Pegasus Spiele Настолна Игра Dorfromantik Duel за 2 Играчи 8+ Години
Настолни игри

Pegasus Spiele Настолна Игра Dorfromantik Duel за 2 Играчи 8+ ГодиниКод: 54521299

След успеха на Dorfromantik – The Board Game, второто посещение в света на Dorfromantik не е в духа на сътрудничество, а насърчава приятелската конкуренция. Dorfromantik – The Duel запазва основната...

Вижте пълното описание

След успеха на Dorfromantik – The Board Game, второто посещение в света на Dorfromantik не е в духа на сътрудничество, а насърчава приятелската конкуренция. Dorfromantik – The Duel запазва основната механика на победителя на Spiel des Jahres за 2023 г., но разделя игралната зона на две. По време на играта, играчите ще създават два отделни пейзажа,...

Вижте пълното описание
-20% за тази покупка
Изтичане: 29/09/2024

34,90 €

27,92€

от No Label X

Доставкавт, 01 окт. - чет, 03 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 5+ броя

Доклад за продукта

от 34,90 €

Описание

След успеха на Dorfromantik – The Board Game, второто посещение в света на Dorfromantik не е в духа на сътрудничество, а насърчава приятелската конкуренция. Dorfromantik – The Duel запазва основната механика на победителя на Spiel des Jahres за 2023 г., но разделя игралната зона на две. По време на играта, играчите ще създават два отделни пейзажа, използвайки две едновременни версии на всяка плочка, когато тя бъде разкрита. В края на играта ще бъдат създадени два красиви пейзажа, различаващи се в зависимост от това как всеки играч (или отбор) е подходил към стратегическото предизвикателство.

Въвеждат се два нови типа задачи: Двойни задачи и Регионални задачи, всяка от които носи вълнуващи нови обрати в изграждането и оценяването на вашия пейзаж. Освен това, два нови модула допълнително разширяват опциите за играчите с Карти на задачи и Точки на интерес. Те могат да се играят независимо един от друг или комбинирани за по-големи предизвикателства, повече разнообразие и увеличено взаимодействие.

Всеки, който обича Dorfromantik – The Board Game, ще намери компоненти за разширение на тази игра под формата на 7 плочки със задачи и съответните маркери, 4 карти за постижения и специални плочки, плюс фотограф и маркери за камера.

Dorfromantik – The Duel е предназначена за двама играчи или два отбора, които да се състезават един срещу друг и лесно ще поддържа до четирима играчи, когато се използват две копия.

Спецификации

Номер на продукта
51241E

Wedding Supplies

Тип
Двойки
Вид
Ум

Детайли за продукта

Board Games
Не
Играчи
2
Възраст
8 +

Таблица със спецификации

Картични игри
Не
Език
Английски
Разширения
Не
Независими езици
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.