Спортни обувки

Nike Pegasus 41 EasyOn Blueprint Мъжки Спортни обувки Работещ БялКод: 54972436

Високоотзивчивото омекотяване на Pegasus предлага енергична стъпка за ежедневни бягания по пътя. Изпитайте какво означава възвръщане на енергия с по-малко тегло благодарение на двата Air Zoom модула и...

Вижте пълното описание

Високоотзивчивото омекотяване на Pegasus предлага енергична стъпка за ежедневни бягания по пътя. Изпитайте какво означава възвръщане на енергия с по-малко тегло благодарение на двата Air Zoom модула и междинната подметка от ReactX пяна. Освен това, подобрената специализирана мрежеста тъкан на горната част намалява теглото и увеличава циркулацията на въздуха....

Вижте пълното описание

Номер на размер:

Намерете своя размер
139,90
Доставкаср, 25 сеп. - пет, 27 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Променихте ли мнението си? Това е всичко наред!

Можете да върнете поръчката си безплатно, лесно и бързо.

Научете повече

Доклад за продукта

от 139,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 139,90 €

Описание

Високоотзивчивото омекотяване на Pegasus предлага енергична стъпка за ежедневни бягания по пътя. Изпитайте какво означава възвръщане на енергия с по-малко тегло благодарение на двата Air Zoom модула и междинната подметка от ReactX пяна. Освен това, подобрената специализирана мрежеста тъкан на горната част намалява теглото и увеличава циркулацията на въздуха.

Nike Пегасус

Повече от четири десетилетия, Nike Pegasus служи на бегачите по света със своята обичана надеждност. Nike Pegasus 41 предлага мекото, универсално усещане, за което е известна серията Pegasus, като същевременно развива иновативните си технологии и функции.

Голяма част от похвалите за серията Pegasus се дължат на ненадминатата комбинация от Air Zoom единици на Nike и пяна материал. Новото в тазгодишния модел е междинната подметка от пяна Nike ReactX по цялата дължина, която осигурява над 13% повече възвръщаемост на енергията в сравнение с пяната Nike React на Pegasus 40. Въвеждането на ReactX пяна отключва отзивчиво усещане и допринася за намаляване на въглеродния отпечатък на Nike.

С мисъл за планетата

Създадена за висока производителност и с мисъл за планетата, пяната ReactX е специално проектирана да намали въглеродния отпечатък с поне 43% в чифт междинни подметки. Това се постига чрез намаляване на енергията, необходима по време на производствения процес в сравнение с предишната пяна React.

Въглеродният отпечатък на пяната ReactX се основава на оценка от създаването до изхвърлянето на продукта, проверена от PRé Sustainability B.V и Intertek China. Други елементи на междинната подметка, като въздушни единици, повърхности или други състави на пяна, не са взети под внимание.

За да завърши системата за меко омекотяване, Pegasus 41 разполага с Air Zoom единици в предната част и петата.

Надеждно Прилягане

Серията Pegasus е известна и с надеждното си прилягане. По време на обширни изследвания, дизайнерите на Nike се вслушаха в гласа на ежедневните бегачи и се фокусираха върху това да направят горната част на Pegasus 41 по-удобна.

Горната част е изработена от мрежа, която сега е по-лека, по-дишаща и по-удобна от предишните модели. Системата Dynamic Midfoot Fit на обувката свързва връзките директно с вътрешна лента в средната част на стъпалото, която обгръща цялото стъпало за пълна поддръжка.

Pegasus 41 въплъщава способността на компанията да слуша и обслужва спортистите.

Подробности:

  • Специално проектиран стопер за регулируемо прилягане
  • Подобрена, дишаща горна част със специална мрежеста тъкан
  • Междинната подметка от пяна ReactX, обграждаща Air Zoom единиците в предната част и петата, осигурява енергичен ход.
  • Характерна гумена подметка с вафлен модел за сцепление и гъвкавост
  • Мека яка, език и подплата на стелката за сигурно и удобно прилягане
  • Какво е новото? Чисто новата междинна подметка от пяна ReactX предлага 13% по-висока отзивчивост в сравнение с предишната технология React
  • Тегло: приблизително 312 грама (мъжки размер 44)
  • Разлика между петата и пръстите: 10 мм

Производител

Nike

Спецификации

Номер на продукта
HM0374-900
Тип
Работещ
Мъжки
Мъжки
Цвят
Бял
Популярна серия
Nike Pegasus
Термос
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 5 звезди
    0
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1
Прегледайте този продукт
  • panagiotidis21
    1
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Купих ги от официален представител и известна голяма верига, така че говоря за оригинали. Имах всички предишни модели Pegasus и през последните 6 години купувам само тези за фитнеса. Тези конкретни са леки, въпреки размера си изглеждат много добре, но в рамките на 3 седмици и носейки ги само за 2-часови фитнес сесии 4-5 пъти, задната част на петата започна да се разкъсва вътрешно до точката, в която изглежда, че ще създаде дупка. Взех правилния размер, тъй като ги пробвах и изобщо не ми падат. Също така, защото чух от магазина, когато се свързах с тях по телефона, че може да е заради теглото ми, което е напълно неуместно за тази цена, но съм 1.79м и тежа 85кг. Не струват дори и най-малко, за да хвърляте парите си на вятъра. Надявам се да е бил само моят продукт, който е дефектен, но не струват дори 1 евро повече от 100€

    Преведено от Гръцки ·
    • Тегло
    • Комфорт
    • Те не отговарят точно на размера си
    • Удрят ли малко крака?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?