru Treimi (4/3") Corp NegruPanasonic Aparat Foto Mirrorless Lumix GH7 Micro Patru Treimi (4/3") Corp NegruPanasonic Aparat Foto Mirrorless Lumix GH6 Micro Patru Treimi (4/3") NegruPanasonic Aparat Foto Mirrorless Lumix GH6 Micro Patru Treimi (4/3") NegruPanasonic Aparat Foto Mirrorless Lumix GH5 II Micro Patru Treimi (4/3") Kit (G Vario 12-60mm F3.5-5.6 Asph. Power OIS) NegruPanasonic Aparat Foto Mirrorless Lumix GH5 II Micro Patru Treimi (4/3") Kit (G Vario 12-60mm F3.5-5.6 Asph. Power OIS) NegruPanasonic Aparat Foto Mirrorless Lumix DC-G9 MK II Corp NegruPanasonic Aparat Foto Mirrorless Lumix DC-G9 MK II Corp NegruPanasonic Aparat Foto Mirrorless Lumix S5 II Cadru complet Kit (Lumix S 20-60mm F3.5-5.6) NegruPanasonic Aparat Foto Mirrorless Lumix S5 II Cadru complet Kit (Lumix S 20-60mm F3.5-5.6) Negru
de la 2.245,00 €de la 1.777,79 €de la 1.499,00 €de la 1.680,00 €de la 2.190,00 €
ProducătorPanasonicPanasonicPanasonicPanasonicPanasonic
Disponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul Skroutz
Dimensiunea senzoruluiMicro Patru Treimi (4/3")Micro Patru Treimi (4/3")Micro Patru Treimi (4/3")-Cadru complet
Mai multe specificații