Ножове

Arcos Riviera Нож Santoku от Неръждаема стомана 18см 1бр 8421002010736Код: 54468651

Ножът santoku на фирмата Arcos с дължина на острието 18см, е японската версия на ножа Chef. Той е малко по-къс, по-тънък и с плоско острие. Идеален е за месо, особено за отрязване на костите, риба и зеленчуци, по-малко е подходящ за нарязване на подправки, но е най-добрият избор за тънки филийки от зеленчуци. Има голямо острие и повърхност, която помага...
Вижте пълното описание

71,50
Бърза доставкавторник, 24 Septemberако го поръчате в следващите 22 часа и 32 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 71,50 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 71,50 €

Описание

Ножът santoku на фирмата Arcos с дължина на острието 18см, е японската версия на ножа Chef. Той е малко по-къс, по-тънък и с плоско острие. Идеален е за месо, особено за отрязване на костите, риба и зеленчуци, по-малко е подходящ за нарязване на подправки, но е най-добрият избор за тънки филийки от зеленчуци. Има голямо острие и повърхност, която помага да не залепват храните по време на рязането, докато извитият му връх помага на движението по време на нарязването. Той е изработен от неръждаема стомана, популярен материал за ножове, той е изключително здрав и не ръждясва. Той представлява комбинация от въглерод и желязо като основа, а хромът се добавя, за да отблъсне петна и да придаде на острието блясък.

Спецификации

Вид
Santoku
Материал
Неръждаема стомана
с антиприлепващо покритие
Не
Бройки
1 бр
Размер
18 см
Професионална серия
Да

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • zeniap
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят на производителя: Rose

    Όταν είδα το μαχαίρι,λεω ότι αυτό είναι ένα πολύ ωραίο μαχαίρι να κάνω την δουλεια μου κι το αγορασα με πολύ καλή τιμή! Όταν το παρέλαβα και το άνοιξα στο σπιτι μου όπου και άρχιζα να κόβω,το μαχαίρι έκοβε τόσο τέλεια που λεω ενταξει βρηκα το μαχαίρι που έψαχνα τελος!Το λάτρεψα!

    Намирате ли това ревю за полезно?