MSI Claw A1M-064PL 512GB
Console

MSI Claw A1M-064PL 512GBCodul: 54669433

MSI Claw A1M este o consolă de jocuri portabilă revoluționară care inaugurează o nouă eră a jocurilor mobile. Echipată cu cel mai recent procesor portabil Intel Core™ Ultra (Seria 1), cu...

Vezi descrierea completă

MSI Claw A1M este o consolă de jocuri portabilă revoluționară care inaugurează o nouă eră a jocurilor mobile. Echipată cu cel mai recent procesor portabil Intel Core™ Ultra (Seria 1), cu tehnologie Intel XeSS, jucătorii se pot bucura de un gameplay fluid și captivant, chiar și în cele mai noi titluri AAA.

Vezi descrierea completă
783,88
Livrarejoi, 26 sep - lun, 30 sep
+14,99 €

Magazin selectat

Stoc 5+ bucăți

Raport produs

de la 783,88 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 783,88 €

  2. 808,71 €

  3. 845,77 €

  4. Claw A1M-064PL 512GB

    Produse magazin
    845,77 €

Descriere

MSI Claw A1M este o consolă de jocuri portabilă revoluționară care inaugurează o nouă eră a jocurilor mobile. Echipată cu cel mai recent procesor portabil Intel® Core™ Ultra (Seria 1), cu tehnologie Intel® XeSS, jucătorii se pot bucura de un gameplay fluid și captivant, chiar și în cele mai noi titluri AAA.

MSI Center M App: Software: Software personalizat

MSI Center M oferă o interfață dedicată cu setări ușor de utilizat, concepute pentru dispozitive mobile.

Durată de viață mai lungă a bateriei

Bucurați-vă de ore întregi de joc cu capacitatea noastră inovatoare a bateriei. Aici, durata excepțională a bateriei se întâlnește cu performanțe remarcabile - jucați mai mult, încărcați mai puțin.

  • Capacitate baterie 53 Whr
  • Putere care durează cu 50% mai mult

Declanșatoare și joystick-uri analogice cu efect Hall

Consola este echipată cu trăgaciuri cu efect Hall și stick-uri analogice realizate cu precizie microscopică.

Performanță Hibridă de Nouă Generație: Model Procesor Intel® Core™ Ultra 7

Cu viteze de procesare ultra-rapide și primul NPU integrat de la Intel care permite accelerarea eficientă din punct de vedere energetic a algoritmilor AI pe dispozitiv, cele mai recente procesoare Intel® Core™ Ultra din seria 7 au schimbat regulile jocului. Fie că te joci, creezi conținut sau efectuezi mai multe sarcini simultan, aceste procesoare sunt poarta ta către o calculare fluidă și eficientă.

Flux de aer revoluționar: Răcire internă

Designul revoluționar al sistemului de răcire MSI Claw redirecționează o parte din fluxul de aer pentru a răci componentele din interiorul dispozitivului, menținând toate componentele reci. Acest lucru vă permite să jucați pentru perioade mult mai lungi de timp.

Conectivitate nelimitată a dispozitivelor periferice

Viteze mari de transfer și opțiuni largi de conectivitate a dispozitivelor datorită compatibilității cu standardul Thunderbolt™ 4.

Jocuri mai ușoare și mai plăcute

Cu iluminare RGB și butoane ABXY iluminate, consola Claw emană întotdeauna stil. Personalizează iluminarea după preferințele tale și bucură-te de spectacolul luminilor care dansează pe melodiile tale preferate!

Producător

MSI

Specificații

Platforma
Alte console
Portabilă
Da
Capacitate disc
512GB
Culoare
Negru

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Produse similare

MSI Claw A1M-064PL 512GBMSI Claw A1M-064PL 512GBRazer Edge 128GBRazer Edge 128GBAsus ROG Ally (Z1 Extreme)Asus ROG Ally (Z1 Extreme)Asus ROG Ally Χ 1TBAsus ROG Ally Χ 1TBAsus ROG Ally (Z1)Asus ROG Ally (Z1)
de la 783,88 €de la 459,90 €de la 697,00 €de la 899,00 €de la 437,00 €
ProducătorMSIRazerAsusAsusAsus
Disponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul SkroutzDisponibil prin intermediul Skroutz
PlatformaAlte consoleEdgeROG Ally (Z1 Extreme)ROG Ally ΧROG Ally (Z1)