Ταπετσαρίες Τοίχου

Αυτοκόλλητη Ταπετσαρία Τοίχου Τυχαία Επιλογή Χρώματος 200x45cmΚωδικός: 54757095

Ταπετσαρία τοίχου η οποία στην ουσία είναι μεγάλα φύλλα, τα οποία απεικονίζουν συνεχόμενα κι επαναλαμβανόμενα μοτίβα και χρώματα. Αποτελεί έναν εύκολο και δημιουργικό τρόπο για να αναβαθμίσετε το στυλ και τη διακόσμηση του χώρου σας, αφού προσδίδει άμεσα χαρακτήρα, υφή και χρώμα. Θα σας βοηθήσει είτε να κρύψετε φθορές ή βρωμιές που υπάρχουν στον τοίχο,...
Δες όλη την περιγραφή

  • Μήκος: 200cm
  • Πλάτος: 45cm
0,92
Express παράδοσηΑύριο, 20 Σεπτεμβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 9 ώρες και 23 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 0,92 €

Περιγραφή

Ταπετσαρία τοίχου η οποία στην ουσία είναι μεγάλα φύλλα, τα οποία απεικονίζουν συνεχόμενα κι επαναλαμβανόμενα μοτίβα και χρώματα. Αποτελεί έναν εύκολο και δημιουργικό τρόπο για να αναβαθμίσετε το στυλ και τη διακόσμηση του χώρου σας, αφού προσδίδει άμεσα χαρακτήρα, υφή και χρώμα. Θα σας βοηθήσει είτε να κρύψετε φθορές ή βρωμιές που υπάρχουν στον τοίχο, είτε απλά να τον προστατεύσετε.
Είναι αυτοκόλλητη και η τοποθέτησή της πραγματοποιείται πολύ εύκολα, χωρίς την ανάγκη χρήσης κόλλας και εργαλείων. Δε θα προξενήσει φθορές στον τοίχο, ενώ παράλληλα η αφαίρεση της ταπετσαρίας είναι απλή υπόθεση και συνήθως μπορεί να γίνει μόνο με λίγο ζεστό νερό και μία σπάτουλα. Για επιτευχθεί η σωστή τοποθέτησή της, θα πρέπει ο τοίχος να είναι πολύ λείος, καθαρός και στεγνός για να κολληθεί σωστά.

  • Μήκος: 200cm
  • Πλάτος: 45cm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Αυτοκόλλητη
Φωτοταπετσαρία
Όχι
Ανάγλυφη
Όχι
Πλενόμενη
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
200 cm
Πλάτος
45 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.