FRANCESCO RUBINATO комплект от бяла крилата писалка и мастило в подаръчна кутия
Писалки

FRANCESCO RUBINATO комплект от бяла крилата писалка и мастило в подаръчна кутияКод: 54507709

Перо с перо от фирма Francesco Rubinato, за калиграфия или за подарък на себе си и на любимите ви хора. Това е специално перо, което не задържа мастилото в капсула, както класическите пера за писане. То е ръчно изработено и гравирано, украсено с перо и предава винтидж усещане. С перата за калиграфия трябва постоянно да потапяте върха им в мастилото, което...
Вижте пълното описание

28,90
Бърза доставкаУтре, 20 Septemberако го поръчате в следващите 8 часа и 34 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 28,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 28,90 €

Описание

Перо с перо от фирма Francesco Rubinato, за калиграфия или за подарък на себе си и на любимите ви хора. Това е специално перо, което не задържа мастилото в капсула, както класическите пера за писане. То е ръчно изработено и гравирано, украсено с перо и предава винтидж усещане. С перата за калиграфия трябва постоянно да потапяте върха им в мастилото, което се съдържа в опаковката. Преди да запишете на хартия, уверете се, че върхът е под ъгъл от 45° за най-добър поток на мастилото. Освен това, преди да започнете, направете няколко теста, за да видите как мастилото работи с върха и хартията, която имате.

Инструкции за правилна поддръжка на перото:
• Да се премахва върхът от дръжката, когато не се използва перото.
• След като приключите с писането, да почиствате мастилото от върха с вода или алкохол, тъй като ако мастилото изсъхне, образува твърда кора върху върха, която е трудна за почистване.
• В случай, че мастило падне на пръстена на дръжката (т.е. мястото, което държи върха), почистете го с алкохол или вода.
• Уверете се, че дръжката и върхът са изсъхнали, за да се избегне ръждясването.

Спецификации

Жанр
-
Калиграфия
Да
с писалка
Да
Цвят на рамката
-
Цвет на мастилото
-
Широчина на линията
-
Капак
-
Материал
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.