ArteLibre Pistoale cu apă (Diverse modele) 1 buc 10buc
Pistoale de jucărie

ArteLibre Pistoale cu apă (Diverse modele) 1 buc 10bucCodul: 54343446

Pistolă cu apă de la compania ArteLibre, va oferi copilului ore nelimitate de distracție, transformând jocul într-o "luptă" cu apă. Τα jocurile de acest tip, atâta timp cât se respectă măsura utilizării lor, s-a dovedit că contribuie la dezvoltarea emoțională a copilului, deoarece dezvoltă sentimentul de colaborare și de competiție pozitivă. În plus, este...
Vezi descrierea completă

0,69
Livrare rapidămarți, 10 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 16 ore și 45 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 5+ bucăți

Raport produs

de la 0,69 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Revânzător oficial
    0,69 €

  2. Revânzător oficial
    0,69 €

  3. 0,76 €

  4. 0,69 €

Descriere

Pistolă cu apă de la compania ArteLibre, va oferi copilului ore nelimitate de distracție, transformând jocul într-o "luptă" cu apă. Τα jocurile de acest tip, atâta timp cât se respectă măsura utilizării lor, s-a dovedit că contribuie la dezvoltarea emoțională a copilului, deoarece dezvoltă sentimentul de colaborare și de competiție pozitivă. În plus, este deosebit de importantă influența lor asupra dezvoltării abilităților motorii, deoarece copilul este solicitat să coordoneze mișcările cu percepția vizuală și atenția. În cele din urmă, prin aceste jocuri, copilul intră în contact cu conceptele de "bine" și "rău", în timp ce, în același timp, dezvoltă abilitățile sale sociale prin schimbul de roluri, precum și sentimentul de încredere în sine și empatie.

Specificații

Cod produs
06530159
Tip
Blastere cu apă

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.