Axis FA1125 0914-001 IP Cameră de Supraveghere 1080p Full HD cu Lentilă 3.7-11mm de Culoare Neagră
Camere de supraveghere

Axis FA1125 0914-001 IP Cameră de Supraveghere 1080p Full HD cu Lentilă 3.7-11mm de Culoare NeagrăCodul: 54781443

Caracteristici cheie:

  • Cameră IP de rețea
  • Cu rezoluție de imagine 1080p
  • Potrivită pentru utilizare în interior
  • Cu un diametru al lentilei de 3.7-11mm
Vezi descrierea completă
255,56
Livrarejoi, 03 oct - mie, 09 oct
+14,99 €

Magazin selectat

Raport produs

de la 255,56 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 255,56 €

Descriere

Capabilități

Camera de securitate AXIS FA1125 dispune de un obiectiv pinhole pentru supraveghere extrem de discretă. O puteți instala în interior - pe un perete, ușă, tavan, panou metalic sau în orice locuri înguste, cum ar fi utilajele. Practic dispare din vedere, cu doar un mic orificiu vizibil extern.

Extrem de Discret

Instalat la nivelul ochilor în intrările sau ieșirile magazinelor de retail sau băncilor, este ideal pentru captarea perfectă a fețelor - chiar și atunci când o persoană poartă o pălărie sau o glugă. Este, de asemenea, ideal pentru instalarea foarte discretă în bancomate sau automate de vânzare. Pentru utilizare cu unitatea principală AXIS FA54, vândută separat, AXIS FA1125 oferă rezoluție 1080p și un unghi de vizualizare orizontal de 91º.

Detalii excelente

AXIS FA1125 suportă Forensic WDR în orice moment, permițând detaliilor să fie vizibile chiar și în condiții de iluminare cu contrast ridicat, cum ar fi un scenariu cu iluminare din spate, unde aveți o persoană care stă în fața unui fundal foarte luminos. Unitatea de senzori, împreună cu unitatea principală, prioritizează zonele mai întunecate ale unei astfel de scene, făcând culorile și detaliile să fie distincte. Tehnologia WDR din seria AXIS FA este, de asemenea, optimizată pentru mișcare, astfel încât nu există artefacte de mișcare atunci când un obiect care se mișcă rapid trece prin cadru. În scenele cu lumină scăzută, AXIS FA1125 oferă video color de înaltă calitate, cu zgomot redus.

Confort și Funcționalitate

AXIS FA1125 face parte din seria AXIS FA, care se bazează pe un concept de cameră de rețea divizată, unde camera este împărțită într-o unitate de senzori (formată dintr-un obiectiv și un senzor de imagine) și o unitate principală (corpul camerei) conectate printr-un cablu. Designul flexibil permite instalarea unității de senzori mici în locuri înguste sau oriunde este nevoie, iar unitatea principală să fie plasată acolo unde există spațiu.

Specificații

Detalii produs

Utilizare
IP
Wi-Fi
Nu
Poziționare
Interior
Rezoluție video
1080p
Înregistrare nocturnă
Radiații infraroșii
Culoare
Negru

Operațiuni

PTZ (Pan-Tilt-Zoom)
Nu
Card SD
Nu
Microfon
Nu
Camere de supraveghere
Nu
Aplicație mobilă
Nu
Obiectiv panoramic
Nu
Panou solar
Nu
Termic
-

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.