Pegasus Spiele Επιτραπέζιο Παιχνίδι Dorfromantik Duel για 2 Παίκτες 8+ Ετών (EN)
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Pegasus Spiele Επιτραπέζιο Παιχνίδι Dorfromantik Duel για 2 Παίκτες 8+ Ετών (EN)Κωδικός: 54521299

Μετά την επιτυχία του Dorfromantik – The Board Game, η δεύτερη επίσκεψη στον κόσμο του Dorfromantik δεν είναι στο πνεύμα της συνεργασίας, αλλά ενθαρρύνει φιλικό ανταγωνισμό. Το Dorfromantik – The Duel...

Δες όλη την περιγραφή

Μετά την επιτυχία του Dorfromantik – The Board Game, η δεύτερη επίσκεψη στον κόσμο του Dorfromantik δεν είναι στο πνεύμα της συνεργασίας, αλλά ενθαρρύνει φιλικό ανταγωνισμό. Το Dorfromantik – The Duel διατηρεί τους βασικούς μηχανισμούς του νικητή του Spiel des Jahres 2023, αλλά χωρίζει την περιοχή παιχνιδιού σε δύο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι...

Δες όλη την περιγραφή
-20% για αυτή την αγορά
Λήξη: 29/09/2024

34,90 €

27,92€

από No Label X

ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 34,90 €

Περιγραφή

Μετά την επιτυχία του Dorfromantik – The Board Game, η δεύτερη επίσκεψη στον κόσμο του Dorfromantik δεν είναι στο πνεύμα της συνεργασίας, αλλά ενθαρρύνει φιλικό ανταγωνισμό. Το Dorfromantik – The Duel διατηρεί τους βασικούς μηχανισμούς του νικητή του Spiel des Jahres 2023, αλλά χωρίζει την περιοχή παιχνιδιού σε δύο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα δημιουργήσουν δύο ξεχωριστά τοπία χρησιμοποιώντας δύο ταυτόχρονες εκδόσεις κάθε πλακιδίου καθώς αποκαλύπτεται. Στο τέλος του παιχνιδιού, θα έχουν δημιουργηθεί δύο όμορφα τοπία που θα διαφέρουν ανάλογα με τον τρόπο που κάθε παίκτης (ή ομάδα) προσέγγισε την στρατηγική πρόκληση.

Εισάγονται δύο νέοι τύποι καθηκόντων: Διπλά Καθήκοντα και Περιφερειακά Καθήκοντα, καθένα από τα οποία φέρνει συναρπαστικές νέες στροφές στην οικοδόμηση και την βαθμολόγηση του τοπίου σας. Επιπλέον, δύο νέα modules επεκτείνουν τις επιλογές των παικτών ακόμα περισσότερο με κάρτες Καθηκόντων και Σημεία Ενδιαφέροντος. Αυτά μπορούν να παιχτούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο ή συνδυασμένα για μεγαλύτερες προκλήσεις, περισσότερη ποικιλία και αυξημένη αλληλεπίδραση.

Όποιος αγαπά το Dorfromantik – The Board Game θα βρει εξαρτήματα επέκτασης για αυτό το παιχνίδι με τη μορφή 7 πλακιδίων Καθηκόντων και αντίστοιχων δεικτών, 4 καρτών Επιτευγμάτων και Ειδικών πλακιδίων, συν έναν Φωτογράφο και δείκτες κάμερας.

Το Dorfromantik – The Duel είναι σχεδιασμένο για δύο παίκτες ή δύο ομάδες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και θα υποστηρίξει εύκολα έως τέσσερις παίκτες όταν χρησιμοποιούνται δύο αντίτυπα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
51241E

Κατηγορία

Τύπος
Couples
Είδος
Σκέψης

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
2
Ηλικία
8 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Γλώσσα
Αγγλικά
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.