Red Raven Games Настолна Игра за 1-4 Играчи 13+ Години
Настолни игри

Red Raven Games Настолна Игра за 1-4 Играчи 13+ ГодиниКод: 54746515

Колекционерското издание на Gamefound идва в по-голяма и по-красива кутия (със златно фолио и релеф) от търговското издание. Включва боядисан миниатюрен самолет и 3 допълнителни бойни зарове, 15...

Вижте пълното описание

Колекционерското издание на Gamefound идва в по-голяма и по-красива кутия (със златно фолио и релеф) от търговското издание. Включва боядисан миниатюрен самолет и 3 допълнителни бойни зарове, 15 метални маркера за издръжливост, миниатюра за всеки от петте игрални персонажа (търговското издание включва картонени стойки, които също са включени в...

Вижте пълното описание
115,40
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 12 часа и 45 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 5+ броя

Доклад за продукта

от 115,40 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 115,40 €

Описание

Колекционерското издание на Gamefound идва в по-голяма и по-красива кутия (със златно фолио и релеф) от търговското издание. Включва боядисан миниатюрен самолет и 3 допълнителни бойни зарове, 15 метални маркера за издръжливост, миниатюра за всеки от петте игрални персонажа (търговското издание включва картонени стойки, които също са включени в колекционерското издание), както и разширението Thunderstorm Isle.

Thunderstorm Isle

Thunderstorm Isle е отдалечено място извън атласа, до което можете да летите с вашия самолет. Включва 40 карти за приключения и куестове, нова карта, случайни срещи и малка книжка с истории. Това е мокър и мръсен остров, пълен с опасности и мистерии. Освен това трябва да внимавате да не бъдете ударени от мълния в почти винаги присъстващите бури! Можете да интегрирате това разширение във всяка от вашите кампании на Distant Skies, дори и в първата си. За разлика от отдалечените места в играта, Thunderstorm Isle е цяла карта с много локации. Изследвайте Thunderstorm Isle по всяко време.

Спецификации

Wedding Supplies

Тип
Компания
Вид
Фантазия

Детайли за продукта

Board Games
Не
Играчи
1-4
Възраст
13 +

Таблица със спецификации

Картични игри
Не
Език
Английски
Продължителност на играта
60 мин
Разширения
Не
Независими езици
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.